Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
No dobrze coby uciać wątek w miejscu robienia jakichś enklaw, obozów przejściowych, gett, nie zgadzam się na takie rozwiązania, nigdy ich nie podzielałem i podzielał raczej nie będę. Więc dotpóty dopóki ja zarządzam skrypami i backendem, nie będzie takich rozwiązań. No, skoro ma nie być demokracji to niechaj jej nie będzie.
Po rozmowie z Jej rodzicami
poprostu, rozmawiamy z rodzicami naszych uzytkownikow, chcemy sie wiecej o Was dowiedziec...
Ale mi nie o to chodziło, tylko o to, o co poszło z tą dziewczyną.
Data Twojej rejestracji to 08 Sie, 2009, a łączny czas spędzony na forum to 4 dni, 23 godz. IMO dla ludzi z takimi statami powinny być jakieś złagodzenia, ale podejżewam, że nie łatwo to ustawić w silniku...
Cytat: Pan Sinner w 28 Sty, 2011, 22:16:28Data Twojej rejestracji to 08 Sie, 2009, a łączny czas spędzony na forum to 4 dni, 23 godz. IMO dla ludzi z takimi statami powinny być jakieś złagodzenia, ale podejżewam, że nie łatwo to ustawić w silniku...Szczęśliwie chyba mi się uda załatwić całą sprawę bez naginania regulaminu... a w międzyczasie spróbuję (konstruktywnie!) zrobić coś, żeby przy następnej okazji limit mnie już nie obejmował.
4. Ogłoszenie powinno zawierać wszystkie dane techniczne, cenę i pełny opis przedmiotu ogłoszenia. Link do aukcji może być tylko uzupełnieniem!