bardzo się ciesze Piotrek że założyłeś ten wątek, choć jestem blondynką, od kilku lat jestem też domorosłą badaczką teorii spiskowych, w zasadzie to nawet trudno nazwać je spiskowymi. Chodzi mi raczej o ludzi i nazwiska takie jak Ted Gunderson, Garry Null, Alex Collier, Ś.P. Phil Schneider, etc. Czyli nie nawiedzonych buraków, ale ludzi którzy przez wiele lat piastowali wysokie stanowiska w FBI czy CIA, bądź uczestniczyli w tajnych projektach rządowych na szczeblu administracyjnym, których w moim odczuciu do mówienia zmuszają "wyrzuty sumienia", albo fakt że zdali sobie nagle sprawę, że ich wiedza jest fragmentaryczna i zwyczajnie połączyli kropki i budzili się z ręka w nocniku, generalnie ludzi którzy są wybitnymi naukowcami jak wspomniany Garry Null, ludzi którzy są wiarygodni.
Zacznę od strony, z której ja czerpię informacje, gdzie kilkudziesięciu rozgarniętych młodych ludzi, o bardzo otwartych umysłach, zbiera materiały, tłumaczy je na język Polski, generalnie odwala kupę świetnej roboty.
Strona nazywa się David Icke.pl. Nie jest to oficjalna strona David'a Icke, nie jest on też jej patronem, ze stroną sam Icke ma niewiele wspólnego, w zasadzie twórcy strony, użyli nazwiska David Icke jako synonimu słowa teoria spiskowa i myślę że z dobrym skutkiem.
Większość z nas na forum wychowuje już pociechy lub nosi się z takim zamiarem w przyszłości, na początek coś co wywarło na mnie dość silne wrażenie, jako rodzicu... Gary Null-Zabójcze szczepionki Jedziemy: