Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1706338 razy)

Offline Pattini

• Użytkownik
    • Patrycja Krysik
Księgowość, logistyka, przedszkolanka, krawcowa. Nie! Musiała iść w sztukie!... :D

No, musiałam. Do niczego innego się nie nadaję. :p

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
A mnie wkurwiają faceci. I wieczna "księga przychodów i rozchodów" w robieniu przysług. Niby wiem, że nie ma nic za darmo. Ale jak ja wiem, tak niech inni wiedzą. A jak ja zapominam to i niech oni mi zapomną. Do huia Gertrudy!
Wkurwia mnie długi weekend, którego czuję na odwrót niż reszta populacji. Zapierdalam za "jak się sprzeda to będzie" sygnując swoim nazwiskiem, więc jak najbardziej pro. Nie, nie będzie pro. Umrę ze wstydu. Projekt na festiwal międzynarodowy się dostał w Londynie. Normalnie bym się cieszyła. Teraz pragnę śmierci. :/

Jakaś dziwna odmiana czasowników, jakby kobieta...

oh wait...
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
wkurwiają mnie wzmacniacze lampowe...
tranzystory zawsze grają tak samo, a lampa? każda inaczej, ciszej-głośniej, dynamicznie-skompresowanie, lepiej-gorzej.
mogę oczywiście kupić tranzystor, ale ten nie ma tego czegoś ;\
huj mie szczela, bo nie brzmie jak chce!
i always go full retard

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Kup Fractala, zabrzmi Ci jak będziesz chciał, tak i tak.

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Przypierdol mocniej w struny. I chuj.
synkopy to guwno

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Prozaicznie - że mam w wuce najazd dzikiej hordy rybików i muszę się za nie wziąć siłą brutalną... i nie mam pojęcia skąd się to wzięło, bo wszystko w kafelkach, czyste i sprzątnięte. Jak był burdel i złogi lenteksu to nie widu. Chyba że wtedy siedziały pod spodem :P
Macie jakieś domowe sposoby? Bo dwa-trzy dość proste już znalazłem na necie, ale może ktoś chowa jakieś patenty? ;)

A bardziej życiowo - kolejny wkurw w temacie "praca" :facepalm: Tydzień temu byłem na rozmowie kwalifikacyjnej, gość w dupę uprzejmy i obiecał że na 1000% zadzwoni, nawet jeżeli będą lepsi, zwłaszcza że kontakt dostałem przez wspólną znajomą i trochę głupia sytuacja by wyszła. No to wczoraj straciłem cierpliwość, a że do gościa się nie dodzwoniłem (bo po chuj komu komórka której się używa?) do szybki telefon do w/w/ znajomej i...
...i jak dojadę sukinkota, a dojadę na pewno bo dość regularnie jestem w tej firmie, to zajebię. Przy świadkach. Jak się kurwa jest kierownikiem to można być dwulicowym chujem, ale moim zdaniem przynajmniej się dotrzymuje obietnic i poświęca 30sekund na wykonanie telefonu.
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube
Spoko, ja dopiero dorwałem pracę i wcale fajnie nie jest. Już mi się lepiej siedziało na dupie i czekało na szczęście. Tak źle i tak niedobrze.

Offline głuchy_zjeb

• Gaduła
  • mahoń, heban, emg
    • Komandor gwiezdnej floty
No a mnie wkurwia brak pracy.
ore ore na traktore

Offline Jakub_Z.

• Pr0
  • Matowy
Kurwa mać, jak ja nienawidzę składania customowych setów na tanich strunach - wiecznie czegoś brakuje, jednej pieprzonej strunki i cały set w pizdu. Kto to wszystko wykupuje cholera! Przyznawać się! Bo potrzebuję 13-17-21-32-42-62...

Offline Lothar

• Pr0
  • Ibanez <3
    • Spaceshark's Lair
ja czekam od ponad dwóch tygodni na zestaw strun dla siebie.
facebook.com/EnolyBand

Rób perke.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Kurwa mać, jak ja nienawidzę składania customowych setów na tanich strunach - wiecznie czegoś brakuje, jednej pieprzonej strunki i cały set w pizdu. Kto to wszystko wykupuje cholera! Przyznawać się! Bo potrzebuję 13-17-21-32-42-62...

Ja dziś też chciałem sobie zamówić nowy, lepszy set- ni chuja. Zabieram się za składanie tego co mam teraz- ni chuja. Niedługo skończy się reanimowanie strun, bo w nieskończoność się nie da.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
wkurwiają mnie wzmacniacze lampowe...
tranzystory zawsze grają tak samo, a lampa? każda inaczej, ciszej-głośniej, dynamicznie-skompresowanie, lepiej-gorzej.
mogę oczywiście kupić tranzystor, ale ten nie ma tego czegoś ;\
huj mie szczela, bo nie brzmie jak chce!

To naucz się grać. ;)
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
...i jak dojadę sukinkota, a dojadę na pewno bo dość regularnie jestem w tej firmie, to zajebię. Przy świadkach. Jak się kurwa jest kierownikiem to można być dwulicowym chujem, ale moim zdaniem przynajmniej się dotrzymuje obietnic i poświęca 30sekund na wykonanie telefonu.
I jedyne co Ci z tego przyjdzie, to to, że wyjdziesz na buraka, którego nie warto zatrudniać.

O co ta spina? Widocznie nie miał czasu, bo np. przeprowadzał pierdyliard innych rozmów kwalifikacyjnych. "Zadzwonimy do Pana" to jest grzecznościowa formułka i nie ma co sobie na jej podstawie robić nadziei.

Offline 13

• Gaduła
  • אלהים

Ja dziś też chciałem sobie zamówić nowy, lepszy set- ni chuja. Zabieram się za składanie tego co mam teraz- ni chuja. Niedługo skończy się reanimowanie strun, bo w nieskończoność się nie da.

Kupujcie set do 7 i po sprawie, o choćby taki;

http://www.thomann.de/pl/ghs_gb7lm_boomers_egitarrensaiten.htm

Zdrowy rozum jest rzeczą ze wszystkich na świecie najlepiej podzieloną, każdy bowiem sądzi, iż jest w nią tak dobrze zaopatrzony, iż nawet ci, których we wszystkim innym najtrudniej jest zadowolić, nie zwykli pragnąć go więcej niźli posiadają. Kartezjusz.

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Tadeo -  to nie była grzecznościowa forma, uwierz. Zwłaszcza że uprzedziłem że mnie nie będzie i że może mieć problemy z kontaktem, to potwierdził że "NA PEWNO będzie dzwonił aż do skutku, nawet jeśli mi się nie uda".

A po co spinka? Dlatego że powoli przestaję być grzeczny. Jak ktoś nie potrafi poświęcić 30 sekund na telefon/maila, który dla kogoś jest naprawdę najważniejszą informacją, to chuj z takim człowiekiem. Poza tym gość się pytał czego oczekiwałbym od swojego kierownika - na przykład tego jak się odnosi do podwładnych. No to się przekonałem jak się ten odnosi. I chyba pora mu to uświadomić.
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0

Kupujcie set do 7 i po sprawie, o choćby taki;

http://www.thomann.de/pl/ghs_gb7lm_boomers_egitarrensaiten.htm

Gdyby któryś set od 7 mi odpowiadał, to nie bawiłbym się w dobieranie.

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Aktualnie tak mam i chyba faktycznie, zamówię kilka sztuk np. 0.62 i dalej będę dokupować do tego set 9-46.

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
Tadeo -  to nie była grzecznościowa forma, uwierz. Zwłaszcza że uprzedziłem że mnie nie będzie i że może mieć problemy z kontaktem, to potwierdził że "NA PEWNO będzie dzwonił aż do skutku, nawet jeśli mi się nie uda".
Nie wierzę, bo po prostu widziałem jak to wygląda z drugiej strony. "Zadzwonimy do Pana" ma się do "Spierdalaj" tak, jak "Co u Ciebie?" do "Chuj mnie co u Ciebie, po prostu się pytam".

Jeden jedyny raz zdarzyło mi się tak, że jak powiedzieli że się skontaktują, to się skontaktowali. A stało się tak, ponieważ:
1. Na samej rozmowie maglowali mnie przez 2 godziny z moich kwalifikacji i, co tu dużo gadać, zaimponowałem im.
2. Nie znaleźli nikogo lepszego przez następny miesiąc.

A po co spinka? Dlatego że powoli przestaję być grzeczny. Jak ktoś nie potrafi poświęcić 30 sekund na telefon/maila, który dla kogoś jest naprawdę najważniejszą informacją, to chuj z takim człowiekiem. Poza tym gość się pytał czego oczekiwałbym od swojego kierownika - na przykład tego jak się odnosi do podwładnych. No to się przekonałem jak się ten odnosi. I chyba pora mu to uświadomić.
Powodzenia życzę, ale efekt jest łatwy do przewidzenia: Wyjdziesz na buraka i pieniacza. I to nie tylko w oczach tego gościa, ale także świadków. Nikt nie chce pracować z kimś, kto wszczyna burdy.

Mały reality check: Pracodawcę, który Cię nie zatrudnia naprawdę jebie Twój los. On prowadzi biznes, nie organizację pomocy humanitarnej. Oprócz tego, nie jesteś jedynym, który się starał o to stanowisko, więc nie oczekuj specjalnego traktowania. Gdyby tamten człowiek każdemu tak poświęcał te 30 sekund, to pewnie musiałby robić tylko to.

Czytałem, że w Irlandii jest obyczaj informowania kandydata, że jednak nie został zatrudniony. Ale bynajmniej nie bierze się to z grzeczności, tylko z tego, że jeżeli tego nie zrobią, to taki człowiek z reguły dobija się do nich i marnuje ich czas.

Offline Matzer

• Gaduła
  • chcę być Pr0
Od dłuższego czasu wkur*ia mnie to, że się w dziale "warsztat" nic nie dzieje  >:(

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Tadeo - tym masz inne podejście, ja mam inne. Wkurwia mnie coś takiego. Zwłaszcza że się dowiedziałem o tym kuchennymi drzwiami, bo nie mogłem się do gościa dodzwonić pod numer który sam mi podał - to po kurwę mu w ogóle telefon i po jaką drugą kurwę go podaje? I mam to w takich sytuacjach gdzieś na kogo wyjdę - dwa razy już mnie ludzie ostro wychujali z pracą i dwa razy byłem grzeczny do końca. W obu przypadkach żałuję. Za trzecim razem mnie poniosło i gość się taaaaki malutki nagle zrobił jak usłyszał co powinien.

PS. Z innej beczki - wkurwia mnie... a nie, pozytywnie nastawiony do świata jakoś jestem :D Albo nie - że będę musiał chyba kupić liter spirytusu + chyba tyle samo dobrej wódki = ojojojzadużozaduużo ootokosztuje...

Offline głuchy_zjeb

• Gaduła
  • mahoń, heban, emg
Albo nie - że będę musiał chyba kupić liter spirytusu + chyba tyle samo dobrej wódki = ojojojzadużozaduużo ootokosztuje...

Nalewy robisz?
ore ore na traktore

Offline głuchy_zjeb

• Gaduła
  • mahoń, heban, emg
To jest generalnie zajebisty temat, tylko faktycznie nie szczędź pieniędzy na wóde, no i takie coś musi się odstać żeby się przyjemnie piło. A jak już się odstoi to efekt jest zajebisty - słodziutki soczek, nic alkoholu nie czuć, tylko mocne jak skervesen :D
ore ore na traktore

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
To jest generalnie zajebisty temat, tylko faktycznie nie szczędź pieniędzy na wóde, no i takie coś musi się odstać żeby się przyjemnie piło. A jak już się odstoi to efekt jest zajebisty - słodziutki soczek, nic alkoholu nie czuć, tylko mocne jak skervesen :D

Prosze nie nadużywać imienia jego i nie mieszać w niepewnych okolicznościach  :D

Offline Frantic

• Pr0
"Ten post zawiera lokowanie produktu" ;)

Offline zerotolerance

• Pr0
  • Biegnę ci wpierdolić.
Wkurwia mnie to, że jak piszę sobie z dziewczyną na gg, to nagle przestaje odpisywać, a po 5min dostaje od niej takiego textwalla że aż kawę idę sobie zrobić. ::)