Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1704012 razy)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
U mnie "przygód w pracy" ciąg dalszy...

W poniedziałek (jak napisałem), dowiedziałem się że na papiurze do UP brak jednej pieczątki. No to zaniosłem na swoją nockę ten papiur, plus drugi wypełniony in blanco na wszelki wypadek gdyby podpisywała inna osoba. I teraz wypadki w kolejności chronologicznej:
- wtorek rano: przedstawiłem sprawę dwóm kierownikom, oczywiście obiecali zanieść do biura, bo w sumie tylko o to chodziło (reszta była przeze mnie dopisana na dołączonej kartce bo ludzie to idioci i lepiej trzy razy wszystko tłumOczyć :facepalm: ),
- wtorek wieczór: widzę się wreszcie ze swoim właściwym kierownikiem (czyli już trzecim) a on że o niczym nie wie. No i zaczynamy sprawdzać biurko, a moje papiery leżą jak leżały. :facepalm: po raz kolejny,
- środa wieczór: dowiaduję się że papiur został prawdopodobnie (!?!?!?!) wysłany do siedziby formy w Mysłowicach. Bo "tu mi nikt takiej pieczątki nie da". Ja na to że potrzebuję na piątek. A kierowniczek skurwysynek do mnie "kiedy ja się z tym obudziłem". No myślałem że zajebię... Tydzień przed czasem jebany idioto, ale ani ty ani inni idioci nie interesują się swoim pracownikiem bo po co? Bo to jest za trudne przybić JEDNĄ PIECZĄTKĘ,
- środa w nocy: inny kierownik chyba się bardziej przejął i dał mi numery do osoby z którą mam się kontaktować. Dostał je na maila od takiej pierdolonej flądry która u nas POWINNA się tym zajmować, ale zlała sprawę. Wiem bo widziałem tego maila i wprost było "od teraz zajmuje się tym pani X",
- czwartek rano - wracam do domu, mówię Mojej :love: co o tym myślę i że najchętniej bym o wszystko za miesiąc (wtedy kończy mi się umowa) olał, i mam sajgon bo się zaraz zaczyna "a jak my sobie damy radę",
- czwartek 13:00 - wstałem po 5ciu godzinach snu po to żeby się dodzwonić do pani X w godzinach jej pracy, i oczywiście nie mogę bo po co?

:facepalm: :evil: :(

Do tego jestem wyjebany jak papieskie sandały bo tym zapierdolu, chyba najwyższa pora podjąć męską decyzję i jednak "trochę pozmieniać" własne życie.
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline wuj Bat

• Pr0
R
O
B
O
T
A
!!!
Paczki z głów!

Orange

• Gość
od jutra pracuję 12 i pół godziny dziennie 7/7... Zmiennik powiedział "papa" na innego nie ma widoku. Ale mam w perspektywie jebnięcie tym w najświętszy chuj :D jeszcze tylko 2 tygodnie...

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Rozpoczynam sezon wkurwiania się na moją wychowawczyni w internacie (internecie). No kurwa naprawdę nie rozumiem co jest nie tak w napierdalaniu Fear Factory w godzinach ''nauki własnej'' :D Szczególnie na względnie małych głośnościach i na początku jebanego roku kiedy i tak się kurwa nikt nie uczy :facepalm: Z resztą to i tak jest kurwa technikum (pozdrawiam Dexter :P) i nikt normalny się nie uczy od 16 do 18 raczej, przynajmniej w moim okręgu pokojowym się z tym nie spotkałem, zawsze wtedy jest największy rozpierdol :D Z jednej strony mnie to bawi, z drugiej strony wiem, że tego typu małe rzeczy często dawkowane w końcu pierdolną i się wkurwię poważnie, tak jak to było w tamtym roku.

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Rozpoczynam sezon wkurwiania się na moją wychowawczyni
A ładna chociaż? Ile ma lat?
synkopy to guwno

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
No właśnie kurwa nawet to nie ;) z 40 chyba powinno być. IMO nic ciekawego ;)

BTW Vicol, progi i setup w Rotermaszynie to jest mistrzostwo :D Ale to raczej do tego drugiego topicu :P

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.

Starsze babeczki FTW!

Offline wuj Bat

• Pr0
Lord - ujawnisz w końcu? :D
Paczki z głów!

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair

Starsze babeczki FTW!

facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Lord - ujawnisz w końcu? :D

Ale co?

Offline wuj Bat

• Pr0
Gdzie tak biegasz :D.

Spoiler
Paczki z głów!

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Gdzie tak biegasz :D.
Park Sołacki.

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Yonek z kapelą będą grali u mnie w mieście!

Ale jestem wtedy opiekunem na wycieczce...

Offline Didejek

• Pr0
  • Hodowca BlacKatów
    • BlacKat Guitars
Kurierzy

Offline LukasK

• Prawie użytkownik
Moje uzależnienie od pizzy :/ Ironia losu trochę. Narkotyki, alkohol, papierosy, kobiety nie uzależniły mnie. Kurrrr. w tym tygodniu już 4 razy zamawiałem i nie mogę tego pokonać. Niedługo znowu wrócę do dawnej wagi kur. kur. kurrrrrrr. :facepalm:

Offline Jakub_Z.

• Pr0
  • Matowy
PKP mje wkurwia...

Orange

• Gość
Ja żrę codziennie prawie. Jestem chudy z połkniętą piłką. A najgorsze jest to, że mocne postanowienie niejedzenia i ćwiczenia topnieje po 3 dniach. Smutna minka :(

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Wytrzymaj, najgorsze są początki :) potem to się samo napędza!
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Ja żrę codziennie prawie. Jestem chudy z połkniętą piłką. A najgorsze jest to, że mocne postanowienie niejedzenia i ćwiczenia topnieje po 3 dniach. Smutna minka :(
Rozumiem że "połknięta piłka" to brzuch? Najczęściej jest to spowodowane wadą postawy. Ale na szczęście jest to jak najbardziej do skorygowania:

http://inhumanexperiment.blogspot.com/2009/11/5-simple-exercises-for-correcting.html

Offline Frantic

• Pr0
To nie jest przypadkiem lordoza? Pytam bo nie mogę znaleźć niczego na ten temat po polsku. Tak się przyjrzałem chwilę swoim plecom i wygląda na to, że są całkiem mocno wygięte.
« Ostatnia zmiana: 07 Wrz, 2012, 20:45:40 wysłana przez Frantic »

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Dokładnie, to chyba zaraźliwe...
Można po Polsku dostać?
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube
Jeśli to choroba, na którą cierpi Lord to ja chętnie wezmę dwie.

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
synkopy to guwno

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Kurierzy

Powiedz tylko którzy i powiedz też które kolana.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube
Pracowałem chwilę w firmie kurierskiej i nie mam już zaufania. Nigdy nie miałem problemów z normalną pocztą, z kurierami natomiast nierzadko. Mam wrażenie, że im starszy facet tam pracuje, tym bezpieczniej dla paczki.
W temacie - wkurwia mnie, że mi się winogrona skończyły.