Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Frantic w 11 Paź, 2010, 17:45:50Cytat: Rachet w 11 Paź, 2010, 17:15:33Ja tam myślę, że gitarzyści, nawet siedmiostrunowi, mięliby ciekawsze rzeczy do zrobienia z laską z Twojego avatara niż tak po prostu złożenie jej w ofierze... Przynajmniej na początku Widzę, że jeszcze długa droga przed Tobą młody adepcie. Nie trać wiary a czeka Cię święty rytuał penetracji... No o tym między innymi mówię
Cytat: Rachet w 11 Paź, 2010, 17:15:33Ja tam myślę, że gitarzyści, nawet siedmiostrunowi, mięliby ciekawsze rzeczy do zrobienia z laską z Twojego avatara niż tak po prostu złożenie jej w ofierze... Przynajmniej na początku Widzę, że jeszcze długa droga przed Tobą młody adepcie. Nie trać wiary a czeka Cię święty rytuał penetracji...
Ja tam myślę, że gitarzyści, nawet siedmiostrunowi, mięliby ciekawsze rzeczy do zrobienia z laską z Twojego avatara niż tak po prostu złożenie jej w ofierze... Przynajmniej na początku