Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Oto kolejny przykład na to jak pomysły z gier trafiają do realnego świata. Sztuczna Rumunka nie jest niczym innym jak perfidnym postawieniem Bota do farmienia golda w MMO. Wybrali dobry spot, postawili bota, a zamiast makro "100kkk gold plz", napisali tabliczkę. Prawdziwa Rumunka też zareagowała w dość typowy sposób czyli "Je*ac Boty!!11oneeleven" choć moze w nieco inny sposób, aczkolwiek przekaż nadal jest ten sam. Trzeba tylko uważać aby straż miejska nie użyła Holly Ban Hammer. Polak potrafi!
Nie patrzcie na cycki
Cytat: Widek w 24 Lut, 2012, 23:39:43Nie patrzcie na cyckiAle dlaczemu?
Nie patrzcie na cycki, kto wytrzyma ?
bo to jak z ta pszczołą i walizką
Cytat: Widek w 24 Lut, 2012, 23:39:43Nie patrzcie na cycki, kto wytrzyma ? dałem rade ale zastosowałem system szerszego pola widzenia
Skupcie się na tej kudłatej z lewej?, ona w pewnym momencie podnosi koszulkę i pokazuje cycki, jak obserwujesz blondi to nie zauważysz.
Cytat: Dmaligator w 25 Lut, 2012, 08:43:52Skupcie się na tej kudłatej z lewej?, ona w pewnym momencie podnosi koszulkę i pokazuje cycki, jak obserwujesz blondi to nie zauważysz.Kiedy? Siódmy raz oglądam i nie widzę
Cytat: purpleman w 25 Lut, 2012, 13:22:07Cytat: Dmaligator w 25 Lut, 2012, 08:43:52Skupcie się na tej kudłatej z lewej?, ona w pewnym momencie podnosi koszulkę i pokazuje cycki, jak obserwujesz blondi to nie zauważysz.Kiedy? Siódmy raz oglądam i nie widzę To ściema chciałem zobaczyć kto się na to złapie. Siedem razy no no wytrwały jesteś, to dobra cecha