Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1707682 razy)

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste

ręce opadają normalnie
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: 
JA-PIERDOLĘ!
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Drevniak

• Pr0
  • I'm the black kozioł of your przeznaczenie
Że mnie z pracy wyjebali... tzn. jeszcze nie na 100% bo decyzja wejdzie jutro, ale chyba drogi odwołania mi się skończyły.

Praca była chujpłatna, na zadupiu, z pojebanymi przełożonymi, ale była. A najgorsze jest to dlaczego mnie zwolnili - bo jest "redukcja etatów" (a roboty fpizdu, ledwo się wyrabiamy) i... jestem kawalerem. Tak - wszystkie głupie dzieciate cipy zostają, chociaż gówno umieją, ale mają na utrzymaniu bachory więc "tak się nie robi". A mnie po staraniach, szkoleniach i podnoszeniu kwalifikacji (mogę np. szkolić inne osoby, tylko trójka nas jest na dziale) podziękowali przez telefon.

( Obraz usunięty.)

już nie raz sie z tym spotkałem nie masz dzieci na utrzymaniu to więcej nie musisz mieć lol x miljard
kurwa płacą ci za robotę a nie za kurwa dzieci, popierdolony ten kraj i mentalność ludzka
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline Damianaz

• Prawie użytkownik
Mogłem zostać perkusistą.

Offline wuj Bat

• Pr0
A mnie po staraniach, szkoleniach i podnoszeniu kwalifikacji (mogę np. szkolić inne osoby, tylko trójka nas jest na dziale) podziękowali przez telefon.

Świta mi, że to podchodzi pod niewłaściwe traktowanie pracownika i można pociągnąć na tej podstawie sprawę o odszkodowanie zadośćuczynienie.
Paczki z głów!

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Jestes zajebiście stary, tylko o tym jeszcze nie wiesz :D

Offline Drevniak

• Pr0
ja zacząłem i stwierdzam ze jest to droższy interes niż gitarownictwo ale jebać to trza być elastycznym

chłopaki kupujcie gary i ćwiczcie, elektroniki teraz są naprawdę zajebiste, ja zainwestuje do domciu bo nie zawsze mam czas wyskoczyć na kanciape a w domku tu 30min potem znowu i skill rośnie
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Haha. Ja na perkusji zacząłem grac jak miałem 11 lat. Na gitarze jak miałem niecałe 13 lat. Zawsze chciałem grac na gitarze, a na perkusji już koleś w MDK nie uczył, perki bym nie kupił bo gdzie to wrzucić więc przerzuciłem się na gitarę. Przez wszystkie lata w zespołach moi perkusiści uczyli mnie rożnych fajnych rzeczy i jest fajnie. Ostatnio kupiłem podwójną stopę i zacząłem grac z takim sobie zespołem dla zabawy ;)

Isu, próbuj bo naprawdę fajnie się gra na perce i nie ma to porównania z gitarą pod względem ilości funu z gry.

Ogólnie to co tydz. zastanawiam się czy nie sprzedać rigu od gitary i nie kupić fajnej perki, ale... :D
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline Drevniak

• Pr0
zajebisty jest motyw bo jak siedzisz za perką to świat wygląda inaczej :D

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Ja na razie jestem mistrzem air drums. Ale też myślę, żeby sobie kiedyś kupić elektronika do domu. Ale to jak będę mieć pieniądze, miejsce i przyzwoity rig gitarowy.

Offline Darkened

• Gaduła
  • Death Metal to styl życia.
No to czekamy chłopaki na stronę 7cymbals.pl .

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Jestes zajebiście stary, tylko o tym jeszcze nie wiesz :D
Rozwiń swą myśl. :D

Małolat jestes, a czasami pierdolisz jak starymaleńki, zmarnowany życiem :D

Offline sify11

• Pr0
  • Rap Metal Katowice
    • FejsBukowa Strona Kapeli
może nie wkurwia ale zasmuciła mnie informacja, że fajny koncert nam nie wypali, bo organizator przyciął fundusz i zamiast 3 dni festiwalu będą 2 :(
i always go full retard

Offline bloodrafko

• Gaduła
  • Nadnotecki Światowid
Wkurwia mnie i głeboko żenuje fakt w jaki jeden z tutejszych forumowiczów wysłał wiosło. Nie dosc ze ktos kasuje #$%#%& kasy za przesyłke to gitara została wysłana w gołym kejsie zaklejonym jedynie tasma klejącą. Żadnych kartonów. Takiego kurewstwa w życiu nie widziałem jeszcze i mam nadzieje, ze dlugo nie zobaczę. Szczyt bezczelności. Sam dostawca z PP stwierdził, że to CUD ze dotarla nienaruszona. Jednak widze, że prymitywizm nie zna granic. Gdyby coś z czarnulką było nie tak to z pewnoscia siedzialbym juz w pociagu do wiekszego miasta. Przestrzegam innych forumowiczów.

Nie robisz czegos tak jak sie powinno albo robisz na odpierdal - nie rob tego wcale.
« Ostatnia zmiana: 29 Lut, 2012, 23:16:32 wysłana przez bloodrafko »

Offline Drevniak

• Pr0
dawaj kto to taki ??  :D

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Spoiler
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Frantic

• Pr0
Coś mi podpowiadało, że to Raszecik... ciekawe co.

Offline Ghost_of_Cain

• Pr0
Zwykłe, tanie kejsy mają to do siebie, że się w transporcie otwierają. Zapakowane w coś jeszcze, mają nieco trudniej z wykonaniem tego manewru.

Offline bloodrafko

• Gaduła
  • Nadnotecki Światowid
Obkleić to musk sobie możesz... Oddychaj, wiem studia są ciężkie :)

bandit112

• Gość
już się żreją...

Offline wuj Bat

• Pr0
A ja tak posłałem dwje z rzędu gity, case plus deko bąbelków i taśma na zamki. Tyle, żem osobiście kładł na półeczkę w pociągu i z tej samej półeczki zostały ściągnięte u celu. Nowi właściciele szczęśliwi. Przesyłki konduktorskie FTW.
Paczki z głów!

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Zwykłe, tanie kejsy mają to do siebie, że się w transporcie otwierają. Zapakowane w coś jeszcze, mają nieco trudniej z wykonaniem tego manewru.

Był zaklejony :)

Posty połączone: 29 Lut, 2012, 23:41:35
A ja tak posłałem dwje z rzędu gity, case plus deko bąbelków i taśma na zamki. Tyle, żem osobiście kładł na półeczkę w pociągu i z tej samej półeczki zostały ściągnięte u celu. Nowi właściciele szczęśliwi. Przesyłki konduktorskie FTW.

Nie wkładałem sam na pułeczkę, ale zaufanie mam do mojej metody i drogi wysyłania pełne, więc GDYBY coś się stało, Rafał jutro dostałby przelew ze swoją kasą, a ja żarłbym się z poczciarzami, ale jak kilkanaście paczek, dużych, małych i dużo łatwiejszych do uszkodzenia zewnętrznie i wewnętrznie wysyłałem, to jeszcze nigdy cienia uszczerbku nie było.

Więc proszę, nie ochrzaniajmy się ani mnie za to co mogłoby się stać, bo dojdziemy do wniosku, że wszystkie graty trzeba przywieźć kupującemu pod dom we flight case na stałe wmontowanym w bagażnik SUV'a.
« Ostatnia zmiana: 29 Lut, 2012, 23:41:35 wysłana przez Rachet »
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Drevniak

• Pr0
puny bo jak się kupuje case to się dostaje z kartonem który jest dużo większy od samego case-a i w tą przestrzeń upycha się mate bąbelkową tak żeby z każdej strony była, zakleja się owija czarną folią i jazda.
 Ja bym się mega wkurwił jak bym tak wiosło dostał :D

ed: mnie pojechanie do Maikh-a po 8mkie kosztowało ok 300zł :D ale byłem spokojny ;)
« Ostatnia zmiana: 29 Lut, 2012, 23:49:11 wysłana przez Drevniak »

Offline sobek

• Pr0
  • Cornford Fanboy
Mialem podobno sytuacje na naszej gieldzie. Case owiniety dwa razy folia, a w srodku gitara wjebana luzem :) Grunt, ze przyszla w jednym kawalku, ale jak to zobaczylem, to tez mialem srednia mine

Offline Musza

• Pr0
Wkurwia mnie i głeboko żenuje fakt w jaki jeden z tutejszych forumowiczów wysłał wiosło. Nie dosc ze ktos kasuje #$%#%& kasy za przesyłke to gitara została wysłana w gołym kejsie zaklejonym jedynie tasma klejącą. Żadnych kartonów. Takiego kurewstwa w życiu nie widziałem jeszcze i mam nadzieje, ze dlugo nie zobaczę. Szczyt bezczelności. Sam dostawca z PP stwierdził, że to CUD ze dotarla nienaruszona. Jednak widze, że prymitywizm nie zna granic. Gdyby coś z czarnulką było nie tak to z pewnoscia siedzialbym juz w pociagu do wiekszego miasta. Przestrzegam innych forumowiczów.

Nie robisz czegos tak jak sie powinno albo robisz na odpierdal - nie rob tego wcale.

Ja tak dostałem Horizona z Anglii (bez wypełnienia w środku) i nie dość, że jest cały, to nawet case nie ma prawie wcale obtarć... ale nie powiem, potrząsnęło mną jak go odbierałem.
« Ostatnia zmiana: 29 Lut, 2012, 23:54:26 wysłana przez Musza »
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline Ghost_of_Cain

• Pr0
No to nie ma się o co żreć. Jak zamki zaklejone i zrobione to z głową, a jeszcze sprzęt dojechał w całości, to buzi na zgodę i nerwosol na rudych myszach dla kupującego.

Jeszcze jedno potrafi w niektórych wschodnich kejsach (nie wiem jaki był w tym przypadku użyty) się spieprzyć - one się zbyt łatwo uginają pod ciężarem. Niech zatem jakiś przytomny inaczej kurier postawi ciężką pakę na leżącym kejsie w miejscu, gdzie nie ma narożnika, zawiasu, czy bocznej płyty - i nieszczęście wisi w powietrzu.