Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Oesu, kup drogiego kompa i pochwal się tym na sevenie, a usłyszysz, że wystarczyłby Ci laptop z ATI HD3200.To tak, jakby pod NGD z PRSem 10 top napisać "do Twoich potrzeb wystarczyłby Ci Epiphone Jr."
Cytat: gizmi7 w 11 Sty, 2015, 17:21:20Oesu, kup drogiego kompa i pochwal się tym na sevenie, a usłyszysz, że wystarczyłby Ci laptop z ATI HD3200.To tak, jakby pod NGD z PRSem 10 top napisać "do Twoich potrzeb wystarczyłby Ci Epiphone Jr."chyba znalazłem nowe zajęcie
A niech kupuje co chce, i niech służy * ale to brzmiało jak "kupiłem landrovera. Wreszcie mam czym do pracy 5km przez miasto jeździć" * zresztą kto bogatemu zabroni?
paliwo takie tanie, szosy takie wyboiste
Fakt, ten comic sans kłuje w oczy, zresztą w zasadzie całość jest do przeprojektowania bo do czytelności jej daleko. Ale co tam, cel jest ważny
Heckler und Koch?
Aaaah sooooo. Ładny ale chiralność nie ta.
Dziś w końcu zdałem prawo jazdy.
Cytat: Stivo2005 w 13 Sty, 2015, 15:05:56Dziś w końcu zdałem prawo jazdy.Komu zdałeś ten dokument?