Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1707937 razy)

Offline mastEr_eXplorer

• Pr0
My szukamy perkusisty od dwóch lat bez skutku. :(
Też jestem w podobnej sytuacji, nawet zastanawiam się czy nie wypierdolić szafy i wstawić tam perki elektrycznej... W sumie zawsze chciałem grać na perce a nie na gitarze.

Bierz się za perke, perkusistów jest mało a dobrych to już jak na lekarstwo. Jak będziesz dobry to
zawsze będziesz miał fuche. Gdzie nie popatrzysz po polskich kapelach zawsze Ci sami perkusiści: Paul i Daray;)

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Wkurwia mnie banda pojebów która ostatnio pod wpływem najwyraźniej jakiś kwasów zaczęła we Wrocławiu wyskakiwać z coraz to bardziej poronionymi pomysłami dotyczącymi komunikacji i ruchu.

Przykłady:
http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35754,13948044,Rowerzysci__Chcemy_strefy_30_km_godz__na_wiekszosci.html
http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35754,13919755,Chcemy_zmian_we_Wroclawiu__zielona_fala_dla_pieszych.html
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline CmnD

• Gaduła
Mnie wkurwia to, że podobają mi się praktycznie wszystkie stare ESP, Ibanezy, BC Riche, Washburny itd. Takie z lat 80tych. No prawie nie ma sztuki, żeby mnie nie przycisło do sprzedaży nerek, oka etc. etc. Sęk w tym, że każda z tych sztuk kosztuje zapewne więcej złota, niż ja w życiu na oczy widziałem.

Spoiler

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Niektóre stare Washe są tanie jak barszcz. Falcona możesz kupić nawet za 400$
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline CmnD

• Gaduła
Niektóre stare Washe są tanie jak barszcz. Falcona możesz kupić nawet za 400$
Dla kogoś, kto ma przed sobą jeszcze rok technikum i jedyny jego dochód to właściwie to, co zarobi z amatorskiego freelancingu i pisania stron/layoutów/skryptów etc. 400$ to też niemało. Pod koniec wakacji powinno troszkę hajsu wpaść za sprzedaż mieszkania, także jeśli nie wynajde żadnego w miarę taniego POD'a PRO w polszy, to pewnie rozejrzę się za jakimś fajnym wiosełkiem. Superstrat/Strat, Floyd, typowa dla tamtych lat stylizacja i jestem w domu  8)

Offline bloodrafko

• Gaduła
  • Nadnotecki Światowid
Szukanie ludzi do zespołu/wspólnego grania.

Same reggie, hardrocki i cover bandy. Jeden koleś mi napisał, że formuje zespół progresywno-djentowy (zasugerował się tym, że napisałem o strojeniu w A#) ;O nawet wysłał próbki. Pierdzielę gram samemu.
O to to to. U mnie to samo. Tak z 10mln ludzi w najblizszej okolicy a kurwa nie ma z kim grac, same pizdowate indie albo inne G'n'R (a wlasnie Sweet child'o'mine jest chyba najczesciej coverowana piosenka. Wejdz do losowego baru z zywa kapela a na 100% ktos bedzie ten numer kaleczyl)...

U nas ludzie boją się downtuningu;/ Ew. chca grac metal na marszalach vs.

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D

Piszesz o Nakle, nie o Bdg? ;)
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline Pronounce

• Pr0

Same reggie, hardrocki i cover bandy. Jeden koleś mi napisał, że formuje zespół progresywno-djentowy (zasugerował się tym, że napisałem o strojeniu w A#) ;O nawet wysłał próbki. Pierdzielę gram samemu.
O to to to. U mnie to samo. Tak z 10mln ludzi w najblizszej okolicy a kurwa nie ma z kim grac, same pizdowate indie albo inne G'n'R (a wlasnie Sweet child'o'mine jest chyba najczesciej coverowana piosenka. Wejdz do losowego baru z zywa kapela a na 100% ktos bedzie ten numer kaleczyl)...

Jeszcze jak się na to nałoży wiek i "ortodoksja" gitarnika jest komplet ;)

Może nie do końca dobrze wyraziłem ironię ;) Djenty nie interesują mnie, ta próbka co typ mi wysłał to jakieś pozlepiane zera i jedynki z podkładem z GP6.

Najchętniej coś w okolicach sludge/postmetal lub coś ciekawego z "death" w nazwie :)

Offline blackdahlia

• Pr0
Też jestem w podobnej sytuacji, nawet zastanawiam się czy nie wypierdolić szafy i wstawić tam perki elektrycznej... W sumie zawsze chciałem grać na perce a nie na gitarze.
Zrobiłem DOKŁADNIE tak i nie żałuję :D no może tylko szafy

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie

A to nie da się grać metalu na marszalach? Powiedz to Kerremu i Zakkowi to pogadamy :D

"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
A to nie da się grać metalu na marszalach? Powiedz to Kerremu i Zakkowi to pogadamy :D
Napierdzielac dobra muze mozna nawet i w standard e na czystym kanale Fendera, problemem jest to co muzyk ma w glowie i jakie ma podejscie do muzy i grania w zespole.

bandit112

• Gość
metal w E to guwno, a gain sie odkrenca na fulla, po coś chyba jest ta gauka nie

Offline Przychlast

• Pr0
Czyste kanały  Fenderów <3.

Offline Phoenix

• Użytkownik
Zrobiłem DOKŁADNIE tak i nie żałuję :D no może tylko szafy
Szafę i tak chcę wypierdolić, najmniej bym jej żałował. Muszę sprzedać z 1 wiosło i kupić taką perkę.

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
metal w E to guwno, a gain sie odkrenca na fulla, po coś chyba jest ta gauka nie
Sam jesteś guwno.
synkopy to guwno

Offline wuj Bat

• Pr0
Zamiast dwa lata szukać perkusisty - trzeba było od razu po paru dniach zgłosić zaginięcie na policję.
Zresztą: u nich jest sporo dobrych pałkerów.
Paczki z głów!

bandit112

• Gość
Jebana poczta polska.

Offline ChopZeWsi

• Pr0
Patrzę z nienawiścią niechęcią na ludzi, którzy przyjeżdżają do pracy samochodem, pomimo że mają bardzo blisko. Paliwo drogie jak złoto, ulice pozapychane, nie ma gdzie parkować, ale nieeee.... trzeba pokazać klasę i przejebać się te 4 km samochodem. Raz nawet kierownika widziałem jak przyjechał rowerem, ale widocznie ucierpiała na tym jego duma, bo więcej się to nie powtórzyło.

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Co kto lubi...
return to monke

Offline Turgon

• Gaduła
Patrzę z nienawiścią niechęcią na ludzi, którzy przyjeżdżają do pracy samochodem, pomimo że mają bardzo blisko. Paliwo drogie jak złoto, ulice pozapychane, nie ma gdzie parkować, ale nieeee.... trzeba pokazać klasę i przejebać się te 4 km samochodem. Raz nawet kierownika widziałem jak przyjechał rowerem, ale widocznie ucierpiała na tym jego duma, bo więcej się to nie powtórzyło.
Powodzenia w biegu w garniturze.
Ssiecie.

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.

:facepalm:

chyba się skończyły tematy do hejtu?
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline sylkis

• Pr0
A mnie wkurwia takie pierdolenie.
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Przychlast

• Pr0
A mnie wkurwia takie pierdolenie.

BUAHAHAHHAHHAHAHAH XDXDXDXDXD :D śmiechłem.

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead
W żadnym razie nie chcę dolewać oliwy do ognia - ale artykuł w sumie ciekawy, warto przeczytać http://wyborcza.pl/jakurzadzicswiat/1,129508,13888952,Niech_odzyja_nasze_miasta.html#MT

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
Poczekajcie z wkurwami, aż wprowadzą u nas to:
http://en.wikipedia.org/wiki/City_of_London

10 funtów za wjazd do centrum. :P

Natomiast ostatnio widuję w okolicach Politechniki gościa jeżdżącego tym:
http://hulajnogi.istore.pl/pl/trikke-pon-e-hybrydowy-czerwony.html
(akurat strona tego produktu jest pełna marketingowej ściemy, ale mniejsza o to)

I pomyślałem sobie: Czy naprawdę konieczne jest ruszać 1,5 tony żelastwa, kiedy chcemy tylko dotrzeć do pracy?

Koleś trochę igra z ogniem, bo nie widziałem, żeby miał na sobie choćby kask, ale poruszał się w tempie podobnym do samochodów, a zajmował znacznie mniej miejsca.

Na zimę i deszcz to jest prawdopodobnie chujowe rozwiązanie, niemniej myślę, że któregoś dnia je chociaż wypróbuję.