Autor Wątek: Ostatnio oglądane filmy  (Przeczytany 581708 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Odp: Ostatnio oglądane filmy
« Odpowiedź #625 23 Paź, 2010, 22:40:04 »
Nie w tym rzecz że jest zły do cna, jest... dziwny? Niby gotycko, niby orgiasto, dwuznacznie i hedonistycznie, niby ładny (?) Barnes i dobry Firth, ale wszystko to IMO nie ma sensu. Takie "szaleństwa panny Ewy pana Doriana" w wersji emo-goth, wszystko fajnie, a tu nagle 3 minutowe "wielkie odkrycie tajemnicy", zniszczenie obrazu i tyle po filmie.

Jak masz znajomych w pewnej-sieci-co-daje-bilety-za-9-zeta, lub sam posiadasz, możesz iść. Jak nie... uprzedzam że można się wpienić po wydaniu 15+ ;)

PS. OSTATNI WŁADCA WIATRU

Nie wiem gdzie tam jest 3D, perfidnie widać że zerżnięto to z bajki dla <10latków taki jest poziom całej historii (narkopedo jak to określił Wróbel + "sceny walki" rodem chyba z Koziołka Matołka), Shamalanamalayanays ralalalanan po raz kolejny udowodnił mi że jest fhui przereklamowany. Jedno co jest w miarę to steampunkowa (?) stylizacja tego królestwa ognia, ale jak dla mnie nic poza tym.

Nie oceniam, ale te 22(?)zeta za bilet wkurwiają nie do tej pory :evil:
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.