Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Pantera - Great Southern Trendkill:Fuck your magazine, and fuck the long dead plastic scenePierce a new hole, if Hell was "in"You'd give your soul toTHE GREAT SOUTHERN TRENDKILL
Bat wrzuca pod publikę . Ostatnio wspomniałem mu o czymś takim jak jazz...zjebał mnie powiadając, że jazz nie urywa jajec i jest dla miętkich ptaków. Przez niego zacząłem słuchać Vomitory i Anal Pain...
Generalnie nie siedzę w jazzowych klimatach, ale raz kolega z pracy (rówieśnik moich starych) poprosił mnie o sciągnięcie tej płyty, przy okazji sam posłuchałem i zaskoczyło. Świetna.
Cytat: theremin w 28 Wrz, 2010, 10:18:50Generalnie nie siedzę w jazzowych klimatach, ale raz kolega z pracy (rówieśnik moich starych) poprosił mnie o sciągnięcie tej płyty, przy okazji sam posłuchałem i zaskoczyło. Świetna. Ja nie piratuję. Mam oryginał - kasetę A więc mogę zrobić kopię mp3 do auta
mnie to wkurwia, bo od tygodnia czaję się jak kot, jak pantera, nawet czasami jak łasica, i wstrzelić się nie mogę