Autor Wątek: Poszukiwany ktoś z Warszawy do ogarnięcia kupna wiosła od jego excelencji z olx?  (Przeczytany 86 razy)

Offline sharpi

• Pr0
  • A można na kreskę?
Panowie durna sprawa ale mega dla mnie Pilna

Jest sobie taki koleś na OLX co sprzedaje fajnom gitarę - no jak to będzie jakiś forumowicz to jprdl...

Dzwonie do typka - chciałem stargować o 150 zł bo biorąc pod uwage ze dojazd dla mnie to 200 zł w jedną stronęto choć troche chciałbym wyjść na symboliczny plus - Nie 100 zł max - a gitara nie jest jakaś niewiadomo jak super unikalna....ok - nie chciałem wysyłki wiosła ale dobra - koleś mówi wyśle.

i sie zaczynają schody

pytam sie o forme zapłaty i pytam się o wysyłkę za pobraniem...no i tutaj są schody - koleś już mi mówi że "Chce zrobić wysyłke olx ale nie wie jak" - kurna temat przerabiany nie raz - gabaryt sie nie zgadza OLX nie zawsze chce to przepuścić dlatego chciałbym zrobic za pobraniem - i słysze... "nie wiem" - no kurde nie wysle w ciemno 1900 zł i potem słysze już kombinowanie, wymądrzanie sie ze coś tam można...ale nie wie jak...kurna ja już wiem ze jak bym kupił to wiosło, i by bylo coś nie tak to facet wypiąłby sie na mnie i radź sobie sam...

...no ale ... wiosła potrzebuje - konkretnież tego... - bo dostawa dopiero w październiku a mam pilny koncert do zagrania gdzie jak coś wypali - to moze zacznie sie nieco poważniejsze granie niż w spelunach na obrzeżach.

Więc pytanie - czy ktoś z warszawy mógłby - przyjść do jaśnie pana, rowinąć czerwony dywan i w moim imieniu zapłacić a potem sprawdzić i odebrać wiosło od jaśniepańskiej prawicy ów jaśnie pana? No kurwa ja po prostu nie rozumiem takiego podejścia do tematu gdzie ktoś nie chce "sprzedać" a "sprzedawać", tego założenia że "gitara sobie powisi" gdy ktoś dzwoni i chce dać komuś kasę do ręki a ktoś ma opory bo mu sie nie chce nieco ruszyć zadka troche bardziej - przecież to nie jest samochód tylko GITARA nadal! Rozumiem dbać o interes rozumiem że nie ma przymusu ale no qrwa panie też tego wiosła wszędzie nie kupie.

Temat do ogarniecia na poczatku przyszłego miesiąca chyba, że ktoś ją kupi - ale sądząc po podejściu kolesia dopóki nikt nie przyjdzie osobiśćie...wątpie - ja sam nie dam rady mam w cholere wyjazdów biznesowych.
« Ostatnia zmiana: 20 Wrz, 2025, 19:57:37 wysłana przez sharpi »
"Tępi ludzie są jak tępe noże - krzywdy nie zrobią ale jak wkurwiają" - Anonim

Offline pshemo

• Pr0

Offline Aremenius

• Pr0
  • HUE
Nie pokazuj, Przemo ma zawsze niedobory w backline'ie xd