Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1706050 razy)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
To ktoś jeszcze używa GG?
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Wkurwia mię brak świeżej dziewięciowoltówki na chacie. Wiesło z aktywnom elektrowniom(dosłownie) pod strzechą a tu ledwo jakieś dwa w miarę znośne padalce wygrzebałem co bez obciążenia dają już mniej niż 8V. Nastroić i pograć jakoś się da. Ale o headroomie i pierdolnięciu mogę zapomnieć.
synkopy to guwno

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Za chuj na sonisphere nie pojade :\

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Wkurwia mię brak świeżej dziewięciowoltówki na chacie. Wiesło z aktywnom elektrowniom(dosłownie) pod strzechą a tu ledwo jakieś dwa w miarę znośne padalce wygrzebałem co bez obciążenia dają już mniej niż 8V. Nastroić i pograć jakoś się da. Ale o headroomie i pierdolnięciu mogę zapomnieć.

Zainstaluj w wieśle dynamo.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Za chuj na sonisphere nie pojade :\
Nie ma najgorzej - w tym roku same szity: meta, zakki, hunter, luxtorpeda.
Wiele nie stracisz.
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Gojira ;)

Offline Dexterek

• Pr0
  • Pan Mroku
Osobiście znam lepsze metody pozbycia się 200-400zł niż bilet na Gojire.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Oczywiście, zwłaszcza, że grają na Ursynaliach za wiele mniej.

Offline Dexterek

• Pr0
  • Pan Mroku
No i rozwiązaliśmy problem mhrok lamy.

Brofist mondo!

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen

Zainstaluj w wieśle dynamo.

Po ewentualnym fakcie w tym temacie Didejek napisałby,:

"Zainstalowane dynamo w gitarze"  :D

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Wytłumaczcie pany, bo jakoś nie mogę tego pojąć - jakbym miał aktywne pikapy i od (dobrej) baterii zależało moje granie w ogóle, to bym miał (przynajmniej) dwa akumulatorki, plus jeszcze (przynajmniej) ze dwie baterie nierozpakowane na czarną godzinę ::) Wiem że to koszty są, ale patrząc na resztę wydatków i tak marginalne.

Chociaż co ja mówię - w akustyku mam preamp na 9V, i nie raz miałem od ojca (= główny użytkownik) telefon że bateria siadła a jest gdzieś w leśniczówce i musi unplugged ;D
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Pewnie byś miał kilka w zapasie, ale jeśli pijesz do Vicola, to on takie cuś ma na jeden dzień do polutowania, a ja jego w to nie zabezpieczyłem ;)  bo na bateriach pisze ze long live, to człowiek wierzy, ze to więcej niz czas zycia motyla :D

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Komputery, nowe technologie, najnowsze rozwiązania. Chuj by strzelił te wszystkie awaryjne gówna!
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline birthmark

• Gaduła
Wkurwiło mnie, że usłyszałem w radju "California Dreaming" w jakiejś nowej wersji - nie w nowej aranżacji, bo ta od oryginału praktycznie niczym się nie różni. Po co coś takiego nagrywać? Czy oni myślą, że nagrają to lepiej niż Mamas and Papas? Planet Caravan w wersji Pantery może też nie był przearanżowany za bardzo, ale to kurwa Pantera.

Poza tym wkurwia mnie Karolak, który drze mordę (również w radju), że da mi piłkę wartą 50 zeta, jak zatankuję w Orlenie 13 razy po 20 litrów i zostawię im 1,5 klocka.

Muszę chyba przestać słuchać radia.
Tak ogólnie, to w ogóle ostatnio nie jestem wkurwiony, ale dawno tu nie pisałem. ;)
Suto wędlin kładź na chleb

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Pewnie byś miał kilka w zapasie, ale jeśli pijesz do Vicola, to on takie cuś ma na jeden dzień do polutowania, a ja jego w to nie zabezpieczyłem ;)  bo na bateriach pisze ze long live, to człowiek wierzy, ze to więcej niz czas zycia motyla :D

Ja bym się zaopatrzył w awaryjny zasilacz 9V z wyjściem na "kijance". Na koncert/próbę to oczywiscie pigmej rozwiązanie, ale w celach serwisowych czy domowonapierdalator skich ujdzie.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline wuj Bat

• Pr0
"Dramat o poranku"
Wyszłem srana do pracy, już byłem w ogródku, dwie siaty ze śmieciami, neseserek z kamapkami, myślę sobie: nie! wracam po słuchawki - "Disposable Heroes" Mety mie się zachciało posłuchać. Ewentualnie "The Thing That Should Not Be". Bo jadąc na gay party do Poznania słuchaliśmy całego "Mastera" - no, gienialne to jest...

Idę sobie więc, oczywiście kable od słuchawek splątane jak skervesen. No, to wyjmuję telefona, odpalam jutubę, wpisuję wyszukiwanie "Disposable Heroes"... Jjjaaa pierdolę! Sprawdźcie sami!!! Live 1985, cover Chimaira, live 93, cover, Me playing, live Mexico 2009, Tantra cover, Guitar Hero, drums only, acoustic, orchestra plays, rhytm guitar cover, solo-cover, live Chorzów / Poland, Australia, bass cover, Moscov...
Se kuźwa posłuchałem!!! W końcu ze łzami w oczach odpaliłem te Chimaire. Co za nędza!!! :headache: :evil:  :facepalm:
Paczki z głów!

Offline sylkis

• Pr0
Następnym razem spróbuj na jakimś groovesharku, albo coś ;)
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Dlatego ja wszystko co potrzebuję mam na karcie... na czele ze studyjną Metą* :P Chociaż i tak te 4gb do sporo za mało, ale dodaję/usuwam sobie rzeczy odpowiednio do nastroju. Tak ze 8 byłoby jako-tako, bo mógłbym wrzucić na stałe obszerniejsze rzeczy jak Kazika czy Rush, ale i tak okazyjnie tylko teraz słuchawkuję.

*wiem, Lars jest krzywy a Kirk kwacze. I w ogóle kindery tego słuchają. Tylko że

jadąc na gay party do Poznania słuchaliśmy całego "Mastera" - no, gienialne to jest...

Ja do dzisiaj pamiętam dni kiedy pierwszy raz odpaliłem tę płytę, czy kiedy pierwszy raz dopadłem tabulaturę do "Majstera" (oczywiście dodupnie kserowaną z taśmy z drukarki igłowej, bo takie były czasy wtedy) i uczyłem się go naprzemiennie (bo inaczej nie umiałem) i na akustyku (bo tylko takiego miałem). Co ta młodzież dzisiaj wie... ;D
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline wuj Bat

• Pr0
Nie, no - mam te gigabajty w telefonie, ale żebym to ja sam wiedział, co mi nagle do łba szczeli... ;)
Paczki z głów!

Offline wuj Bat

• Pr0
Brat miał łokmena, białą mydelniczkę, ale strasznie mnie zawiódł wciągając drogocenną kasetę Slajera - od tego momentu dotykałem toto tylko kijem. Kolega miał wypas Aiwę, całą metalową i cieniutką, ałtorewers, dolby... - ale nie chciał pożyczać... Zmuszony okolicznościami nosiłem ze sobą muzykę wyłącznie na pamięci RAM, zamontowanej tuż nad szyją ;).
Paczki z głów!

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Ja mam w telefonie 32GB i już niżej nie zejdę. A do niedawna jechałem jeszcze na 8GB...

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline sylkis

• Pr0
A ja mam chyba 4GB i mi trochę brakuje :( co prawda na SD, ale nie wiem, czy telefon mi pojemniejsze obsłuży :(

p.s. Pamiętam jak to jeszcze jak to swojego czasu byłem wymiataczem, bo na koloniach miałem zawsze walkmana  kasetami Deep Purple, którego już nikt nie znał, a wszystkim dupe urywało jak brałem kasety rodziców, a do walkmana do pokoju jeszcze głośniki od PC zabierałem. Był czad.
« Ostatnia zmiana: 08 Maj, 2012, 14:08:03 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Jestem hardcorem, bo mam tylko 512MB CAŁEJ pamięci w telefonie ;)
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline smetny666

• Prawie użytkownik
ja mam z 10giga ale i tak za mało ;| szczególnie jęsli wgra się nawigacje i jakieś bajery  w telefon w tedy pozostaje marne 5;/