To po imprezie, taki zdegustowany to ostatnio bylem po chwyceniu gitary od REK-a

, tragedia na targach, a to ze wzgledu na calkowity brak 8-ek

i zaledwie kilka modeli 7-ek, dla 6-kowiczow oczywiscie bylo stoisko PRS-a, ESP itd..., ale ja niestety przetestowalem wylacznie 7-ke "Jade Rose" z fanned frets i Diezla Herberta of course

, to tyle..a i chwycilem za 7-ke "Carparelli"..bez rewelacji, nawet nie chce mi sie zbytnio pisac jako, ze bylem tam zaledwie 3 godziny i nie bardzo mialem co ogladac..generalnie sporo customowych wiosel jak "JJ", "Patrick Eggle" ktory powiedzial mi, ze wprowadza niedlugo na rynek 7-ke, ale najlepsze wrazenie z customow zrobily na mnie wiosla "Roba Williamsa"..bardzo wysoko estetyka wykonania, topowe drewno..mocno przypominaja mi Suhra, a napatoczyla sie jaka holenderska firma "Bo El" z 7-ka wyposazona w gryf grubszy od nogi mojej bylej tesciowej, kiepskiej jakosci drewnem i cena z kosmosu jak na taki produkt

Wiekszosc duzych firm "olala" impreze to jednak nie Frankfurt czy NAMM, a oprocz tego mozna bylo przetstowac glowy BUDDA, BLACKSTAR czy tez BRUNETTI, "sword design" zaprezentowal kilka dziwacznych wykonczen gitary aczkolwiek ciekawych dla tych, ktorych nie kreci juz standartowy seks

Kilka fotek ponizej, a jesli ktos bedzie mial ochote obejrzec wiecej to wysle zdjecia do ktoregos z moderatorow i pewnie gdzies je przykleja na forum.pozdro.