Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1707067 razy)

Offline blackdahlia

• Pr0

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Może nie zabiję, ale zawsze mogę próbować, nie? One buc at a time...
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline lupus

• Pr0
  • nadużywam delaya i reverbu
Kot mojej dziewczyny. Nie dawało się dzisiaj obok chuja nawet przejść, bo od razu rzucał się na mnie i drapał, mimo normalnego zachowywania się przy poprzednich wizytach. Ani nie wypada kopa sprzedać, ani upiec, ani wyjebać przez okno, taka pierdoła bez znaczenia a wkurwiła.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Wkurwia mnie, że ESP robi Vipery już tylko jako LTD, tylko do modelu 1000 i tylko sześciostrunówki!
« Ostatnia zmiana: 11 Maj, 2013, 11:02:10 wysłana przez niedziak »
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Kot mojej dziewczyny. Nie dawało się dzisiaj obok chuja nawet przejść, bo od razu rzucał się na mnie i drapał, mimo normalnego zachowywania się przy poprzednich wizytach. Ani nie wypada kopa sprzedać, ani upiec, ani wyjebać przez okno, taka pierdoła bez znaczenia a wkurwiła.

Przekup go kawałkiem szynki z kurczaka.
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline domas

• Moderator Globalny
  • Dziki osioł numer raz
    • Animus
Już któraś "lepsza" bezprzewodowa myszka Logitecha się jebie i w każdej problem był taki sam - lewy przycisk. Google wyłącza usługę Reader, a ja nie znalazłem jeszcze alternatywnego czytnika RSS online. (ale ze mnie nerd)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Już któraś "lepsza" bezprzewodowa myszka Logitecha się jebie

Dlatego mam taką najtańszą, jeszcze kupioną w jakiejś wersji tylko dla sklepów komputerowych w zwykłym szarym pudełeczku a nie takim hiperkolorowymtrolo lo. Działa 2gi rok na chyba dopiero 2giej baterii. Klawiatura z kompletu tak samo :P

Ani nie wypada kopa sprzedać, ani upiec, ani wyjebać przez okno, taka pierdoła bez znaczenia

Znaczenie się zacznie jak zamiast podrapać niegroźnie nogawki poharata skórę do krwi i wejdzie ci jakieś świństwo. Powinieneś, oczywiście zachowując zasady kultury (w końcu twoja dziewczyna) powiedzieć że albo jej kot przestanie się rzucać, albo 1. przestaniesz do niej przychodzić, albo 2. jednak zajebiesz mu kopa. Nie jestem w stanie kurwa pojąć sensu tych wszystkich programów "ja albo mój pies" czy inny "kot z piekła rodem" - jeśli zwierzę bez powodu (co jest ważne, bo często właściciel jest jeszcze głupszy od niego) rzuca się agresywnie na innych, to na kopach do schroniska. Tyle w temacie.

PS. Jedna paczka przyszła do mnie wczoraj, po bodaj 9 dniach od zamówienia. Druga przyjdzie pewnie w poniedziałek, czyli kolejne +2 dni. Nożeszkurwa...
« Ostatnia zmiana: 11 Maj, 2013, 13:00:17 wysłana przez MrJ »
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline lupus

• Pr0
Skończy się najpewniej na opcji nr 2, jako że żaden sierściuch mi nie będzie życiem i związkiem zarządzać  ;)

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Ja miałem z bezprzewodowych Apple Magic Mouse - nie licząc gier, zajebistość sama w sobie. Można na niej robić gesty, opóźnienia też jakiegoś zauważalnego nie miała, precyzyjna, świetnie wykonana. W każdym razie, polecam. Bardzo żałuję, że moją zgubiłem :D

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator

Podziwiam dzieciaka za opanowanie. Pewnie bym już na jego miejscu siedział za pobicie... oczywiście na podłożu antysemickim
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Google wyłącza usługę Reader, a ja nie znalazłem jeszcze alternatywnego czytnika RSS online. (ale ze mnie nerd)

Testuję właśnie od dziś NetVibes (darmowy plan) i wydaje się być połączeniem iGoogle + Readera. Warte uwagi.

Offline Maciek

• Pr0
Boże co za idioci, a chłopak rzeczywiście niezwykle spokojny

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Mam tylko laptopowe głośnikczki, o czym oni tak debatują, bo nic nie rozumiem?

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Kierowca Toyoty twierdzi że kolo mu auto porysował - w rzeczywistości klepnął go lekko w tylny słupek żeby się upewnić czy go widzi po tym jak mu zajechał. a potem to już tylko napierdalanka słowna o tym kto komu co może robić, mówić itd.
młody wezwał policję a to jeszcze bardziej wkurwiło kierowcę
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Winged

• Gaduła
Najlepiej chwycić kota za skórę na karku(proponuję drugorzędną ręką), następnie podnieść go do góry na wysokość oczu(ale nie za blisko twarzy), ustawić do siebie i wymusić kontakt wzrokowym. Następnie należy mu głośnym, zdecydowanym i gniewnym głosem wyjaśnić, dlaczego postąpił źle i że tego sobie nie życzysz. Następnie masz parę opcji:
a) Uderzasz go z wyczuciem otwartą dłonią z każdy pośladek.
b) Pstrykasz go palcami w oboje uszu.
c) Robisz i jedno i drugie.
Potem trzeba sprawdzić, czy kot podwinął ogon pod siebie. Jeśli tak, to go puszczasz wolno(ale uwaga, czasem zdarza się, że udaje, więc bądź gotowy na kontratak). Jeśli nie, to powtarzamy procedurę od nawijki.

Offline lupus

• Pr0
Najlepiej chwycić kota za skórę na karku(proponuję drugorzędną ręką), następnie podnieść go do góry na wysokość oczu(ale nie za blisko twarzy), ustawić do siebie i wymusić kontakt wzrokowym. Następnie należy mu głośnym, zdecydowanym i gniewnym głosem wyjaśnić, dlaczego postąpił źle i że tego sobie nie życzysz. Następnie masz parę opcji:
a) Uderzasz go z wyczuciem otwartą dłonią z każdy pośladek.
b) Pstrykasz go palcami w oboje uszu.
c) Robisz i jedno i drugie.
Potem trzeba sprawdzić, czy kot podwinął ogon pod siebie. Jeśli tak, to go puszczasz wolno(ale uwaga, czasem zdarza się, że udaje, więc bądź gotowy na kontratak). Jeśli nie, to powtarzamy procedurę od nawijki.

Trzeba będzie podpakować w takim razie, bo kocur jest spory i swoje waży. Ale dzięki za poradę, przy najbliższej sytuacji wypróbuję ;D

Offline sobek

• Pr0
  • Cornford Fanboy
Music Info - polski dystrybutor Music Man`a. Musze wymienic siodelko w Axisie i chcialem kupic oryginalny zamiennik. Od miesiaca nie potrafia sie skontaktowac z Music Man`em, na moje maile brak odpowiedzi. Ostatecznie sam napisalem do supportu Music Man`a i zalatwilem do w 2 dni, brawo.

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Najlepiej chwycić kota za skórę na karku(proponuję drugorzędną ręką), następnie podnieść go do góry na wysokość oczu(ale nie za blisko twarzy), ustawić do siebie i wymusić kontakt wzrokowym. Następnie należy mu głośnym, zdecydowanym i gniewnym głosem wyjaśnić, dlaczego postąpił źle i że tego sobie nie życzysz. wypierdolić z buta

fix'd

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
"Motocykle są wszędzie" Chuj mnie to obchodzi! To w twoim interesie jest, cwelu na skuterze, żebyś nie był wszędzie. Mi głowa nie pierdolnie na osiem części, jak we mnie zajebiesz.

bandit112

• Gość
"Motocykle są wszędzie" Chuj mnie to obchodzi! To w twoim interesie jest, cwelu na skuterze, żebyś nie był wszędzie. Mi głowa nie pierdolnie na osiem części, jak we mnie zajebiesz.

I to ich zajebane manewrowanie między dwoma pasami w korkach na podwójnych ciągłych.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Uszkodzona torebka stawowa prawej kostki. I jak chuj, że zagram we wtorkowym półfinale akademickiej ligi futsalu! :evil:

Offline Dmaligator

• Pr0
futsalu

To się je, czy co?

Posty połączone: 11 Maj, 2013, 18:53:32
I dalej jestem obserwowany, wstydzę się chodzić do kibla.
« Ostatnia zmiana: 11 Maj, 2013, 18:53:32 wysłana przez Dmaligator »
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
http://forum.sevenstring.pl/sprzedam/mayones-regius-6-6693/

Że Regius'y kiedyś za takie pieniądze sprzedawali...

Offline TheBlueNote_7

• Użytkownik
Gejowizna wygrywająca MBTM.

Offline zerotolerance

• Pr0
  • Biegnę ci wpierdolić.
Cytat: rockmetal.pl
Warszawa. Czy może jest tu jakaś osoba, która ma nieużywany wzmacniacz gitarowy i chciałaby go oddać w dobre ręce? Niestety nie mam możliwości kupienia własnego sprzętu, a bardzo go potrzebuję. Byłabym bardzo wdzięczna, gdyby jakiś dobroczyńca się znalazł.

:facepalm:

Nie wiem czemu, ale mnie to wkurwiło. Mocno.

To kto chętny popierdolić do sklepu, żeby kupić dziewczynce NIEUŻYWANY wzmak?

Spoiler