wydaje mi sie ze muzyki ci prawie nikt nie skrytykowal, bo to rzecz gustu ale skrytykowane zostalo podejscie i organizacja od kuchnii
ja tez jak zaczynalem bawic sie w gre na gitarze czy nagrywanie bylem mocno podjarany i wszytsko mi sie podobalo, znajomym tez sie podobalo...a dzisiaj jak tego slucham to mam ochote sie zakopac i przed ''pochwaleniem'' sie czyms sprawdzam to u 5 zaufanych zrodel, ktore wiem ze mnie zjada jak cos bedzie zle.
jak dla mnie to mozecie leciec nawet na liscie przebojow w radiu wolna europa ale na miejscu 21 brygady strzelcow podhalanskich dokonalbym dezercji, i nie zmieni to faktu, ze jest nierowno itd itd.
W Poznaniu mamy prznajmniej raz w miesciacu jakis koncert, na ktorym ja nie wiem czy chopoki sie stroja czy juz graja utwor, a to ze grali to pamietaja chyba tylko sami wykonawcy.
i chuj mnie to obchodzi czy po zejsciu ze sceny sa megaprzytulasnymi tuptusiami.
podoba mi sie ze tal wolontariacko podchodzicie do sprawy, ze nie zwazacie tak bardzo na koszta - bardzo fajnie i chetnie bym pewnie sie zapisal na jakas plytke, chodzby dla samego posluchania i postawienia na polce, gdyby tam cos chociaz bylo do posluchania...nie chce wlaczyc czego i sie wkurwiac
to mowilem ja, jarzabek