Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Mnie cieszy i motywuje rzecz bardzo prosta: prawie 1000 razy łącznie wyświetlono moje poradniki w dziale HR Software. Czyli jednak ktoś to czyta, oprócz komentatorów, fajnie
EDIT_ Z prawym cyckiem coś jest nie tak
(...) ja się mojej Kici zawsze do lewego najpierw przysysam, więc i bardziej sterczący zawsze jest. U innych nie wiem, bo niedawno aktywność rospoczełem.
Cieszy nie iż znalazłem dobrego technicznie i tylko trochę pojebanego perkusistę z którym mi się dobrze gra i teraz razem szukamy zespołu
CytujZ cyckiem wszystko ok. Oczywiście, że ok. Lewy jest zawsze lepiej rozwinięty, bo serce mu bardziej pompuje - układ krwionośny lepszy, etc. Po drugie ja się mojej Kici zawsze do lewego najpierw przysysam, więc i bardziej sterczący zawsze jest. U innych nie wiem, bo niedawno aktywność rospoczełem.
Z cyckiem wszystko ok.
przeciez tak wyglada 99% internetu, nic nadzwyczajnego
Cytujprzeciez tak wyglada 99% internetu, nic nadzwyczajnegoTylko, ze kolo jest wzietym dziennikarzem muzycznym:)
BOHDAN GADOMSKI ALDONA ORŁOWSKA ( 2), śpiewająca mistrzyni pływania (2)