Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Tez chciałem wrzucić tego Filtra ale do potwora dnia. Niestety ta kapela dobrze się zaczęła (świetny debiut "Short Bus"), a z płyty na płytę stacza się coraz niżej. Co to kurwa jest?
Panowie, nie marudzic, jak sie nie podoba to dajcie cos innego. Czekam jak jeszcze ktos doda, ze skoro to mi sie podoba to slucham Justina Bibera.
Black Label Society - OverlordNowy teledysk, oł jeeeeea a new level of wiocha and ubustwooooooooooooo oooooooo! mimo ze puszcza takie szity to i tak go kocham
Cytat: MarkMorton w 06 Lis, 2010, 01:02:07Black Label Society - OverlordNowy teledysk, oł jeeeeea a new level of wiocha and ubustwooooooooooooo oooooooo! mimo ze puszcza takie szity to i tak go kocham Full zajebistość!!! Ale Zakk przestał być niestety "fit" Właśnie wymyśliłem Metodę Datowania Teledysków BLS Za Pomocą Zakkowej Brody!
W ogole jest koncert w Poznaniu Blindeada i Proghmy. Moze by tak jakis maly gej trip?