Autor Wątek: Grupa wsparcia dla wroblastego po porażce w wojnie lingwistycznej  (Przeczytany 2031 razy)

Offline Turgon

• Gaduła
Topik ten założyłem na wyraźne życzenie Dżejmsa celem wspomożenia naszego szacownego kolegi wrobelsparrow po doznanej przez niego porażce w kłótni o samogłoski prowadzonej z kolegą sylkis  ;D
Elyto łączmy się w samopomocy!
Ssiecie.

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Ostatnio zauwazylem, ze coraz czesciej zdarzaja sie mlodzi userzy, ktorzy nie szanuja autorytetu Wrobelsparrowa. Najgorsze, ze chyba nawet prowadza w potyczkach slownych. Akurat kolega Sylkis zasadzal sie na Wroblastego dluzszy czas i dopiero teraz skutecznie. Licze na rekacje :D

Offline Maciek

• Pr0
Może szanowny Wróbelsparrow już się starzeje ? ;D

Jednak będzie on dla mnie zawsze przykładem usera który będąc na przegranej pozycji zawsze tak odpowie natarczywemu przeciwnikowi że i tak jestem po jego stronie

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
a ja wlasnie wspieram jego przeciwnikow, aby zmusic go do coraz wyzszego poziomu dyskusji

Offline sylkis

• Pr0
ale wró jest moim idolem przeciez, jakzemoglbym sie na niego zasadzac, czy cos :D
ale na serio, jego teksty mnie w kolko po prostu rozpierdalaja, chcialbym byc jak on pod tym wzgledem ;) poza tym w ogolnogitarowej wiedzy rowniez jestem przy nim tak naprawde nikim ;)
a ze raz poczynil blad - i to w tematyce offtopowej - no coz, kazdemu sie zdarza, nawet idolom ;) z reszta we wspomnianej dyspucie ja tez sie jebnalem z liczba polskich samoglosek ;) tyle, ze sie o nie klocilem ;> a w kwestii, o ktora sie klocilem wiedzialem, ze mam racje, bo na 1 roku fonetyka to byl moj konik (teraz inny wykladowca mi ukatrupil moje zainteresowanie, a jak wiadomo - jak sie jest z czegos dobrym i sie przestanie teog tykac, to sie powoli spowrotem staje coraz gorszym - to inna kwestia) :P
i w ogole WTF jakie obruszenie wywolalem :DDDDD
« Ostatnia zmiana: 02 Gru, 2010, 23:05:07 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Ale Piotrek nie ma tutaj przeciwników. On i Wujo to userzy, którym niemal każdy jest gotów smarować jajka miodem żeby ich sobie zjednać. I słusznie, bo ziomy mają uber-zacne poczucie humoru i iloraz inteligencji większy niż wysokość Dżizaza ze Świebodzina liczoną w centymetrach. Próżny trud :)

ale ja mowie o polemistach, a nie o przeciwnikach sensu stricte :D

Offline sylkis

• Pr0
btw z jednej strony calkiem lubie flejmowac i z drugiej dosc latwo daje sie trollowac. i czesto nie robie tego (zarowno flejmowania, jak i dawanai sie trollowac) do konca swiadomie :P tak juz mam ;)
(\__/)    This is Bunny.

Offline sylkis

• Pr0
z powrotem. sory. akurat ortografia to moj slaby punkt :P
myslalem, ze skoro 'skąd' sie pisze wlasnie jako 'skąd' a nie jako 'z kąd", to 'z powrotem' potraktowalem analogicznie i sie wjebalem :P
(\__/)    This is Bunny.

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
myslalem, ze skoro 'skąd' sie pisze wlasnie jako 'skąd'

a skont

Offline oz

• Pr0
drobiazg lepsze spowrotem niż proŹba czy krzyżaKI, ale moim zdaniem założenie tego tematu jest zbędne

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
moim zdaniem założenie tego tematu jest zbędne

to jest performens

Offline Harvest

• Szatan Osobiście
  • Administrator
    • Sevenstring.pl