Jak dla mnie okej, ale można się łatwo naciąć i sobie okienek pootwierać
Natomiast uporczywie będę prosił, żeby zrobić wyświetlanie nieprzeczytanych postów na jednej stronie. Zarówno tych, które pojawiły się od ostatniej wizyty, jak i tych starszych odpowiedzi. Ja bym je oddzielił od siebie jakoś widocznie na stronie. I po jednym kliknięciu w liczbę nieprzeczytanych postów pojawią się nam od razu. Nie trzeba klikać dwukrotnie, żeby się do nich dostać.
Wiadomo, że przy większej ilości nieprzeczytanych postów głupie będzie wyświetlanie na jednej stronie, dlatego można to określić coś zanzaczając, albo w ustawieniach wyglądu forum sobie jakoś dodać i zaznaczając jakiś button wybierać 25, 50, 100 itd. wiadomości na jednej stronie.
Wtedy sytuacja będzie jasna - klikam w nieprzeczytane i mi się pojawiają od razu nieprzeczytane (bo w to właśnie kliknąłęm). Wyskakiwałyby na pierwszych miejscach nowe (czyli od ostatniej wizyty na forum), ciach jakaś krecha (albo coś innego oddzielającego) i starsze. Dla mnie tak byłoby logiczniej i przede wszystkim zdecydowanie bardziej użytecznie.
Zdaję sobie sprawę, że moja propozycja wymaga więcej pracy