Autor Wątek: Sny - te najdziwniejsze i najciekawsze  (Przeczytany 2749 razy)

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Sny - te najdziwniejsze i najciekawsze
« 31 Paź, 2010, 01:23:18 »
Tak mnie jakos natchnelo, no i jest.

Podobnie jak we wszystkich utworach, potworach, aktualnych gasach i podobnych, wypisujemy tutaj swoj sen, jesli takowy pamietamy, oraz jest waszym zdaniem interesujacy badz zajebiscie absurdalny i dziwny.

Wiec jesli, snilo wam sie jakies milusie gej party, uzyskanie upragnionego sałndu, podroz w czasie bez mozliwosci powrotu, czy kij wie jeszcze co wasz mozg w czasie snu wam zobrazuje, opowiadajcie ;)

Spoiler

----------------------------------------

No wiec na poczatek ja:

Snilo sie to dzisiaj i bylo dosyc mocne. Mianowicie, snila mi sie apokalipsa, made by Szatan. Lazilem sobie gdzies na swiecie i nagle niebo pociemnialo, zrobilo sie zajebiscie mhrocznie i źle, nad jakims budynkiem (troche to plac przed kapitolem przypominalo) zaczal tworzyc sie jebutny czarny wir (wlasnie nad kapitolem). Ludzie zaczeli isc w tamtym kierunku jak w jakims transie, mnie to niewiadomo czemu nie chwycilo, ale bylo to na tyle ciekawe ze szedlem zobaczyc co sie tam dzieje. Nie odczuwalem tego jako cos przerazajacego, jako koszmar, ale jako cos zajebiscie ciekawego. Kiedy juz tam sie znalazlem, bylo tam cos w rodzaju peronu, tyle ze pociagi jezdzily z zajebista przedkoscia jakies 5 metrow pod platforma. Ludzie skakali tam pod te pociagi, bylo zajebiscie mrocznie i ciemno, jedynie poswiaty od jakichs pomaranczowych lamp z pociagow i peronu, ale to tylko dodawalo klimatu. Teraz gdy o tym pisze wydaje mi sie to bardziej przerazajace niz kiedy mi sie to snilo :P

Pamietam jeszcze 2 sny z tej nocy, ale nie tak dokladnie i nie sa az tak ciekawe, ale wszystkie byly mroczne ze japierdole i mialy w sobie duzo szatana :\

A, no i w ktoryms z nich bylem Harrym Potterem i zapierdalalem na miotle i uciekalem przed jakims demonem a potem z pomoca znajomych zabilem go na boisku szkolnym.

A jeszcze w innym widzialem klase, tak jakos z boku, nie z perspektywy lawki i mialem takie przeblyski ze na chwile w trybie JEB otoczenie stawalo sie zue, a nauczyciel zamienial sie w jakis zuo, cos w rodzaju jakiegos dziwnego czarnego szkieletu, a za ktoryms przeblyskiem wzlecial ponad lawke z rozpostartymi rencami, wiecej nie pamietam.

Mozliwe tez ze to wszystko to fragmenty jednego snu, tylko nie pamietam fragmentow pomiedzy.

-----------------------------------------

A ten sen mialem juz dawno dosc.

Mieszkalem gdzies we Wloszech. Byl taki gosc, co budowal stompboxy, ale nie takie zwykle tylko dajace jakies super moce :P No i postanowilem ze skradne mu cos, bo on ich nie sprzedawal. No i podjebalem taki ktory dawal mozliwosc latania na Supermana. Kiedy skminil ze mu go ukradlem i dowiedzialem sie o jego tajemnicy, zaczal mnie gonic ze swoimi wspolpracownikami i chcial mnie zabic, a ja latajac sprawnie sobie spierdalalem, nawet czasem zawracalem i mu dawalem strzala w pysk :zuo:

Tyle na ten moment ode mnie :)

Nawet nie zauwazylem kiedy sie tak rozespamilem :D
« Ostatnia zmiana: 31 Paź, 2010, 01:26:54 wysłana przez mhrok lama »

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Z najdziwniejszych snów pamiętam, że śniło mi się jak leciałem kryształowym "statkiem kosmicznym" ze (?) stwórcami ludzkości (byłem jednym z nich) i w pewnym momencie wlecieliśmy w obłok. Nagle wokół zaczęły rozbrzmiewać "chóry", z tym że muzyka sprawiała wrażenie atonalnej... W każdym razie była to najpiękniejsza rzecz jaką słyszałem (jak prawie każda muzyka w snach ;)).

Zdarzały mi się też krótkie, świadome sny, w których nie potrafiłem się poruszać, tylko od razu się "teleportowałem" :)

Jak sobie coś ciekawego przypomnę, to jeszcze napiszę.

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Sporo mógłbym tu napisac bo pamiętam 80% moich snów ale najdziwniejszy z nich jest świetny:
Płynę sobie łódką, jakimś kanałem w mieście (takie coś jak w wenecji mają) i tak płynę i płynę i nagle patrze a tu w mojej ręce taki wielki dmuchany młotek co jak się nim uderzy to odzywa się taka "piszczałka'. Oglądam ten młotek a tym czasem łódka mija jakieś dziwne kształty. Przypatrując się nim orientuje się że to są pokemony (mijam je raz po prawej raz po lewej stronie) i nie wiedząc co robic zaczynam napierdala je po głowach tym moim dmuchanym młotkiem.
 Coś jak jakaś dziwaczna gra komputerowa ;O, po obudzeniu zastanawiałem się czy jestem tylko trochę pojebany czy już mocno :P
return to monke

Offline october

• Pr0
  • Oct.
A mi się nic nie śni od paru lat, albo nic nie pamiętam. Za to jak ktoś mi opowiada swoje sny to duży "ziew" ;)
007

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
No ja zacząłem pamiętać sny przy kuracji melatoniną.

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Jak tą melatonine przyjmowałeś? :P w książce Marka Kopydłowskiego, Świadome Śnienie, jest napisane, że zwieksza wyrazistość snów czyniac je latwiejszymi do zapamiętania. Ciekawe : P

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Kurwa, czytam i mi się nasuwa myśl, że albo jestescie nudni albo sami sie okłamujecie. Albo to i to, ale nie wiem co bardziej ;)
Najciekawsze sny to te z ruchaniem. Gejowskim, lesbijskim, hetero (fuj) ale z seksem. I jako że mało osób sie w temacie wypowaida, to mogę wnioskować, że te osoby, które tu piszą, sie do tego nie przyznają, a te, które sie do tego przyznają, to tu nie piszą. :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Niestety snów z ruchaniem nie mam  :'(

Bo tam raz mi się śniło, że sie lizałem z taką jedną, ale tak to nic :\

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
A mi się kiedyś śniło, że ruchałem siostrę i potem miałem kilka dni traumę, że z pokoju wyjść nawet nie mogłem.
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Osz w morde :D ostro. Chociaż też zależy jaka siostra :D

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Spoiler

Offline Frantic

• Pr0
A mi się kiedyś śniło, że ruchałem siostrę i potem miałem kilka dni traumę, że z pokoju wyjść nawet nie mogłem.
:lambanan:

U mnie sny są przeważnie dziwne i do tego ciężkie do opisania. Gdybym to potrafił, to bym teraz nie siedział na ss.pl tylko książki pisał. Ostatnio miałem seans kilku snów pod rząd i obudziłem się z ogromnym "WTF?!" wymalowanym na twarzy, chyba zacznę brać lsd to sobie pośnie na jawie. Od jakiegoś czasu, zawsze mnie to spotyka kiedy kładę się do łóżka z powrotem po porannym przebudzeniu.

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Można się też pobawic w tzn sen świadomy, ciekawa sprawa;P. Też mam podobne "książkowe" sesje tak że czasem to nie wiem co jest rzeczywistością. Im więcej gram tym więcej sesji ;D
return to monke

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Ooo po porannym krótkim przebudzeniu to największe jazdy są. Jak jeszcze jest się pół przytomnym to jajeeeebie :D

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Odkopuje, bo ten sen był zbyt popierdolony :D

Otóż śniło mi się, że odbywała się rekrutacja na jakieś super tajne i zajebiście płatne stanowisko. Złożyłem wniosek i jakimś sposobem się dostałem. Spotkałem się z jakąś babką, w jakimś tajnym ośrodku. Wytłumaczyła mi, że będę zajmował się handlem zagranicznym i pozyskiwaniem klientów. Ciekawiła mnie bardzo ta tajemnicza otoczka i nadal nie wiedziałem czym będę się tak na prawdę się zajmowal. Wtedy właśnie pani mi wytłumaczyła, że są... organizacją przestępczą zajmującą się kradzieżą asfaltu z dróg :facrpalm: a ja mam zajmować się jego sprzedażą na czarnym rynku :D

Sen był tak realistyczny, że pamiętam każdy jego szczegół. Jakbym oglądał film. Zmęczenie jednak robi swoje :D

PS. Czekam na platynową łopatę :D
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Algiz

• Gaduła
A mi się kiedyś śnił węgorz w galarecie , a jak się obudziłem to węgorza trzymałem w ręku, a galaretę miałem w gaciach.
Spoiler
« Ostatnia zmiana: 22 Paź, 2015, 14:04:37 wysłana przez Algiz »

Offline Amal_68

• Pr0
  • You've heard of the golden rule, haven't you?

Otóż śniło mi się, że odbywała się rekrutacja na jakieś super tajne i zajebiście płatne stanowisko. Złożyłem wniosek i jakimś sposobem się dostałem. Spotkałem się z jakąś babką, w jakimś tajnym ośrodku. Wytłumaczyła mi, że będę zajmował się handlem zagranicznym i pozyskiwaniem klientów. Ciekawiła mnie bardzo ta tajemnicza otoczka i nadal nie wiedziałem czym będę się tak na prawdę się zajmowal. Wtedy właśnie pani mi wytłumaczyła, że są... organizacją przestępczą zajmującą się kradzieżą asfaltu z dróg :facrpalm: a ja mam zajmować się jego sprzedażą na czarnym rynku :D

Sen był tak realistyczny, że pamiętam każdy jego szczegół. Jakbym oglądał film. Zmęczenie jednak robi swoje :D

Spieszę!

Kompletna, jednoosobowa linia produkcyjna alkoholu wysokoprocentowego na czasy niepewne.
Sprzedaje graty !>>> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5646688<<!
*** http://ucio94.soup.io/ ***

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?

Spieszę!

( Obraz usunięty.)

:facepalm: kurwa, znowu nie tak. Za odkopanie 5letniego wątku dajemy platynę, nie złoto.
B ( o ) ( o ) B S

Offline Amal_68

• Pr0
  • You've heard of the golden rule, haven't you?
Nosz kurwa :(

Kiedyś się nauczę.
Kompletna, jednoosobowa linia produkcyjna alkoholu wysokoprocentowego na czasy niepewne.
Sprzedaje graty !>>> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5646688<<!
*** http://ucio94.soup.io/ ***