Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Rademenes był w zestawie?
z okazji nadchodzącej obrony phD
No ja nie wiem jak kiedykolwiek, ktokolwiek mógł pomyśleć, że wtyczki mogą zastąpić prawdziwego wzmaka.Cytat: Mother Puncher w 22 Sty, 2023, 21:00:49z okazji nadchodzącej obrony phDTeż musisz się obronić do końca roku? SpoilerNiech ktoś policzy, ile na koniec roku będziemy mieli doktorów wśród aktywnych userów
Rzuć gdziekolwiek hasło, że chcesz se heada na chatę kupić. Zaraz Cie zaleją gadaniem, że jesteś debil i kup se PODa słuchawki, kompa, IRy, wtyki i spierdalaj
Gratken!PsA podobno sami hejterzy i debile na forum, a tu większość doktorów
A podobno sami hejterzy i debile na forum, a tu większość doktorów
Cytat: Dale Cooper w 24 Sty, 2023, 15:31:05A podobno sami hejterzy i debile na forum, a tu większość doktorów To nie idzie w parze?
Cytat: nikt w 24 Sty, 2023, 19:22:08Cytat: Dale Cooper w 24 Sty, 2023, 15:31:05A podobno sami hejterzy i debile na forum, a tu większość doktorów To nie idzie w parze? Potwierdzam, żarty o sraniu i rzyganiu śmieszą najbardziej.
Lepiej. Ja się muszę obronić do 30.09. Tzn do wtedy mam mieć tytuł.
Cytat: Mother Puncher w 23 Sty, 2023, 19:42:27Lepiej. Ja się muszę obronić do 30.09. Tzn do wtedy mam mieć tytuł. Właśnie ktoś rzucił hasło, że mamy oddać prace do końca maja. Obserwujemy teraz zbiorowa histerie, w której nikt nie biega i nie krzyczy. Wszyscy płaczą skuleni w kątach.
Zaczęty przez terrormuzik Muzyka