Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Stivo, zasmutkuję Cię ale to jest konfig mojego starego służbowego. Dostałem Della Lattitude i tego Esprimo se odkupię do nagrywek mobilnych. Myślę że będzie taniej
...widok znajomy ten:( Obraz usunięty.)
Hehe Piękny MG Bacio! Ja mam nadzieję wrócić do tej firmy w przyszłym tygodniu
Cytat: Stivo2005 w 11 Lut, 2012, 20:06:07Hehe Piękny MG Bacio! Ja mam nadzieję wrócić do tej firmy w przyszłym tygodniu Piękny. Ale niemój...
Cytat: Leon w 11 Lut, 2012, 15:51:33Stivo, zasmutkuję Cię ale to jest konfig mojego starego służbowego. Dostałem Della Lattitude i tego Esprimo se odkupię do nagrywek mobilnych. Myślę że będzie taniej Stary, to ma być komp do GG/Net, po co mi więcej, gdyby nie to, że mój HP (notabene już sprzedany) jest trochę ciężki, to bym nie zmieniał, a na allegro wiszą za 650-800PLN, więc dalej myślę, że 400PLN to raczej nie wiele. Tym bardziej, że komp w stanie w sumie idealnym.Mój jest w stanie dalekim od idealnego bo go wyciorałem solidnie przez te trzy lata eksploatacji. Ale przynajmniej wiem co się z nim działo A chodziło mi tylko o to, że za swojego dam na bank sporo mniej SpoilerDalej mnie to cieszy.
Vicol bardzo ladne pudelka nie wiem xe tez masz z tym skojazenie tego typu, moze jakis kompleks ?
I Vikol będzie musiał te wnętrzności lucic.