Autor Wątek: Your current rig  (Przeczytany 4740 razy)

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Your current rig
« 23 Lip, 2010, 00:49:08 »
Jeśli było - sorry, wyjebcie to w kosmos.
Jeśli uważacie że topik z dupy - jw.
Jeśli nie ten dział - przenieśta ;)

Pytanie jest proste: zżera mnie ciekawość na czym aktualnie ciśniecie - wiem że na forum jest kilka osób posiadających całkiem pro sprzęt, to przynajmniej bym się poślinił :D

I nie, nie chcę Was opierdolić z gratów :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
Odp: Your current rig
« Odpowiedź #1 23 Lip, 2010, 00:56:37 »
:facepalm:
Wiesz ziom, jak klikniesz sobie czyjś profil, to jest tam rubryczka dot. sprzętu. Jak ktoś chce to uzupełni i możesz oglądać ;)
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
« Odpowiedź #2 23 Lip, 2010, 00:58:45 »
Faktycznie :D
Ale z drugiej strony raz że nie chce mi się klikać w każdego z osobna, dwa - nie chce Wam się chwalić tym co macie? :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
« Odpowiedź #3 23 Lip, 2010, 01:43:25 »
ja napiszę, bo nie aktualizowałem profilu ;)

Obecnie gram na PASie barytonowym 28" i POD Studio GX. W najbliższej przyszłości zamieniam albo na rackowy sprzet (POD XT Pro / X3 Pro) albo na Bashowego studio. Jeszcze zobaczymy. A może w ogóle nic nie kupie... Pozmieniały mi sie priorytety w zyciu i szykuje ślub, auto, mieszkanie i takie tam nudne rzeczy. Starzeje się, i to w wieku 23 lat :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline maarioo

• Pr0
« Odpowiedź #4 23 Lip, 2010, 02:56:41 »
Pozmieniały mi sie priorytety w zyciu i szykuje ślub, auto, mieszkanie i takie tam nudne rzeczy. Starzeje się, i to w wieku 23 lat :D

o dżizas, men, masakra :D

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
« Odpowiedź #5 23 Lip, 2010, 04:49:04 »

Obecnie gram na PASie barytonowym 28" i POD Studio GX. W najbliższej przyszłości zamieniam albo na rackowy sprzet (POD XT Pro / X3 Pro) albo na Bashowego studio. Jeszcze zobaczymy. A może w ogóle nic nie kupie... Pozmieniały mi sie priorytety w zyciu i szykuje ślub, auto, mieszkanie i takie tam nudne rzeczy. Starzeje się, i to w wieku 23 lat :D

Krzyz na drogę
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline felix0

• Gaduła
    • Struganki w drewienku
« Odpowiedź #6 23 Lip, 2010, 07:49:11 »

Stary nie pozwól kobicie zrezygnować ze swoich pasji, wiem co gadam ;)

A żeby nie było off-a, to ja mam 2 szóstki, 1 siódemkę, starego klasyka, laptopa z Revalverem III (oczywiście demo)  przez co najczęściej gram jak mam czas (a nie mam go za wiele :) ) i jeszcze mam jakiś stary piec.
Tak, tak - powiedział szpak.
https://itsoftcare.pl

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
« Odpowiedź #7 23 Lip, 2010, 09:12:59 »
Fuck, zapomniałem napisać co ja mam :D
Klasyk Prince ze zjebaną menzurą (pożyczony od kumpla 9 lat temu - chyba zapomniał)
Vintage VS6 (szykowała się wymiana pupów ale nie wiem czy nie dokupię innego wiosła i dopiero później wymienię flaki)
Jakiś zjebany chiński tranzyszczak, którego ostatnio nawet nie używam, gram na sucho.

Offline valentine

• Gaduła
« Odpowiedź #8 23 Lip, 2010, 09:25:39 »
A moj rig sie zmienil z zajebsitego na slaby, tylko gitara dobra :p
Ibanez rg7621, Laney MXD120, Ibanez tb412s i Boss GT3

Offline Budzan

• Pr0
« Odpowiedź #9 23 Lip, 2010, 09:40:01 »
Mayones setius custom
Mayones telecaster custom (na sprzedanie)
Flame telecaster custom

Bash studio head 20 + 1x12 NB na emi v12.
Sd-1, CC Drive, CC Vibe zmodowany, Exar FL-01, Digitech Digi Delay, Cry baby gcb95 z modowane w chuj :D Whammy (też do sprzedania) jakiś tam tuner z true bypassem. zasilacz yankee

cały zestaw tani a gra rewelacyjnie. ostatnio własnie szukam najtańszej drogi do najlepszego brzmienia :d

Offline sobek

• Pr0
  • Cornford Fanboy
« Odpowiedź #10 23 Lip, 2010, 10:13:45 »
Music Man Axis Super Sport
Mesa Boogie F-50
Pedalboard:
Pedaltrain PT-2, Xotic BB Preamp, Korg Pitchblack, zasilacz Yankee, niedlugo dojdzie kaka CAE i Line 6 M13

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
« Odpowiedź #11 23 Lip, 2010, 11:03:20 »
PAS 7 i Marshall 30 DFX (którego nawet nie włączam, bo ma zjebane pokrętło głośności).

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
« Odpowiedź #12 23 Lip, 2010, 11:29:12 »
Jednak LP nie ES?
Nie chciałbyś tego washa się pozbyć? Szukam czegoś do szatana :D

Offline birthmark

• Gaduła
« Odpowiedź #13 23 Lip, 2010, 11:42:29 »
Ibanez AX7521 MiJ (1999)
Ibanez Artist AR30 MiJ (1983)

Bash Studio Head 20
Orange PPC112

Pedaltrain PT-2, Yankee PS-M1, tuner J&H JPT10, Dunlop GCB-95, Marshall Echohead, Digitech DigiVerb, Danelectro Cool Cat Tremolo.
Suto wędlin kładź na chleb

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
« Odpowiedź #14 23 Lip, 2010, 11:43:01 »
W planach Les Paul (najpewniej jakieś Burny czy Greco albo kastomik od Malinków)

Zorrasty, jak zrobisz wycieczke do HR i ograsz tam te wszystkie LP Customy to strzel jakas krotka recenzje, nigdy nie mam czasu ani kasy zeby to zrobic a chcialbym poznac w koncu jakakolwiek roznice miedzy Burniakami, Grekami i Orvillami. chyba ze sam wczesniej sie tam wybiore :D
Łe tej.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
« Odpowiedź #15 23 Lip, 2010, 11:53:42 »
To zmacajcie mi tą czerwoną odrapaną mayę strata :D

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
« Odpowiedź #16 23 Lip, 2010, 12:13:04 »
To przytrzymaj go dla mnie, wezmę na stówę jak tylko jakieś zlecenie wyhaczę :D Z ciekawości - jaki kolor?
(sry za offa we własnym temacie)

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
« Odpowiedź #17 26 Paź, 2010, 18:54:13 »
Epi LP EX Prophecy -> PłaczDziecino ZW-45 -> Boss CE-3 (Tajwan :\) -> Laney TF320/Czasem u kumpla kilka domow obok na mojej ulicy Zmarszczal MG15DFX bo mi sie nie chce targać do niego tego kloca :\ Trzeba se jaki kejs sprawic chyba.

Poprzez kable Proela Die Hard.

W planach phaser i polytune, lub jakis inny fajny tuner podlogowy.

A może nawet zmiana comba :\ Wcześniej przed tym musze przepróbować Blakałty, Ijemdżi 60 na gryfie, Eklipsy, moze serie emg X, jak nie spaszą zadne to ładuje 498T/490R, a jak to nie spasi to sie pomysli wtedy nad kombem innym dopiero, ale najpierw pedalskie gasy trzeba zaspokoić. :D

Offline Maciek

• Pr0
« Odpowiedź #18 26 Paź, 2010, 19:11:31 »
To i ja się może wpiszę

Gibon Les Paul classic -> (jak dojdzie z thonmanna ) klasyczny drób gcb95 ->  Krank revolution one -> Mesa recto 2x12

W planach pichblack, jakieś reverb i może jakiś innych ciekawy efekt oraz zmiana przystawek na bursbuckery ;D

Lama - bierz pińcet ty i nie kopuluj ;D

Offline Didejek

• Pr0
  • Hodowca BlacKatów
    • BlacKat Guitars
« Odpowiedź #19 26 Paź, 2010, 23:54:24 »
Główny rig to Fractal spięty 4 kablowo z jednym wzmacniaczem, do sterowania Voodoo GCP i 2 pedały Bossa FV500. Do tego Ebtech hum eliminator, żeby pozbyć się pętli mas i w przypadku Fallen Angela i Prodigy Nobels MS4 do przełączania kanałów przez MIDI. Do tego dopinam jeden z 3 halfstacków - Triamp+4x12 H&K na greenbackach, Prodigy lub Fallen Angel 180 + paka 4x12 Ashdowna na V30. Do tego kilka Malwoodów i Ibanez rg2020x.

Oprócz tego kilka niedobitków efektowych leży gdzieś po kątach, ale ich praktycznie nie używam już - customowa kaczka i bufor od Hexe, własnoręcznie dłubany tubescreamer (zresztą strasznie fajny mi niechcący wyszedł, bo użyłem jakichś dziwacznych części).

Offline Andy

• Gaduła
  • Everybody jumps from the sound of a shotgun
    • www.atanband.com
« Odpowiedź #20 27 Paź, 2010, 00:20:21 »
to przynajmniej bym się poślinił :D

nie chce sie rozpisywac, to sobie obejrzyj zdjecia ::)