Autor Wątek: Potwór dnia  (Przeczytany 536442 razy)

Offline Semedi

• Pr0
  • Klucze krzywo!
    • Karcer
Odp: Potwór dnia
« Odpowiedź #225 01 Lut, 2010, 09:08:02 »
Jak czytam takie teksty loki to mi się odechciewa, cofnijmy się do Jarocina na ten przykład...Jak sądzisz jak wyglądał pierwszy, drugi? Tak samo, a nawet gorzej. Cóż. Młodzi nie mają kasy, organizują imprezę w garażu no i zajebiście. Co do muzy. Na I edycji imprezy była zbieranina wszystkiego, co tylko chciało i umiało cokolwiek grać, więc mamy co mamy. Rzeczywiście edycja była jaka była, ale była i z każdą inną było coraz lepiej. Lepszy sprzęt, zespoły.
Yes! I'm inspired by the Devil!
http://semdedi.soup.io/

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #226 01 Lut, 2010, 09:14:32 »
Czyli lepiej, loki, żeby łebki pluły na chodnik i opierdalały przechodniów z komórek, a potem winiacze w bramie! (?)

To nie miał być żaden medialny Sopot, tylko po prostu zrobienie czegoś z niczego - zamiast powyższego. Władze zostały zaprzęgnięte dopiero do III Edycji i miały dołożyć się mocno do IV, co akurat nie wyszło. To był poziom koleżków 16-17 lat, którzy grali pierwsze półrocze na swoim pierwszym instrumencie. Taki świat też istnieje, nie tylko, powiedzmy, semi-profi ;). Znajdą się i tacy, którzy zeszczają się ze śmiechu na widok naszych aktualnych koncertów.
Paczki z głów!

Offline lokibalboa

• Pr0
« Odpowiedź #227 01 Lut, 2010, 11:35:48 »
Czyli lepiej, loki, żeby łebki pluły na chodnik i opierdalały przechodniów z komórek, a potem winiacze w bramie! (?)
Nie, na szczescie dzięki festiwalowi robią to nie w bramie tylko przy garażach (no może poza opierdalaniem komórek)

Spoko nie ma o czym gadać, uważacie że zajebisty festiwal, to nie zamierzam się kłócić. Proszę o usuniecie mojego wpisu z tego tematu bo widzę że zbyt zajebistą rzecz wrzuciłem do tematu "potwór dnia" tym samym urażając wielbicieli wielkich garażowych gigów. Wybaczcie, nie chciałem!
« Ostatnia zmiana: 01 Lut, 2010, 11:43:13 wysłana przez lokibalboa »

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #228 01 Lut, 2010, 11:55:50 »
Nie ma takiego bicia. To w końcu mój temat ;)

Myślę, że nie trzeba nic usuwać - potwornie wypadł ten cały Frozen Winter a festiwale niech sobie organizują, coś się dzieje. Szkoda tylko, że na takim poziomie (organizacyjnym zwłaszcza). Ale nie o tym temat. Bo niech będą nawet i parady gitarowe, gejowie mają, pielęgniarki mają, to dlaczego potwory miałyby parad nie mieć.

Przede wszystkim pamiętajcie, w jakim kraju mieszkacie. Cudów nie ma.

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #229 01 Lut, 2010, 12:07:56 »
Żeby było jasne - Frozeny (i cała ta white faced banda! ;)) to dla mnie total polewka! Nosz sami powiedzcie!:
http://www.ruthlessreviews.com/1124/top-10-most-ridiculous-black-metal-pics-of-all-time-2/

Po prostu pamiętam jeszcze jak to było w wieku lat 15tu ;) Traktuj to loki bardziej jako lepszą imprezę dla własnych ziomali, zamiast kaseciaka i zioła ;) Edycja III prezentowała się IMO zajebiście i nadzieje były wielkie, że IV zamiecie.
Lokalny patriotyzm tu nie rzutuje, po prostu impreza rozwijała się w tempie wykładniczym i... dupa ;)
Paczki z głów!

Offline lokibalboa

• Pr0
« Odpowiedź #230 01 Lut, 2010, 12:13:08 »
Przede wszystkim pamiętajcie, w jakim kraju mieszkacie. Cudów nie ma.

No i tu przyznałem racje, zorganizować coś jest chujowo.
Co do opini na temat festiwalu pozwole sobie dorzucić jeszcze 5 groszy: To jest forum, każdy wyraża swoje opinie na dany temat, więc darujmy sobie łaskiwe teksty w stylu: "Jak czytam takie teksty loki to mi się odechciewa". To nie czytaj, zakładając konto na forum dobrze wiedziałeś że nie dołączasz do sekty ludzi o tych samych poglądach na każdy temat. Dla mnie bieda i jeżeli to co powstało, miało zachęcić kogokolwiek do inwestowania pieniędzy w to przedsięwzięcie to szczerze życzę powodzenia. IMO żeby chcieć pieniędzy trzeba reprezentować poziom. Przynajmniej w naszym kraju. Tu zaś pojawili się ludzię od FW dużo dużo gorsi-bazuje na tym cow idziałem na dalszych relacjach z tego eventu. Nazwałbym to "spotkaniem rockowym" i nie byłoby tematu.
« Ostatnia zmiana: 01 Lut, 2010, 12:14:57 wysłana przez lokibalboa »

Offline Semedi

• Pr0
  • Klucze krzywo!
    • Karcer
« Odpowiedź #231 01 Lut, 2010, 12:24:45 »
Nic nie napiszę w obronie I edycji, bo też się śmiałem z Garocina (pierwszego) i każdy, kto choć trochę liznął sceny, tej większej, mniejszej, ma jakieś obycie będzie się z tego nabijał. Ale nie znając tematu od podszewki świat wygląda trochę inaczej. Oczywiście, że wiem co to jest forum i to, że każdy ma prawo do swojego zdania. Co do inwestowania pieniędzy z uporem maniaka powtarzam, miało to być na 4 edycji. Ten, kto nagrał i wpuścił w sieć te wariactwo ma nie równo pod sufitem, no ale cieszył się pewnie, że się udało. Wiesz co doceniam to, iż chłopaki przynajmniej nie mieli wstydu. Ja bym tak nie zrobił.
Yes! I'm inspired by the Devil!
http://semdedi.soup.io/

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #232 01 Lut, 2010, 12:27:35 »
He he, skoro to forum itd., to i teksty o odechciewaniu są dopuszczalne! ;) Nikt nie prosił o kasę na tym etapie, dopiero w III edycji mieli się czym pochwalić (jw). Lepiej coś zagrajmy razem w 3mieście, napijemy się, zamiast się tu obmacywać ;). Tak coś myślę, że my z poza 3miasta będziemy szybsi w ułożeniu czegoś na Twoim własnym terenie, tak już w praktyki wiem, nie tylko w temacie grania ;D Troszki się tam kiedyś pracowało, latało na paralotni, znajomych ma, a teraz szykuję następne 2 albo 3 gigi w 3mieście i widzę, jak miejscowi się "sprężają". Do narzekania to pierwsi! :D

A jak już jestem i gram - to mają najdalej, żeby z drugiej dzielnicy przyjechać i zobaczyć. Ostatnio żaden z 3miasta z forum nie był, a wysłałem PW do wszystkich! A to sraczka, a to krzywa taczka ;)
« Ostatnia zmiana: 01 Lut, 2010, 12:31:35 wysłana przez wuj Batman »
Paczki z głów!

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #233 01 Lut, 2010, 12:39:05 »
a teraz szykuję następne 2 albo 3 gigi w 3mieście i widzę, jak miejscowi się "sprężają". Do narzekania to pierwsi! :D

A jak już jestem i gram - to mają najdalej, żeby z drugiej dzielnicy przyjechać i zobaczyć. Ostatnio żaden z 3miasta z forum nie był, a wysłałem PW do wszystkich! A to sraczka, a to krzywa taczka ;)
oo wypraszam sobie, do Wejherowa 50km specjalnie przejechałem! ;) chyba, że graliście coś jeszcze potem w samym Trójmieście, to ja nic nie wiedziałem.

Offline lokibalboa

• Pr0
« Odpowiedź #234 01 Lut, 2010, 12:47:11 »
Do narzekania to pierwsi! :D
POLECAM SIĘ  ;D

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #235 01 Lut, 2010, 12:53:18 »
Mondo - źle się wyraziłem - Ty teraz faktycznie byłeś, chodziło mi o nasz poprzedni koncert, w klubie Troll.

Loki - zapytaj tych swoich gwiazdorów, kiedy im się sesja kończy i jedziemy z tematem, konkrety, konkrety. Ostatnio w tydzień 5 gigów załatwiłem, z tego wyjdą ostatecznie 3, następne 3 "under construction" ;)
Paczki z głów!

Offline lokibalboa

• Pr0
« Odpowiedź #236 03 Lut, 2010, 17:31:23 »

tego mi tu brakowało  ;D

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #237 04 Lut, 2010, 01:09:53 »

tego mi tu brakowało  ;D

taki Slipknot do kwadratu ;)
Paczki z głów!

Offline valentine

• Gaduła
« Odpowiedź #238 04 Lut, 2010, 20:47:14 »

Offline terrormuzik

• Zamula nawet jesion
  • Pr0
« Odpowiedź #239 04 Lut, 2010, 20:57:02 »

tego mi tu brakowało  ;D

aż sobie oglądnę nagą broń ;]

Offline lokibalboa

• Pr0
« Odpowiedź #240 04 Lut, 2010, 22:20:19 »

:headbang: :headbang: przez chwile myślałem że to żart ale nie.......true auchan song

Offline valentine

• Gaduła
« Odpowiedź #241 04 Lut, 2010, 22:29:13 »
po tym co zobaczylem uwazam ze temat powiniem isc do zamnknięcia, potwor na wieczne czasy wybrany
« Ostatnia zmiana: 04 Lut, 2010, 22:33:36 wysłana przez valentine »

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
« Odpowiedź #242 05 Lut, 2010, 10:50:19 »

:headbang: :headbang: przez chwile myślałem że to żart ale nie.......true auchan song

Purplu, interweniuj!

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
« Odpowiedź #243 05 Lut, 2010, 22:13:09 »
w tym temacie jeszze nie było :P
Harv zrób jakiś filtr, zeby nie wstawiało linku do tego gówna :D
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline lokibalboa

• Pr0
« Odpowiedź #244 05 Lut, 2010, 22:59:56 »
 ;D Widzę że się spodobało  :lambanan:

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
« Odpowiedź #245 07 Lut, 2010, 22:39:41 »
hehehe :)
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline terrormuzik

• Zamula nawet jesion
  • Pr0
« Odpowiedź #246 07 Lut, 2010, 23:12:43 »
Purplu to już było kiedyś na forum ale fajnie że przypomniałeś bo podoba mi się ten utwór ;)

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #247 11 Lut, 2010, 11:56:02 »
Ke$ha - Tik Tok

:facepalm: :scream:  :facepalm:
Paczki z głów!

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
« Odpowiedź #248 11 Lut, 2010, 14:20:49 »
Buja ten wałek. Czego chcesz? Taka prawie Lady Gaga. Z naciskiem na PRAWIE. ;)
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #249 11 Lut, 2010, 14:50:44 »
Grubo przefajnowany z wokoderem i całą resztą, jest coś okropnie wkurwiającego w wokalu na dłuższą metę...
Za dużo = niezdrowo.
Paczki z głów!