Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
( Obraz usunięty.)
Jakaś promocja? Bo tak sobie myślę, że blisko mam, no i w podróż na 3 tygodnie wyruszam, a to całkiem dobra waluta przetargowa.
Cytat: bandit112 w 12 Kwi, 2016, 01:25:29Jakaś promocja? Bo tak sobie myślę, że blisko mam, no i w podróż na 3 tygodnie wyruszam, a to całkiem dobra waluta przetargowa. Nie wiem, czy to promocja czy błąd, ale już raczej nie dorwiesz. Całe cebulactwo w Polsce (w tym ja ) się na to rzuciło.
Ale zrób tak żeby dobrze brzmiał na jakiś głośnikach z porządnym subwooferem. I obiektywnie będzie, bez hejtu
Cytat: inches666 w 14 Kwi, 2016, 18:19:30Ale zrób tak żeby dobrze brzmiał na jakiś głośnikach z porządnym subwooferem. I obiektywnie będzie, bez hejtuDół też w miarę ogarnąłem, powinno być okay. A swoją drogą, jaki masz subwoofer?
Cytat: bandit112 w 14 Kwi, 2016, 18:34:50Cytat: inches666 w 14 Kwi, 2016, 18:19:30Ale zrób tak żeby dobrze brzmiał na jakiś głośnikach z porządnym subwooferem. I obiektywnie będzie, bez hejtuDół też w miarę ogarnąłem, powinno być okay. A swoją drogą, jaki masz subwoofer? Takie nawiązanie do tematu z którego śmiechałem ostatnio Spoilerhttp://forum.sevenstring.pl/tworczosc-uzyszkodnikow/vexing-question-klipmuza-do-oceny/
( Obraz usunięty.)Względnie nabiera kształtu