Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1701333 razy)

Offline thornado2

• Gaduła
Nic mnie dziś nie wkurwia. Jestem super.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wtórny obieg od jakiegoś czasu nie zaznał Laney'a GH50L :(
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Zdań konstruować Ty nie potrafić.

E: Przeczytałem jeszcze kilka razy i w sumie może być :D (musze dzisiaj hejtować w związku z powyższym mym postem!)
« Ostatnia zmiana: 02 Mar, 2013, 23:45:01 wysłana przez majkelk »
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
Wstałem rano, zakręciło mi się w głowie, poczułem że upadam i jak się obudziłem to gitara zyskała parę rys na korpusie a straciła jeden klucz. Oprócz tego mam paranoję, że coś jeszcze jej się stało.

Nosz kurwa jego mać. :evil:

Szukam teraz zamiennika, ale u nas pojedynczego Gotoha w tym kolorze to ze świecą szukać. Gdybym srał pieniędzmi to kupiłbym po prostu zestaw, bo pozostałe klucze też już mają swoje lata, ale nawet z tym jest problem, bo dostępne są zwykle w układzie 3:3.

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Wstałem rano, zakręciło mi się w głowie
Przyzwyczaisz sie.
synkopy to guwno

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Wkurwia mnie to, że większość ludzi jest w stanie Cię skategoryzować na podstawie twojego zdjęcia profilowego na facebooku. Szczególnie frajerzy z "artystycznymi" zdjęciami tyłu głowy albo prześwietlonymi mordami i pseudoperwersyjnymi minami przygłupów. Nie można się wypowiedzieć na temat, że zdjęcia otyłych kobiet, pomimo, że nietypowe, są (przynajmniej moim zdaniem) nieatrakcyjne, bo sam musisz być modelem, żeby taką opinię posiadać i przecież trzeba tych ludzi popierać w ich, poniekąd, kalectwie. Jak ja nienawidzę tych pierdolonych, przesadnie pewnych siebie cwaniaczków. Banda niedorozwiniętych hipokrytów. "Studenci" chujowych kierunków na chujowych uczelniach, którzy muszą swoje braki intelektualne wyżywać w gronie innych, podobnych sobie idiotów na innych. Nienawidzę środowisk, gdzie ekstrawersja definiuje "pozycję społeczną", gdzie twoją naiwność wykorzystuje się za pomocą szeptów za twoimi plecami przechodzących w powszechną niechęć. I nienawidzę, że przyszło mi w takim żyć. Weltschmerz, psia mać.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Masz na myśli męskie cipy z modnymi fryzurkami, obcisłych spodenkach i wychudzonych tak, że moje przedramię ma większy obwód niż ich noga w udzie? :D
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Głównie ich koleżanki z wydziałów, choć te konformistyczne(lecz żyjące w przekonaniu o swojej indywidualności i hipsterowości) cipki też.
Spoiler

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Moje pytanie brzmi: na chuj się z nimi zadajesz? Mi się udaje unikać, a mieszkam w największej wylęgarni takich indywiduów w tym kraju (i bynajmniej nie siedzę zamknięty w mieszkaniu 24/h :)).

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Głównie ich koleżanki z wydziałów, choć te konformistyczne(lecz żyjące w przekonaniu o swojej indywidualności i hipsterowości) cipki też.
Spoiler

Wiesz, ja tam nic nie mam do ludzi szczupłych, bo nie mogą/nie lubią ćwiczyć lub nie odczuwają takiej potrzeby, ale (tu cytat dosłowny) 'muszę zrzucić kilka kilogramów, bo te spodnie źle na mnie leżą'. No kurwa! Tak zachowuje się facet?!

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
Jesli wyglada jak baleron, to tak - tak moze zachowac sie facet.
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Ja wyglądam jak baleron i muszę zrzucić parę kilogramów bo spodnie na mnie źle leżą. W sumie to nawet więcej - nie leżą na mnie wcale bo się w nie nie mieszczę :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Nie Lothar, w tym przypadku gościa byś dokarmił.

Orange

• Gość
Chuj z pracą again. Wkurwia mnie już ta cała Holandia. Jak wrócę do PL to poszukam sobie innego kraju.

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
Jesli wyglada jak baleron, to tak - tak moze zachowac sie facet.

Buziaczki Lothi :*
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline Dmaligator

• Pr0
Ja wyglądam jak baleron i muszę zrzucić parę kilogramów bo spodnie na mnie źle leżą. W sumie to nawet więcej - nie leżą na mnie wcale bo się w nie nie mieszczę :D
Wyjedz do Szkocji :D
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
wkurwia mnie dzisiaj to słońce - niby fajnie i cieszyło, ale jazda na autostradzie juz wkurwia - nic nie widać, slońce napierdala a w samochodzie (bez klimy) albo za zimno albo za gorąco.
« Ostatnia zmiana: 04 Mar, 2013, 13:43:32 wysłana przez g-zs »
B ( o ) ( o ) B S

Offline Mordimer

• Gaduła
    • PMH
Wkurwia mnie NFZ ze swoim jebanym systemem informatycznym :/

bandit112

• Gość
Wkurwia mnie to, że większość ludzi jest w stanie Cię skategoryzować na podstawie twojego zdjęcia profilowego na facebooku.

I profilu na forum.

bandit112

• Gość
Wkurwiają mnie gejowskie coverbandy. Od pajaców - dla pajaców.

Offline CmnD

• Gaduła
Na czele z pseudozespołem "Alcoholica". Ja rozumiem, covery, ale żeby kopiować najdrobniejsze szczegóły? Srsly, wtf? Gitarzysta nawet myli sie tak samo jak Hammett. Byłem na koncercie raz. Pierwszy i ostatni zarazem. No ale oczywiście horda gimbusów podjarana, jakby oryginalna hamerykańcka meta przyjechała. Połapali czaderskie kostki z "MET CLUBU XD" ( ja jebie, ale chała) i już best band evah. W ogóle jeśli już mamy sie tu wkurwiać to na tym samym koncercie była kapela, która grała chyba mocnego rocka. Sek w tym, że wokalistka wyglądała jak Beata Kozidrak, miała dziwny wokal i grała solówki na... flecie poprzecznym :facepalm:

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Zawsze chciałem na żywo zobaczyć AC/DC, Pink Floyd, Led Zeppelin czy Guns N'Roses (a nie Axl Rose Band). Tych pierwszych widziałem, ale reszty już nie zobaczę, bo formalnie nie istnieją i pewnie nigdy się nie reaktywują. Widziałem za to The Australian Pink Floyd Show i powiem Wam, że zajebista sprawa. Polecam każdemu zobaczyć widowisko, mimo, że to 'pedalski coverband'.

Offline necrox

• Gaduła
  • Idzie luty twardną suty
    • http://www.codeunder.com
Na czele z pseudozespołem "Alcoholica". Ja rozumiem, covery, ale żeby kopiować najdrobniejsze szczegóły? Srsly, wtf? Gitarzysta nawet myli sie tak samo jak Hammett. Byłem na koncercie raz. Pierwszy i ostatni zarazem. No ale oczywiście horda gimbusów podjarana, jakby oryginalna hamerykańcka meta przyjechała. Połapali czaderskie kostki z "MET CLUBU XD" ( ja jebie, ale chała) i już best band evah. W ogóle jeśli już mamy sie tu wkurwiać to na tym samym koncercie była kapela, która grała chyba mocnego rocka. Sek w tym, że wokalistka wyglądała jak Beata Kozidrak, miała dziwny wokal i grała solówki na... flecie poprzecznym :facepalm:

Wkurwiają mnie takie wypowiedzi :D

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
...i grała solówki na... flecie poprzecznym :facepalm:

Posłuchaj sobie Jethro Tull.
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .