mueheheh.
w sumie nie taki znowu debiut bo z firmą mi się zdarzało grać w różnych alternatywnych (roz)strojach, niemniej jednak nie były to żadne jakieś ciężkości, a to już jest taka trochę ciężkość :-)
ladies and ladies - prezentuję zespół tourette w utworze pt. tourette. jest to nagranie z próby - trochę niedoróbek i niepewności jest, bo to bodaj 3cia próba z nowym basistą (a i ja się wciąż uczę materiału). na wokalu zapięta bramka, która czasem trochę za wcześnie łapie ;-) ponadto wokalista był niedysponowany więc wykonanie nie jest tak dobre, jak powinno być - słowa poprzewracał (dodając tu i ówdzie "kurwę"), czasem zachrypiał nie tak jak trzeba...
moja gitara oczywiście lekko nie stroi (zgadnijcie która to he he). zwyczajowo, do h przestrojona tylko jedna struna, a struny to jakieś 9-42 (bo to nie moja gitara - piękny gretsch goldtop z bigsby haha). stąd lekkie zachwiania intonacyjne.
tak czy siak, nie bacząc na jakość nagrania/wykonania MUSZĘ się pochwalić, bo bardzo mi się ten numer i to wykonanie podoba. o!
http://firmamuzyczna.pl/tourette/tourette%20ostatni%202.mp3