Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1696846 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
wkurwiogenna

piękne!...

A mnie z kolei wpienia, jak taka emerytka ma czas, nudzi się, więc jako rozrywkę stosuje rozmowę o wszystkim z ekspedientką, wybieranie po 2 ciasteczka z każdego rodzaju dla wnusi, a może to, a może tamto, nie-nie, może jednak tamtotamto... - a z tyłu cała kolejka aż buzuje.
Paczki z głów!

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Jeśli już zachodzi taka nagląca konieczność przemieszczania się środkami masowego rażenia, mam piękny sposób na opisywane przypadki. Jeden babsztyl napierał na mnie po chamsku przy wysiadaniu, chociaż jebany debil widział, że nie dam rady szybciej, bo kolejne półmózgi zatarasowały wyjście od strony przystanku. Zaparłem się, obróciłem,tak, że nie dało rady mnie ominąć. Powiedziałem na głos w ten deseń (żeby w miarę możliwości wszyscy słyszeli), "Pani jest z Puszczy Białowieskiej i dlatego się pcha jak żubr na kobyłę? Za karę pani nie wyjdzie." I chuj - drzwi się zamknęły, a chamka musiała jechać jeszcze jeden przystanek. Popierdoliła trochę jaka to młodzież okropna, ale jakiś facet ją zgasił szybko. To był dobry dzień! Wierzę w pracę u podstaw.

EDIT:

Ale najlepszy numer wykonała moja Mama. Dziarska ta osoba wybrała się ze swoim mężem do kina. Ponieważ ustalili, że idą najpierw na drinka - zamiast jechać samochodem - wsiedli do autobusu. Staruszka moja będąc kobietą postawną (148 cm) i do jazdy autobusami nie przywykłą - chwyciła się pionowej rury w celu przytrzymki. Natychmiast zaczął się na nią wyzywająco gapić w sensie politowania zmieszanego ze zdziwieniem jakiś facet stojący tuż obok. Staruszka pomyślała: "No i co się ten cham tak gapi? Zaraz mu coś powiem, żeby się odczepił. W dodatku ta rura słabo przykręcona, bo się chwieje." Obejrzała się, czy wszystko w porządku z ubiorem, czy nie przyczepił jej się jakiś farfocel. Po kilku minutach patrzy, że pasażerowie wkoło zaczynają cieszyć paszczę ewidentnie na jej widok. Janusz - jej mąż stojący obok zaczyna się robić czerwony i bulgocze ze śmiechu. Po kolejnej dłuższej chwili Mama skapnęła się, że ten jegomość wiezie sobie po prostu kawałek rury PCV, której moja Staruszka się kurczowo uczepiła i nie dość, że musiał w jednej ręce trzymać rurę, to jeszcze utrzymywał na niej jakąś wariatkę gibającą się na zakrętach, uważając żeby się nie wyjebała. :D Nadmieniam, że Mama jest damą dystyngowaną, wielokrotnie utytułowaną naukowo, co oczywiście ma swoje przełożenie na daleko posuniętą dysfunkcję społeczną. Kocham Cię Mamo! :D

pozdro
« Ostatnia zmiana: 26 Maj, 2010, 12:44:40 wysłana przez wrobelsparrow »

Offline Didejek

• Pr0
  • Hodowca BlacKatów
    • BlacKat Guitars
E tam - walka z motyką na wiatraki. Jeszcze babcie pukające koszykiem po łydkach w kolejkach sklepowych są wporzo. Normalnie jak w dniu świra.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Przeczytajcie mój edit posta! :D

Offline Tolein

• Pr0
A mnie wkurwia różnica głośności w filmach/muzyce. I za każdym razem jak ktoś mi w trakcie seansu podrzuca jakieś mp3, to muszę kręcić tą gałą...
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Ustaw se w foobarze volume na -20dB i nie marudź :)

Offline Tolein

• Pr0

Offline b3ny666

• Użytkownik
  • Guitars&Gear Collector
    • Tam gdzie gram :)
Wkurwia mnie:
- że nasz wokal pisze z dupy wysrane teksty
- że basman ma własną tonację - piz-dur
- że bębniarz nie umie zagrać tak szybko jak EZDrummer
- że w polskich sklepach sprzęt powyżej 3000 PLN jest "tylko na zamówienie" i na zakup decydujesz się nie po ograniu a po przeczytaniu for dyskusyjnych i manuali. I kurwa nie można potem tego oddać... Ić pan w chuj...
- że wciąż za mało zarabiam żeby zrobić sobie porządny racktower
- że nie zacząłem grać w w wieku 7 lat
- że benzyna zaraz będzie po 5 PLN/litr
- że polska waluta się osłabia i znów eBay przestanie być portalem, od którego zaczynam swój jakże pracowity dzień
- że polski przemysł muzyczny uwielbia barachło w stylu Braci lub Dody i są takie dni kiedy żałuję że nie urodziłem się w USA, gdzie prawie każdego nastolatka stać na Soloista i Mesę a w radiu napierdala Slayer czy Vader.
- że od 16 lat nie mogę zebrać takiego składu, żeby nagrać porządny LP
- że w moim rodzinnym, ponad 700-tysięcznym mieście nie ma miejsca do grania napierdalanki
- że towar z warszawskiej Izby Celnej idzie dłużej z Warszawy do Łodzi niż z Nowego Yorku do Warszawy

Uff, ulżyło mi z rana :)
« Ostatnia zmiana: 27 Maj, 2010, 09:20:17 wysłana przez b3ny666 »

Offline Martens_emenems

• Pr0
  • innowacja
- że polski przemysł muzyczny uwielbia barachło w stylu Braci

?
Djent się skończył, zanim się zaczął, a hard rock jest wieczny.

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
- że w polskich sklepach sprzęt powyżej 3000 PLN jest "tylko na zamówienie" i na zakup decydujesz się nie po ograniu a po przeczytaniu for dyskusyjnych i manuali. I kurwa nie można potem tego oddać... Ić pan w chuj...

O tak :-\ Do tego jak bot rzuca jeszcze "będziesz na pewno zadowolony" (pomijam już przejście na "ty", mimo że sytuacja raczej dystansująca), to krew zalewa...

Offline lis

• Gaduła

- że w moim rodzinnym, ponad 700-tysięcznym mieście nie ma miejsca do grania napierdalanki

Niestety potwierdzam. tylko stereo krogs tak naprawdę zostało. a że tak spytam. w jakim zespole grasz?
"It doesn't matter what people say about you, as long as they're talking about you."

Offline wuj Bat

• Pr0
a że tak spytam. w jakim zespole grasz?

Pozwolę sobie ;)
http://www.2loan.pl/
Paczki z głów!

Offline lis

• Gaduła
O, grałem w sali po was:D razem z Carte Blanche. I na drzwiach było logo wasze
"It doesn't matter what people say about you, as long as they're talking about you."

Offline b3ny666

• Użytkownik
  • Guitars&Gear Collector
na wigury dobre miejsce jest - centrum itd chociaz nieraz mielismy problemy z policja bo okoliczne mohery nie mogly mszy w radiu maryja posluchac

swiat jest maly ;)

Offline lis

• Gaduła
Tam było fajnie ale drogo...

Offline lokibalboa

• Pr0
Nie punktualność ludzi
To że zmieniają plany 10minut przed moim wyjściem rozpierdalając mi tym samym cały dzień
Brak szacunku ludzi do mojego czasu.

Offline Tolein

• Pr0
zapomniałeś jeszcze dodać, że się spóźniają.
i że nie mają szacunku dla twojego czasu... :D

Offline lokibalboa

• Pr0
 ;D

OK następny giga wkurw:
CZEMU WSZYSTKIE DEMÓWKI EFEKTÓW DOSTĘPNE W SIECI SĄ POKAZANE NA CLEANIE NA JAKIŚ PEDALSKICH WZMACNIACZACH KTÓRYCH NIKT, KTO UMIE GRAĆ NIE UŻYWA ?!?!  :evil: :evil: :evil: :evil:

Offline b3ny666

• Użytkownik
  • Guitars&Gear Collector
oj kurwa tak - patrz sajt Seymour Duncan ...

Offline Icchok Lejb Perec

• Leśnik
  • Zbanowany
Najbardziej wkurwiają głupki, którym się wydaje, że wiedzą, ale gówno wiedzą.
Kto kupi u niemca ten pedał.

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
A Harva wkurwia jak przenoszę temat do właściwego działu i używam wątków przekierowujących. Fun ha? :)
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Najbardziej wkurwiają głupki, którym się wydaje, że wiedzą, ale gówno wiedzą.

Offline RaiQ

• Użytkownik
13-letnie dzieci na YouTube wypierdalające na gitarze solówy, jakie chciałbym umieć grać choćby za 15 lat ;)

Offline Maciek

• Pr0
13-letnie dzieci na YouTube wypierdalające na gitarze solówy, jakie chciałbym umieć grać choćby za 15 lat ;)
może za 5 a nie 15 ale tak to +666

Offline głuchy_zjeb

• Gaduła
  • mahoń, heban, emg
    • Komandor gwiezdnej floty
wszystkie posty o babiszonach +666 :choszatan: :lambanan:

a poza tym wkurwia mnie że nie moge znaleźć ludzi do grania muzyki którą chciałbym grać

na wacken metal battle wkurwiał mnie wokalista empti plejgrand który pomiędzy kawałkami darł sie jak pojebany HEJL! HEJL! ku wielkiej uciesze publiczności - też mnie wkurwiali

i nadciągająca wielkimi krokami sesja też mnie wkurwia

Spoiler
ore ore na traktore