Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Niedziak w 27 Lis, 2012, 00:45:30Cytat: blackdahlia w 26 Lis, 2012, 23:40:10E tam, baby są cudowne.Szczególnie te nowo poznane, póki nie pokazują swojego prawdziwego ja Twoja rzuciła dla Ciebie swoją dziewczynę, czego się spodziewałeś?
Cytat: blackdahlia w 26 Lis, 2012, 23:40:10E tam, baby są cudowne.Szczególnie te nowo poznane, póki nie pokazują swojego prawdziwego ja
E tam, baby są cudowne.
no skoro Niedziu chwali sie wszem i wobec, to sorry. Ale i tak uwazam, ze to nie nasza sprawa. jak chce niech pisze i opowiada nam nic do tego.Ja rozumiem ze chłop jest sobie sam winien, ale przypominanie i wytykanie takich delikatnych spraw nie jest IMO w dobrym tonie.
Ale tu mamy sevenstring i myślę że za takie teksty tutaj się nikt nie obraża. Jeśli Niedziak sie obrazi to w zadośćuczynieniu moge klęczeć na gotowanych pierogach przez 3 minuty.
Cytat: g-zs w 27 Lis, 2012, 18:11:08Ale tu mamy sevenstring i myślę że za takie teksty tutaj się nikt nie obraża. Jeśli Niedziak sie obrazi to w zadośćuczynieniu moge klęczeć na gotowanych pierogach przez 3 minuty.Dlaczego trzy?
Najbardziej wkurwia mnie fakt, że pisałem w tym dziale posta ponad rok temu i nadal wkurwia mnie to samo ta sama kobieta.i floyd rose
Obywatelu pamiętaj !!! blokując Flojda blokujesz swój rozwój !
Nie przyjeżdżający po przesyłkę kurier...