Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Sikor w 29 Lip, 2013, 13:30:15A wczoraj wrocilismy z malej wycieczki do rodziny w Holandii.Nawiozlem caly kosz belgijskich przysmakow butelkowanych A do Japonii pojedziesz po chińskie
A wczoraj wrocilismy z malej wycieczki do rodziny w Holandii.Nawiozlem caly kosz belgijskich przysmakow butelkowanych
cieszy mnie miło spędzony łikend z dziewczyną . Nie chodziłem po tatrach od kilku lat, fajnie było sobie przypomnieć jak to jest instagramik:( Obraz usunięty.)
Morskie Oko?
żółtym szlakiem na Krzyżne
PS. A mnie cieszy że ruszyła się pewna sprawa na jaką czekałem od dłuższego czasu, i może wreszcie uda się poprawić stan finansów... ale za wcześnie na konkretne konkrety, no i żeby tylko nie zapeszyć
Cieszy mnie 3,5 gwiazdki w "Teraz Rock" dla naszej płytki. Po pracy lecę kupić
Lord to chyba masz szok tlenowy, po czasie posuchy przyszły lata tłuste ? Posty połączone: 31 Lip, 2013, 16:49:56Cytat: Radek M w 31 Lip, 2013, 11:38:30Cieszy mnie 3,5 gwiazdki w "Teraz Rock" dla naszej płytki. Po pracy lecę kupić Swoją płytę ?