Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1701424 razy)

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Przepraszam, że tak dużo tu piszę no ale kurwa...

2 tyg temu pisałem egzamin. Wróciłem do domu wpisałem dane w kompa i wyszło mi że 3 na 4 zadania zrobiłem dobrze. Jedno było z teorii to coś napisałem. Po kilku dniach były wyniki. Nie zaliczyłem. Poszedłem na poprawkę. Tym razem były same zadania zrobiłem wszystko. Ponownie wpisałem dane w kompa i wszystko było dobrze. A tu kurwa =3(dopytka). Poszedłem do gościa(+60lat) zapytać się co jest grane. Coś tam gadał pod nosem i wyciągnął kartę z wynikami z egzaminu. Okazało się, że gości pomylił się w rubryczkach. Z pierwszego egzaminu dostałem 4 z poprawki 5.

Spoiler

Chyba bym stracił cierpliwość.

Offline Przychlast

• Pr0
Spoiler

Jaki przedmiot ? Baaardzo współczuję.

Offline sylkis

• Pr0
O ja pierdole.
Szkoda, że zgłaszaniem tego typu spraw w dziekanacie może w praktyce przynieść tylko jeszcze gorsze skutki :(

ED:Mój wkurw bardziej trywialny, ale wkurw.
Odkryłem, że Adio zawinęło biznes, czym zepsuli mój genialny plan kupowania poza glanami tylko ich butów do końca życia (jedyna marka, ktora wytrzymywała dłużej, niż 1 sezon - ba! obecne mam już 4 rok) i teraz nie wiem jakie buty kupić (po tych 4 latach już jednak w końcu im się należy), do tego wszędzie ze sklepów poznikały buty z typu na deskę, a w typowo deskorolkowych sklepach zrobiła się moda na jakieś wąskie, podłużne, niewygodne coś :/
« Ostatnia zmiana: 19 Cze, 2012, 20:35:37 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Przychlast

• Pr0
supersklep.pl

ebay.com

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
srsly? adio splajtowało? czy co?
a to fakt szukałem ostatnio butów i wchodzę w obuwie deskorokowe a tu huj - same trampki za które bym 20 pln nie dał...
a z wytrzymałych butów to polecam DVS - w żadnych mi się tak wygodnie nie jeździło i spokojnie wytrzymywały 1 sezon deski :P
i always go full retard

Offline sylkis

• Pr0
Z tego, co mówili w kilku sklepach (ze szczecińskim Andegrandem na czele) - nikt nie wie o co tak naprawdę poszło, po prostu z dnia na dzień Adio nagle powiedziało, że kończy z rynkiem deskorolek i zaprzestało produkcji, to co da się znaleźć w sklepach to już jedynie resztki magazynowe :(
Zastanawiam się nad DC i Fallenami, ale za cholerę nie wiem ile one są warte. Kiedyś miałem jedne chyba Circi, to się też szybko rozpadły (może nie aż tak szybko, jak jakieś Nike albo Adidas, no ale) :/
A Kenny Andersony od Adio miałem dwie pary i każda trzymała po 3-4 lata... (od gimnazjum byłem im lojalny, a oni mnie tak wychujali! :P) no i jeszcze ponoć strasznie zmalał popyt na buty takie, jakie ja chce (te takie szerokie no) i mało który sklep się w to bawi, więc ciężko mi znaleźć alternatywę :(
« Ostatnia zmiana: 19 Cze, 2012, 20:56:01 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
no kenny andersony to chyba najpopularniejszy model. DC odradzam bo miękka podeszwa - szybko się przecierała.
Falleny miał kumpel i zachwalał jak ja DVSy :P
i always go full retard

bandit112

• Gość

Tego typu są najfajniejsze. Bez tramposzczałowych białych podeszw, czy kolorowych dodatków. A Adio mam 4 lata, już się rozwaliły i wyglądają tragicznie ale jeśli bym znów je znalazł - znów bym je kupił. Zajebiste, wygodne buty.

Teraz chyba faktycznie tą CIRCA kupie ze zdjęcia wyżej, bo ciężko znaleźć dziś normalne skejty bez żadnych pedalskich dodatków.

Spoiler

Offline Przychlast

• Pr0
Poleciłbym Vansy, ale jak chcecie chodzić w czołgach na stopach to nie wiem.

bandit112

• Gość
A, jeszcze u GLOBE można znaleźć jakie takie te modele...

A tak w ogóle to:

Spoiler

Offline CmnD

• Gaduła
Cormax. Mam 5tą pare i są nie do zajebania. Fajne ceny, jest polski dystrybutor, sklep w sieci i na allegro, do tego duży wybór.

bandit112

• Gość
Cormax. Mam 5tą pare i są nie do zajebania. Fajne ceny, jest polski dystrybutor, sklep w sieci i na allegro, do tego duży wybór.

Jak są nie do zajebania to czemu masz już aż piątą parę? :D

Offline sylkis

• Pr0
Vansy to mi się rozpadną w tempie jakiś Nik'ów. Co do pedalskich wstawek, to w pewnych granicach jestem w stanie je zaakceptować.
Cholera, na miejscu mam generalnie taki wybór: http://pl.skate-europe.com/p/17-buty-skate (spis produktów na stronie odpowiada sumie zmagazynowanego towaru w sklepach w Szczecinie)
Na necie polecają też Globe, a chyba jakieś nieźle wyglądające tam mi się przewinęły.
Cholera nooo :( chciałem cenowo uplasować się koło 250zł, co też nie ułatwia :(

A i tego, niechętny jestem względem wysyłkowego kupowania, bo w zależności od firmy i modelu (!) rozmiar buta waha mi się gdzieś 43-45.5, więc wolę wpierw przymierzyć i pochodzić bez konieczności późniejszego odsyłania tegoż.
« Ostatnia zmiana: 19 Cze, 2012, 21:16:20 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline CmnD

• Gaduła

Jak są nie do zajebania to czemu masz już aż piątą parę? :D
Bo zwyczajnie lubie mieć więcej par. Wszystkie do teraz mam i jedyne co sie stało 2 parach, to lekko starta podeszwa na pięcie. Wszystko inne dalej git. Sam pamiętam czasy mojego jeżdżenia na desce, jak Vans robił zajebiste, proste i wygodne buty, które były nie do rozwalenia. Nie wiedzieć czemu sie przerzucili na jakieś kolorowe kurwa penisówki.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Spoiler

Jaki przedmiot ? Baaardzo współczuję.
Mechanika

@mondo nie chce mi się chodzić po dziekanatach i srać z czymś takim. Ze średniej jestem umiarkowanie zadowolony. Na stypendium powinno styknąć. Poza tym najprawdopodobniej za rok też z nim będę miał więc nie chciałem się szarpać.

Jasna sprawa, sam jestem z natury cierpliwym człowiekiem, więc zrobiłbym tak samo, ale byłbym na granicy i na pewno musiałbym odreagować, na przykład przejechać walcem jakąś be piątkę.

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Sesja to wojna! ROAR!

Sesja to wojna, więc pompuj rower dla dziekana
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Cormaxy miałem z 3, czy 4 pary. Całkiem tanie i wyjątkowo mocne buty. Do deski pewnie się nie nadają, ale do chodzenia jak najbardziej spoko. W jednych chyba z 3 sezony przechodziłem i 2 lata trawę w nich kosiłem ;)
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline sylkis

• Pr0
Szkoda tylko, że w Andegrandzie są tylko jakieś damskie/dziecięce rozmiary tych Corma'ksów :P
(\__/)    This is Bunny.

Offline CmnD

• Gaduła
http://www.shop.cormax.info/
Sklep jak najbardziej rzetelny, działający.

Offline sylkis

• Pr0
Gdańsk :(
(\__/)    This is Bunny.

Offline wuj Bat

• Pr0
Jakaś chora moda na notoryczne dodawanie "taaak?" po każdym zdaniu. Ludzie myślą, że sprawiają wtedy wrażenie mądrzejszych??
Paczki z głów!

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Wielowątkowość w języku nieświadomym wątków, jakim jest C++... Optymalizacje kompilatora mogą doprowadzić do powstania perfidnych bugów :-\

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Jakaś chora moda na notoryczne dodawanie "taaak?" po każdym zdaniu. Ludzie myślą, że sprawiają wtedy wrażenie mądrzejszych??

A wcale tak nie jest, nie? ;)
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline wuj Bat

• Pr0
Tak, taaak?
Paczki z głów!

Offline sylkis

• Pr0
Lepsze jest używanie "prawda" jako KAŻDEGO dowolnego znaku interpunkcyjnego (różnią się intonacją).
Ewentualnie "co nie?" :D
(\__/)    This is Bunny.