wyglad jest zawsze rzecza subiektywna, jednym bedzie lezal innym nie... ja od siebie dodam, ze nowe logo mi bardzo lezy, jest fajniej pomyslane, wyglada prosto i dostojnie, wiec dlaczego ma sie nie swiecic
dodalbym tylko wloty powietrza, by wzmachol nabral wiecej charakteru.. Nie wiem co znaczy "festyniarstwo", ale staram sie domyslec, moj sajd bedzie mega festynem w takim razie, bo taki kierunek zmian mi sie podoba.
a co Cie ten festyn tak boli

ja wiem... powiem tak, ze przez pare miesiecy istnienia Szymona na ss zaprzyjaznilem sie z nim i na bierzaco mam relacje z pierwszej reki jak progresja sajda wyglada - zreszta nie tylko sajda. Wiem ile to kosztuje Szymona czasu i znam jego ambicje, a przedewszystkim rozumiem. Kazdy znosi zle krytyke, jako dowod mojej smialej tezy - wiem co Cie ta panorama Warszawy tak boli
Nikt nie lubi krytyki swojego sprzetu (stad tyle burackich konwersacji na g.pl), a juz napewno nie tworca
Sinner, mnie to tam średnio boli. Wiem czemu Bash moze nie miec skrupulów, żeby atakowac konkurencje, ale nie bede wywlekał sprawy publicznie, bo znam ja z 8 reki i ile w niej prawdy to nie wiem.
Jednak co najmniej dziwne jest dla mnie, ze Bash pisze tutaj o festynach i pije do wzmacniaczy konkurencyjnej firmy, chociaz na forum nie widze nigdzie bezposrednio pod wiadomoscią negatywnych komentarzy. Wszystkie "festyniarskie" komentarze sa raczej sprowokowane przez Szymona :?
Dodatkowo nie jesteś jedyną osobą, która rozmawia z nim na privie, więc ja też znam pewne historie i wiem skąd pomysł na mod IV+ na przykład.

Może i jestem zadufany w sobie i w cale tak nie bylo, ale z opisu zmian w kanale czerwonym, to jest ulepszenie niemalże wszystkiego o czym mówiłem Szymonowi po naszej sesji w "studio", podczas której miałem okazji ogrywać Side'a i bezpośrednio porównywać z podświetlaną na niebiesko panoramą warszawy i starą mesą DR z 92'.