Autor Wątek: Co was ostatnio zszokowało?  (Przeczytany 1458734 razy)

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
a właśnie, że pisze
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
*jest napisane

:D
B ( o ) ( o ) B S

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur

stało się, czekałem na to dłużej niż na wyjście Diablo III

Spoiler
« Ostatnia zmiana: 13 Wrz, 2012, 22:22:32 wysłana przez Johnny »
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline lopatron

• Gaduła
  • still a nigga
    • BoneyM
Fekal Party

Offline sylkis

• Pr0
m.in. przez hejt na Maci w sąsiednim temacie dociera do mnie moje przerażenie, że zaczynam się jarać drogim sprzętem ze względu na jego formę, gdzie zawsze gardziłem tego typu rozwiązaniami.
Co prawda nie chodzi mi tutaj o Maca, ale o zabawki w stylu Thinkpada x220 + dock + egpu, zamiast komputera stacjonarnego. Wygoda, porządek i w ogóle bajer i zajebioza...
...tyle, że w zwykłym PC tą samą wydajność osiągnę przy nieporównywalnie niższym budżecie, tylko stracę wtedy możliwość umobilnienia się (do bólu) w każdej chwili.

Może i dobrze, że mnie nie stać :D Niech mi przejdzie jeszcze zanim zacznie.
« Ostatnia zmiana: 13 Wrz, 2012, 23:27:42 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline blackdahlia

• Pr0
To teraz do kompletu lookaj to:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.pinc.poop&hl=pl
Ty się śmiejesz, że durne, ale to jest wbrew pozorom całkiem dobra rzecz. Dlaczego? Bo takie kwestie jak kolor, konsystencja czy czas bardzo dużo mówią o stanie Twojego organizmu. Taki dzienniczek może Ci zwyczajnie pomóc, ale co tam, przecież to głupie nie? :D

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Ty się śmiejesz, że durne, ale to jest wbrew pozorom całkiem dobra rzecz. Dlaczego? Bo takie kwestie jak kolor, konsystencja czy czas bardzo dużo mówią o stanie Twojego organizmu. Taki dzienniczek może Ci zwyczajnie pomóc, ale co tam, przecież to głupie nie? :D

Jest wiele więcej lepszych sposobów na sprawdzanie jak się ma Twój organizm, jak kupa zła to już za późno.
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol

od tego są blogi

Offline lopatron

• Gaduła
  • still a nigga
    • BoneyM

Nigdzie nie napisałem że jest to śmieszna, durna i głupia aplikacja.
Chciałem ją tylko polecić.
Chyba źle zrozumiałeś kontekst :P
Fekal Party

Offline blackdahlia

• Pr0
A chyba nikt poza JD dowcipu :D

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Szokłę, że jak się zamieni słuchawki lewą na prawą to wszystkie nagrania brzmiom inaczej :o Ba, słyszę detale, na które wcześniej nie zwróciłem uwagi. :o Pierdolę, słucham wszystkiego jeszcze raz... :headbang:
synkopy to guwno

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube
Może masz ograniczony słuch w jednym uchu. Mam takie samo wrażenie i takie podejrzenie właśnie.

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Nie no, oba ucha słyszą. Tony o tym samym poziomie podawane na obie słuchawki słyszę po środku. Ale podejrzewam, że:
a) słuchawki różnią się charakterystyką
b) moje uszy trochę różnie reagują na różne częstotliwości.

W sumie to bardziej podejrzewam tą drugą opcję, bo to nie może być przypadkiem, że to już drugie nauszne słuchawki a we wszystkich nagraniach werbel dalej słyszę centralnie a lewą gitę, jak zwykle, ciut wyraźniej niż prawą, a blachy jakby zupełnie na odwrót. :D

W każdym bądź razie cieszy mnie ten fakt, bo znów mam czego słuchać :D
synkopy to guwno

Orange

• Gość
Ja gorzej słyszę na lewe ucho - po tej stronie zawsze miałem perkusistę...

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Może dla Was znawców to nie będzie nic odkrywczego, ale dla mnie to lekki szok był-jest.

Podczas biegania odsłuchuję inną muzykę niż podczas innych aktywności - najczęściej niemiecki rap z Aggro Berlin.
I dzisaj sobie leci:

Spoiler

Akurat to nagranie słyszałem pierwszy raz, ale muza jakaś znajoma. Nie dawało mi to spokoju.
Po sprawdzeniu w necie: JEST!

Spoiler

to jest jakiś ogólnodostępny podkład czy ktoś go komuś podebrał?

Offline Dmaligator

• Pr0
Nie no, oba ucha słyszą. Tony o tym samym poziomie podawane na obie słuchawki słyszę po środku. Ale podejrzewam, że:

W sumie to bardziej podejrzewam tą drugą opcję, bo to nie może być przypadkiem, że to już drugie nauszne słuchawki a we wszystkich nagraniach werbel dalej słyszę centralnie a lewą gitę, jak zwykle, ciut wyraźniej niż prawą, a blachy jakby zupełnie na odwrót. :D

Masz dwa ucha o innym kształcie i w sluchawkach nausznych dlatego masz różnice a w słuchawkach do usznych jej nie będziesz miał. :idea:
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

bandit112

• Gość

Jeśli jeszcze odwrócisz fazę w odtwarzaczu to przejdziesz do innego wymiaru i jednocześnie będziesz słuchał muzy wczoraj, dzisiaj i jutro.

Offline Semedi

• Pr0
  • Klucze krzywo!
    • Karcer
Może nie zszokowało, ale gość ma piękny umysł :D Chyba cos dla naszego Aza :D Ale na serio kolo jest niezły!

Yes! I'm inspired by the Devil!
http://semdedi.soup.io/

Offline czerez

• Gaduła
  • Morde mam może nie w tamburyn, ale mam zasady
mózg rozjebany !!!
"Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk, a rośnie popyt na święty spokój" - Duńczyk !!!

Offline Darkened

• Gaduła
  • Death Metal to styl życia.
Ciekawe o czym myśli jak to gra.

... A, zapomniałem, przecież to perkusista.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
No no, ale ciekawe czy umie zagrać Master Of Puppets!
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline lopatron

• Gaduła
  • still a nigga
    • BoneyM
Fekal Party

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Widziałem, już drugi tydzień jest na allegro, ZABIŁBYM!!!!
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Może nie zszokowało, ale gość ma piękny umysł :D Chyba cos dla naszego Aza :D Ale na serio kolo jest niezły!

A widziałem już kiedyś. Nie powala mnie to może jakość szczególnie, może dlatego, że dla mnie to żadna nowość jest. :P W sensie - tworzenie muzyki w ten sposób.

Co do perkusistów ze złożonym łbem mam tylko jedno do powiedzenia:

Szokuje mnie to za każdym razem jak to oglądam...
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Wróciłem właśnie z imprezy, podczas której wszyscy chcieli pobić bogu ducha winnego śpiewaka bandu, w którym gram, pewnie dlatego, że śpiewa w bandzie w którym gram. Było mega twardo, nieprzyjemnie, musiałem wstać z łóżka, ubrać się, zapoznać się z sytuacją i napierdolić jednemu cymbałowi.
Podczas mojego krótkiego, nikczemnego życia zdobyłem kilka sprawności, typu 1 kyu w czymśtam, więc operacja poszła sprawnie, do momentu dostania się do taksówki, ale mam doła jak sam chuj. Jestem generalnie rozczarowany rzeczywistością. Ludzie, to chuje, a czasami kurwy.
Kipon smajlink.