Autor Wątek: NPD! Czyli chyba pomyliłem działy  (Przeczytany 21848 razy)

Offline harry_manback

• Gaduła
spoko zgodzę się całkowicie co do wprowadzenia choćby cząstki tego PRO do naszych domostw no ale obiektywnie patrząc nie ma za bardzo do czego się przyczepić jeżeli chodzi o nagranie Muszy. Dodam jeszcze raz... ...OBIEKTYWNIE, bo zawsze coś się znajdzie do czego można byłoby się przyjebać. Blachy, stopa, werbel, całe gary, gitary, bass itp. Z perspektywy słuchacza wszystko zależy od gustu i możliwości technicznych produkcji samego słuchacza. Ja nie mógłbym tego nawet tak nagrać bo...  ...raz czekam na głowę (będzie za 4 godziny - kurier jedzie, wyjeżdża z LONDYNU)... ... dwa nie mam SM57 jeszcze :)... ...trzy technika nagrywania itd.  W każdym razie dla mnie produkcja jest na wysokim poziomie jak na warunki domowe. Pawle O. jeżeli chcesz coś dodać tak od siebie nie omieszkaj walić na priva Muszy bo pierwszy post w takiej formie świadczyć może tylko o wymądrzaniu się itp. Chujowo się go czyta spoglądając na Twoją liczbę postów na tym forum :) A tak ogólnie to wszystko spoko. Nawet nie daję swoich mixów do oceny bo to będzie moja katastrofa :)