Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1703880 razy)

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Nie martw się Jarek, znajdę wreszcie jakąś pracę, gdzie będę mieć w miarę stałe dochody, to zadbam o to byś się nie nudził i nie myślał o głupotach ;)
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Stały mostek mię wkurwia. Gdyby to był flojd to wystarczyłoby zrzucić sprężyny żeby mostek wyleciał z dechy niczym pierdolony szybowiec. Zrobiłbym co trza, założył na miejsce, założył sprenżyny i pewnie nawet bym nie musiał za bardzo stroić. A tu chujnia. Trza było 4 wkrenty odkrencić a rzeby to zrobić trza było siodełka odkrencić a i struny trza było zdjonć z kluczóf bo przez te jebane pokrentła blokujonce ludzie nie nawijają zapasu struny i nie idzie jej wystarczajonco zluzować. A z drugiej strony stringsrubady czyma, wienc kolejna chujna. Ja pierdolę, nie mogli od razu ruchomych wynaleźć tylko musieli takie niedorobione gówno najpierw wprowadzać? :P
synkopy to guwno

Offline sylkis

• Pr0
Stały mostek mię wkurwia. Gdyby to był flojd to wystarczyłoby zrzucić sprężyny żeby mostek wyleciał z dechy niczym pierdolony szybowiec. Zrobiłbym co trza, założył na miejsce, założył sprenżyny i pewnie nawet bym nie musiał za bardzo stroić. A tu chujnia. Trza było 4 wkrenty odkrencić a rzeby to zrobić trza było siodełka odkrencić a i struny trza było zdjonć z kluczóf bo przez te jebane pokrentła blokujonce ludzie nie nawijają zapasu struny i nie idzie jej wystarczajonco zluzować. A z drugiej strony stringsrubady czyma, wienc kolejna chujna. Ja pierdolę, nie mogli od razu ruchomych wynaleźć tylko musieli takie niedorobione gówno najpierw wprowadzać? :P
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Wzajemnie. 8)
synkopy to guwno

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
ble ble ble

Spoiler

:D

Zosiwa bestia :P 

Spoiler

Nie martw się Jarek, znajdę wreszcie jakąś pracę, gdzie będę mieć w miarę stałe dochody, to zadbam o to byś się nie nudził i nie myślał o głupotach ;)

Ty już dbasz o to by mi sie nie nudziło  ;)

Offline wuj Bat

• Pr0
Co do krajzysów - jednak wszystko da się załatwić w mózgu... Kiedy naonczas zaczynałem latać na paralotni - kupiłem pierwsze skrzydło od Jędrzeja Jaxy-Rożena. Facet jest doktorem filozofii i wykładowcą UWroc. - piszę to nie bez powodu, because of cause ;). I przez paralotnię stał się kaleką, nie może chodzić. Pierwsze tygodnie po wypadku lekarze czekają na tradycyjne i rutynowe załamanie psychiki po takim urazie, "dlaczego ja??" itd. A tu... nic! ;). Facet to sobie po prostu wytłumaczył... ;). Jak już doszedł trochę do siebie, to zaczął coś bąkać o tęsknocie za lataniem, no ale jak to, kaleka?... No to tu, w Słupsku, z kumplem rozpoczęliśmy zbiorkie ogólnopolskom na sprzent dla Jędrzeja (bo wszystko sprzedał na rehabilitację). Potem kumple z 3miasta skonstruowali mu specjalny wózek umożliwiający start za holem. I pewnego pięknego dnia - znów poleciał.
A wujek też... poleca - jest film nawet o nim, zdobył parę nagród ;):
http://www.studioeverest.pl/PL/filmy/film-PL-41.htm

Może gdzieś w sieci dało by radę zobaczyć całość? Poszperajcie.

Trajler:

Wszystko jest w głowie.

Jeszcze: http://www.niepelnosprawni.pl/ledge/x/26104
« Ostatnia zmiana: 25 Maj, 2012, 09:39:19 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Zmienię temat.

Zawsze, kurwa, kiedy człowiek już się porozumie sam ze sobą i dojdzie do jednoznacznych wniosków popartych doświadczeniami wszelakiej maści, że mu dobrze jest jak jest, że nic nie należy zmieniać i w nic się wjebywać, musi, kurwa musi się pojawić gdzieś na lini horyzontu ta ładna i inteligętna.

Przysięgam, gdyby życie było facetem przywaliłbym mu z miejsca -__-
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
kurwa musi się pojawić gdzieś na lini horyzontu ta ładna i inteligętna.
Przejebane. Szukaj takiej, która jest tylko ładna. ;)
synkopy to guwno

Offline Sulphur

• Pr0
    • Octagony
Wkurwia mnie youtube. Na niektórych filmikach trzeszczy jak cholera. Macie coś podobnego?

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Co do krajzysów - jednak wszystko da się załatwić w mózgu... Kiedy naonczas zaczynałem latać na paralotni - kupiłem pierwsze skrzydło od Jędrzeja Jaxy-Rożena. Facet jest doktorem filozofii i wykładowcą UWroc. - piszę to nie bez powodu, because of cause ;). I przez paralotnię stał się kaleką, nie może chodzić. Pierwsze tygodnie po wypadku lekarze czekają na tradycyjne i rutynowe załamanie psychiki po takim urazie, "dlaczego ja??" itd. A tu... nic! ;). Facet to sobie po prostu wytłumaczył... ;). Jak już doszedł trochę do siebie, to zaczął coś bąkać o tęsknocie za lataniem, no ale jak to, kaleka?... No to tu, w Słupsku, z kumplem rozpoczęliśmy zbiorkie ogólnopolskom na sprzent dla Jędrzeja (bo wszystko sprzedał na rehabilitację). Potem kumple z 3miasta skonstruowali mu specjalny wózek umożliwiający start za holem. I pewnego pięknego dnia - znów poleciał.

Trajler:

Wszystko jest w głowie.

Szkoda ze nie można polubić X10 no to choć w ten sposób. Co nas nie zabije to nas wzmocni

Offline wuj Bat

• Pr0
Jarek - sezon latania w pełni, a te sceny powietrzne w filmie były kręcone z drugiej paralotni nad lotniskiem w Borsku - czyli Twoje okolice. Niewykluczone, że Jędrzej przyjedzie któregoś dnia na holowanie.
A jak chcesz, to dam Ci namiar kiedy i jak i sam polecisz w tandemie. Znaczy się - z instruktorem. Niedrogo. Polecam, coś pięknego.
Paczki z głów!

Offline necrox

• Gaduła
  • Idzie luty twardną suty
    • http://www.codeunder.com

Trajler:

Wszystko jest w głowie.

Oczy mnie się spociły.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Jarek - sezon latania w pełni, a te sceny powietrzne w filmie były kręcone z drugiej paralotni nad lotniskiem w Borsku - czyli Twoje okolice. Niewykluczone, że Jędrzej przyjedzie któregoś dnia na holowanie.
A jak chcesz, to dam Ci namiar kiedy i jak i sam polecisz w tandemie. Znaczy się - z instruktorem. Niedrogo. Polecam, coś pięknego.

zeby było jasne, nie polubiłem latania, i nic na to nie wskazuje bym polubił. Mam swoje rolki i tego sie będę trzymał, latanie traktuję, niestety, jako zbyt daleko idące, świadome narażanie swojego życia,  natomiast siła ducha tego gościa to jest coś cudownego.

Offline wuj Bat

• Pr0
latanie traktuję, niestety, jako zbyt daleko idące, świadome narażanie swojego życia

Hmm, no w sumie przecież dlatego sam po 3 pobycie w szpitalu sprzedałem sprzęta...
Musiałeś mi przypominać?? Ciągle ciągnie ;)... Ale w tym roku muszę odpalić na pożyczonym!

natomiast siła ducha tego gościa to jest coś cudownego.
W lataniu znam wincy tego typu ziomów. I latanie i to towarzycho silnie uzależnia...

Oczy mnie się spociły.
Normalnyś, znaczy...
Paczki z głów!

Offline grz_ost

• Pr0
Dzisiejszy telefon:

"- Dzień dobry, dzwonię do pana z ofertą obniżenia rachunków za telefon. Proszę powiedzieć ile wynoszą średnio pana rachunki."
- 30 zł.
- ... halo? ...halo?
- TRZYDZIEŚCI ZŁOTYCH
- ..halo?... [biiip biiip]"

Innym razem miałem podobny telefon - chodziło o internet. Tamci przynajmniej wyszli z twarzą i przyznali, że ich oferta nie będzie dla mnie korzystna.  Dlatego wkurwia mnie takie zgrywanie wariata, tym bardziej jeżeli dzwoni baba z firmy świadczącej usługi telekomunikacyjne, które raczej powinny cechować się dobrą jakością... ale co ja się będe tym przejmował. Wkurw, że musiałem się fatygować podchodząc do telefonu. :D

bandit112

• Gość
Weekend się zaczyna, a ja dziś w nocy się obudziłem z gorączką i tak się kiszę w łóżku cały dzień... Teraz jest temperatura, ból gardła, katar, osłabienie... A jutro mam zaproszenie na imprezę :facepalm: Nie wiecie jak instant-wyzdrowieć?

Offline Darkened

• Gaduła
  • Death Metal to styl życia.

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Weekend się zaczyna, a ja dziś w nocy się obudziłem z gorączką i tak się kiszę w łóżku cały dzień... Teraz jest temperatura, ból gardła, katar, osłabienie... A jutro mam zaproszenie na imprezę :facepalm: Nie wiecie jak instant-wyzdrowieć?
Odkażanie wewnętrzne + wygrzewanie. Litr wina za 10zł, pare godzin snu i powinno przejść. Ewentualnie spirol.
synkopy to guwno

Offline wuj Bat

• Pr0
Jest jeszcze inna wersja Vicola: 3-4 gorące piwa i do wyra. Naprawdę działa.
Paczki z głów!

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Też mi problem, zaczyna się weekend a ja jutro kolos, we wtorek dwa, w środę ze trzy, w czwartek jeden... I to dopiero początek! ;)
Spoiler
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Też mi problem, zaczyna się weekend a ja jutro kolos, we wtorek dwa, w środę ze trzy, w czwartek jeden... I to dopiero początek! ;)
Spoiler

Ojej :C
return to monke

Offline Maciek

• Pr0
Jest jeszcze inna wersja Vicola: 3-4 gorące piwa i do wyra. Naprawdę działa.
dobra sprawdzona metoda - wcześniejsze tzn wina za 10 staram się nie stosować :D

Offline blackdahlia

• Pr0
Dąb mnie denerwuje. Strasznie niewdzięczny w obróbce jest skurczybyk.

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
dobra sprawdzona metoda - wcześniejsze tzn wina za 10 staram się nie stosować :D
W sumie racja. Za drogie troche.
synkopy to guwno

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Spoiler

Najbardziej chujowy moment na uczelni - trzeba się już zacząć uczyć, ale jednocześnie te pół dnia na uczelni trzeba stracić. W tym okresie zawsze odliczam już tylko dni do sesji, kiedy uczyć się trzeba tyle samo, ale wolnego czasu w domu postokroć(olmost) więcej ;)
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!