Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Turgon w 20 Sty, 2014, 22:01:20Dzisiaj zorientowałem się, że miałem ustawione pełne access logi dla mojego serwera i jak się okazało lwią część hitów są żądania z ss. Zdecydowana większość z was korzysta z Chrome'a, chociaż Firefox też się dość często przewija Po za tym kilka osób morduje się na Szajsungach, a parę innych znowu przegląda na swoich lśniących Ipadach. Po za tym też dostałem całkiem sporo SSIDów - mam nadzieję, że jakakolwiek weryfikacja zachodzi No i po za tym wiem już, że niektórzy przesyłają sobie postanowienia noworoczne na fejsbuku ]:-> Tak samo jak linki do kącika fitness ( Obraz usunięty.)
Dzisiaj zorientowałem się, że miałem ustawione pełne access logi dla mojego serwera i jak się okazało lwią część hitów są żądania z ss. Zdecydowana większość z was korzysta z Chrome'a, chociaż Firefox też się dość często przewija Po za tym kilka osób morduje się na Szajsungach, a parę innych znowu przegląda na swoich lśniących Ipadach. Po za tym też dostałem całkiem sporo SSIDów - mam nadzieję, że jakakolwiek weryfikacja zachodzi No i po za tym wiem już, że niektórzy przesyłają sobie postanowienia noworoczne na fejsbuku ]:-> Tak samo jak linki do kącika fitness
Cieszy mnie sposób, w jaki ta kobita nakurwia w ten etniczny instrument:Zło.
Cieszy mnie to ( Obraz usunięty.)Troche znienacka, ale takiej oferty nie moglem przegapic
Cytat: Sikor w 23 Sty, 2014, 10:39:44Cieszy mnie to ( Obraz usunięty.)Troche znienacka, ale takiej oferty nie moglem przegapic Triumph Street Triple R?
Cytat: Turgon w 26 Sty, 2014, 19:07:41Cytat: Sikor w 23 Sty, 2014, 10:39:44Cieszy mnie to ( Obraz usunięty.)Troche znienacka, ale takiej oferty nie moglem przegapic Triumph Street Triple R?Yep
A że tak zapytam, a gdzie dokładnie go trzymasz ?
A mię cieszy że mam już jakieś 75% kasy na tele... chociaż kusi żeby zbierać na droższe...