Autor Wątek: Filmiki [Te głupje i mondre]  (Przeczytany 752456 razy)

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Prymityw. Jeszcze jak zatańczył przy nim by okazać dominację xD
Swoją drogą, tak w temacie:

Candace Owens to szurka spod znaku Prager "University" of YouTube i komentatorka Fox News. Stop making stupid people famous

Offline Pronounce

• Pr0
Nie oglądam takich video (18 minut ględzenia!) ale dobrze, że jeszcze są dostępne. Szczególnie, że panuje nagonka na wszelkie opnie krytyczne wobec BLM, "autonomicznej" strefy w Seattle itd.

Takiego Milo Yiannopoulos już dawno ściągneli w ramach walki z "hate speech".

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Yiannopoulos to przecież jeszcze większy szur wciskający ludziom teorie spiskowe (nieraz świadomie, np. gdy pracował w Breitbarcie). Nagonka to jest na YouTube i Google'a, że aktywnie promują tego typu dzbaństwo dla większej kasy z reklam. Już nie mówię o liberalnych mediach masowych, że zapraszają tego typu trolli do debat lub komentowania aktualnej sytuacji politycznej, żeby sprawiać wrażenie "otwartych na dyskusję" albo prowokować napierdalanki między nimi a innymi gośćmi, które generują oglądalność.

Offline Pronounce

• Pr0
Każda strona polityczna ma swoich dzbanów, mam tylko wrażenie, że usuwa się głównie tych z prawej lub nawet z centrum.
Facebook zapowiadał niedawno jakieś czystki.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Radykalna lewica jest już po prostu od dawna niemodna, w rozsypce i nie potrafi stworzyć swoich mediów. Nawet ruchy typu Black Lives Matter, Occupy Wall Street, różne inicjatywy społeczne - to wszystko drobnica. Chyba jedyny relatywnie radykalny lewicowiec o dużych zasięgach to Noam Chomsky, a i jego ostatnio cytowała u nas Pawłowicz (swoją drogą nie wiem, o co chodzi polskim nacjonalistom z cytowaniem Orwella albo Chomsky'ego).

Offline wuj Bat

• Pr0
A ja nie wiem o co chodzi polskim nacjonalistom.
Paczki z głów!

Offline excubitor

• Użytkownik
Każda strona polityczna ma swoich dzbanów, mam tylko wrażenie, że usuwa się głównie tych z prawej lub nawet z centrum.
Facebook zapowiadał niedawno jakieś czystki.
tylko że.. u nas skrajnym lewakiem, którego trzeba jebać i skopać na marszu upamiętaniającym paru "żołnierzy" (którzy nie zauważyli, że wojna się skończyła i postanowili wymordować kilka wiosek, bo ich mieszkańcy byli innej narodowości - wiem, przerysowuję skrajny przypadek, świadomie i celowo) nazywa się osobę, która popiera legalizację związków jednopłciowych, rozdział państwa od religii i uważa, że trzeba jednak zadbać o środowisko. No, może do tego jeszcze jakieś ograniczenie wyzyskiwania ludzi zatrudnionych w gównianych warunkach na umowach cywilnoprawnych, a dziadzio z maczetą rapujący o zabijaniu socjalistów jest ok. Do czego zmierzam - granica tolerancji z prawej strony jest przesunięta znacznie dalej, niż z lewej. Jeśli ktoś chce to wyrównać (nie przez rozszerzenie w lewo, bo jakoś tekst, że na drzewie zamiast liści, będą wisieć korwiniści jest dla mnie równie niesmaczny).

Rozumiem, że media społecznościowe patrzą na temat z tej bardziej amerykańskiej strony, ale tam republikanie bardzo chętnie wyzywają od komunizmu takie lewackie wymysły jak Obamacare (po czym idą na gofundme, bo przyszedł rachunek ze szpitala).
"Ja się nie znam, to się chętnie wypowiem."

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
dziewczyny, nie ten temat
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Oj, nie bądź taki opresyjny :D
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline wuj Bat

• Pr0
Wracając: soon premiera. Semi-amatorskie, a lepsze od amerykanckich. Tylko w słuchawkach! :)

A tutaj pierwszy odcinek, są polskie napisy:

Paczki z głów!

Offline theremin

• Pr0

Offline wuj Bat

• Pr0
Prawie wszystko zrozumiałem po rusku :)
Paczki z głów!

Offline Algiz

• Gaduła

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline blendamed

• Gaduła
Candace Owens to szurka spod znaku Prager "University" of YouTube i komentatorka Fox News. Stop making stupid people famous
Kimkolwiek by nie była, w tym temacie gada imho całkiem sensownie.

Offline theremin

• Pr0

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur

Spoiler
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Będzie się musiał z Potockim dogadać ;)
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline wuj Bat

• Pr0
Czyli jak mam front kamerkę w telefonie to też mogę ogłosić się prezydentem! Jupiii!
Paczki z głów!

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Najbardziej mnie bawią komentarze w stylu "Boże jedyny, jak gościowi odbiło" - otóż prawda jest taka, że zawsze taki był, tylko teraz jest w tym coraz bardziej graficzny :D

Tutaj z kolei odpłynął Morawiecki - młodzi niech marzą o graniu nie w Barcelonie, tylko Białymstoku:

Offline theremin

• Pr0
Tap madl 

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline theremin

• Pr0