Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Słowa na dziś: medulla oblongata
Cytat: wuj Batman w 23 Wrz, 2010, 08:52:42Słowa na dziś: medulla oblongataVagina dentata
Cytat: mondomg w 20 Wrz, 2010, 23:28:54- ddżenthttp://halloween.ivona.com/Z9TAAI
- ddżent
brafiterkaNawet nie wiedziałem że to się tak nazywa
Szmugielfuks.
no to z mojej branzy: priapizm
Cytat: Hader w 04 Paź, 2010, 12:56:40no to z mojej branzy: priapizmOch tam z Twojej. Ja to mam cały czas
Choroba może powodować powstawanie zakrzepów krwi w prąciu i prowadzić do trwałych zaburzeń erekcji jeśli nie zostanie podjęte leczenie. W skrajnych przypadkach brak leczenie i powikłania mogą doprowadzić do konieczności amputacji prącia.
Cytat: Semedi w 04 Paź, 2010, 14:17:05Cytat: Hader w 04 Paź, 2010, 12:56:40no to z mojej branzy: priapizmOch tam z Twojej. Ja to mam cały czas Przyjmij wyrazy współczucia. SpoilerCytujChoroba może powodować powstawanie zakrzepów krwi w prąciu i prowadzić do trwałych zaburzeń erekcji jeśli nie zostanie podjęte leczenie. W skrajnych przypadkach brak leczenie i powikłania mogą doprowadzić do konieczności amputacji prącia.