Autor Wątek: Potrzebna pomoc - Bartoszyce i okolice.  (Przeczytany 1584 razy)

Offline Mery

• Mr. Autorefresh
  • Pr0
  • الحرية في سوريا
Potrzebna pomoc - Bartoszyce i okolice.
« 17 Paź, 2009, 11:25:01 »
Hey.
Poszukuję z Bartoszyc lub okolic kogokolwiek, kto będzie w stanie udzielić małej pomocy. Lidzbark Warmiński? Kętrzyn?
Sprawa jest taka, że poleciał tam mój wzmak. Wszytko było z nim okej, bo sprawdzałem dokładnie przed zapakowaniem, ale na miejscu okazuje się, że nie działa...
Chodzi o jakąś osobę, która się na lampach zna, żeby do niego zajrzeć, sprawdzić i ewentualnie zreperować. Elektronik jakiś? Magik?
Jesteście z tych okolic, to pomóżcie, podpowiedzcie, a nagroda będzie mmm ;)
Gdyby to było bliżej, ale ja mieszkam na drugim końcu Polski...
Z góry dziękuję za wszelką pomoc.
www.baasa.pl - hałas, pomiary hałasu, mapy akustyczne, analizy akustyczne, projekty akustyczne, farmy wiatrowe, raporty oddziaływania na środowisko w zakresie hałasu, programy ochrony przed hałasem, akustyka budowlana, wibracje.

Offline Hesu

• Gaduła
    • www.HESU.pl
Sprzedałeś Mesę? Miała  być moja!

Offline Mery

• Mr. Autorefresh
  • Pr0
  • الحرية في سوريا
Podbijam.

Może ma ktoś jakieś pomysły?

@Hesu: poszedł Peavey.
www.baasa.pl - hałas, pomiary hałasu, mapy akustyczne, analizy akustyczne, projekty akustyczne, farmy wiatrowe, raporty oddziaływania na środowisko w zakresie hałasu, programy ochrony przed hałasem, akustyka budowlana, wibracje.

Offline Hesu

• Gaduła
    • www.HESU.pl
Z  początku myślałem że chodzi Ci o Bartoszyce ;) Dobrze ze Peavey :)

Offline Mery

• Mr. Autorefresh
  • Pr0
  • الحرية في سوريا
Z  początku myślałem że chodzi Ci o Bartoszyce ;) Dobrze ze Peavey :)

Chodzi o Bartoszyce.

Offline Hesu

• Gaduła
    • www.HESU.pl
Error: Bartoszowice chciałem napisac :)

Offline Mery

• Mr. Autorefresh
  • Pr0
  • الحرية في سوريا
Error: Bartoszowice chciałem napisac :)

Tym bardziej, że takiej miejscowości nie ma  :facepalm: