Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1707126 razy)

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal

Nie rozumiem dlaczego jak babka wstawia filmik to zapierdala jak mało kto (od kirka na pewno jest lepsza), technika ideolo, feeling i w ogóle
Bo ma cycki.
synkopy to guwno

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
wkurwia mnie że od 5 godzin nie mogę złapać jednego pokemona :/
B ( o ) ( o ) B S

Offline zuosiej

• Gaduła
  • Fuck yeah!
wkurwia mnie moje kolano po raz 2, chodzic sie nie da a dostac sie do chirurga graniczy z cudem, bede musial poczekac do wtorku az po znajomosci sie dostane :/

Offline Ghost_of_Cain

• Pr0
od kirka na pewno jest lepsza

Jakiego, kurwa, kirka?

A czekaj, coś kojarzę:

:D

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Wkurwia mnie, że piwo jest drogie.
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline sylkis

• Pr0
Nie ogarniam kompletnie dźwięku w windowsie 7, chciałem pogrzebać sobie z DAWami i VST, ale zanim mogłbym nawet spróbować, to nie wiem jak usłyszeć swoją gitarę nawet w pierdolonym audacity, czy innym rejestratorze dźwięku. Kurwa.
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Thoth

• Pr0
  • Król djentu i chujowych piosenek
Wkurwia mnie, że piwo jest drogie.

No jak przecież Keniger jest po 1,49 zł w Biedronce, a nie, czekaj, przecież to nie jest piwo.
Spoiler
Koko dżambo i do przodu!

https://www.facebook.com/elinband/

Offline birthmark

• Gaduła
Heinekeny po 2,70 w Lidlu.
Suto wędlin kładź na chleb

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)
wkurwia mnie to, że ludzie są bezwstydnie okrutni i mogą Cię wyruchać w samo dupsko bez wazeliny zamiast załatwić sprawę "po ludzku"...

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
wkurwia mnie to, że ludzie są bezwstydnie okrutni i mogą Cię wyruchać w samo dupsko bez wazeliny zamiast załatwić sprawę "po ludzku"...

Welcome in the real world...
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline Zbir

• Gaduła
Austycy mnie wkurwiają . Pierwszy gig.

Kolo wchodzi - "jesteście zbyt głośno, ściście się. Będzie lepiej na scenie, bardziej czytelnie ja podgłośnie na mikrofonie i na przody puszcze głośniej, robie w tym 15 lat i wiem co mówie, bedzie dobrze". Graliśmy bez odsłuchów (tylko na wokal i pere, tak więc nawet nie wiedziałem jak to jest z przodu).

Wszystko ładnie, wokalistka sprawdziła z przodu mówi że jest ok, gościu miał "podokręcać w trakcie jakby coś źle było".

Skończyło się na tym że na scenie owszem fajnie sie słyszałem, troszkę gorzej drugą gitarę. Na przody koleś "zapomniał podgłośnić". Ściszył mnie tak że kurwa mnie nie było w ogóle słychać i ogólnie ić pan w chuj.

Generalnie kapela po nas co ma obycie, powiedziała "nie i chuj" grała 2 razy głośniej, miała jebnięcie. U nas był burdel i masakra (wokal, pera za głośno, słychać było 1 gitarę) Ogólnie porażka i jestem wkurwiony.

Posty połączone: 25 Lut, 2012, 11:32:03
Akusstycy mnie wkurwiają . Pierwszy gig.

Kolo wchodzi - "jesteście zbyt głośno, ściście się. Będzie lepiej na scenie, bardziej czytelnie ja podgłośnie na mikrofonie i na przody puszcze głośniej, robie w tym 15 lat i wiem co mówie, bedzie dobrze". Graliśmy bez odsłuchów (tylko na wokal i pere, tak więc nawet nie wiedziałem jak to jest z przodu).

Wszystko ładnie, wokalistka sprawdziła z przodu mówi że jest ok, gościu miał "podokręcać w trakcie jakby coś źle było".

Skończyło się na tym że na scenie owszem fajnie sie słyszałem, troszkę gorzej drugą gitarę. Na przody koleś "zapomniał podgłośnić". Ściszył mnie tak że kurwa mnie nie było w ogóle słychać i ogólnie ić pan w chuj.

Generalnie kapela po nas co ma obycie, powiedziała "nie i chuj" grała 2 razy głośniej, miała jebnięcie. U nas był burdel i masakra (wokal, pera za głośno, słychać było 1 gitarę) Ogólnie porażka i jestem wkurwiony.

Offline wuj Bat

• Pr0
Ha ha ha!... Uwierzyli akustykowi! Ha haaaa!!!! :D
Paczki z głów!

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Póki co ostatnio straszliwie wkurwiał mnie migoczacy avatar Sifiego ale widze ze dzisiaj juz go nie ma :P uf jak mi ulżyło, jak go nie wstawi ponownie, to przenosze sie do co mnie w zyciu cieszy :D

Offline Maciek

• Pr0
haha mnie tez strasznie wkurwiał :D

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
ja sobie go sprytnie zablokowałem adblokiem :)
Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig

bandit112

• Gość
jw, widzę że sam nie jestem.

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Wkurwia mnie niemiłosiernie, że się zdarzają takie przypadki:
http://wiadomosci.onet.pl/nauka/dramat-pacjentki-przez-21-lat-byla-zle-leczona,1,5037557,wiadomosc.html

i że z powodu źle pojmowanej zawodowej solidarności konowałów walka raczej zakończy się niczym...

W ogóle wkurwiają mnie wszelkie kliki i sitwy zawodowe, partyjne, związkowe  i towarzyskie, dzięki którym mamy w tym zasranym kraju taki burdel jaki mamy.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Darkened

• Gaduła
  • Death Metal to styl życia.
http://wiadomosci.onet.pl/nauka/dramat-pacjentki-przez-21-lat-byla-zle-leczona,1,5037557,wiadomosc.html

i że z powodu źle pojmowanej zawodowej solidarności konowałów walka raczej zakończy się niczym...

W ogóle wkurwiają mnie wszelkie kliki i sitwy zawodowe, partyjne, związkowe  i towarzyskie, dzięki którym mamy w tym zasranym kraju taki burdel jaki mamy.

Dopóki lekarz medycyny będzie w tym kraju jedynym zawodem, gdzie po ukończeniu studiów można bez problemu znaleźć dobrze płatną pracę to wiele się w tej materii nie zmieni. I to rzeczywiście wkurwia.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins

Byłem w życiu u miliona ortodontów, wszyscy chcieli mi wyrywać od 1 do 4 zębów (oprócz ósemek, których już nie mam, w tym jeden mistrz wymyślił, żeby wyrwać kły), zakładać aparat na 3-4 lata etc. Wczoraj wreszcie poszedłem do siostry znajomej mojej matki, oczywiście ortodontki, gdzie okazało się nie dość, że absolutnie niczego nie trzeba mi wyrywać, to jeszcze prostowanie już po założeniu aparatu potrwa zapewne jakieś 1,5 roku, a przy okazji wytłumaczyła mi co się dzieje z moimi stawami w żuchwie (przeskakują, potrafiły się zblokować na kilka godzin tak, że ledwo mogłem otworzyć szczękę etc. i oczywiście podała plan jak to naprawić.

I mimo, że w praktyce będę się z tym pieprzył pewnie do licencjatu, jestem naprawdę szczęśliwy, że nikt nie zabrał się za naprawianie mi szczęki wcześniej, bo jak babka powiedziała, zapewne skończyłbym ze szparami w dolnej szczęce, startymi jedynkami w górnej, a do tego w ciągu 5-10 lat kwestia stawów wywołałaby migreny, problemy z widzeniem (swoją drogą zszokowało mnie, że te rzeczy mają ze sobą związek) etc.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

bandit112

• Gość
Ja chyba nie mogę takich rzeczy czytać, bo zawsze mam ochotę wziąć gitarę na plecy, najpotrzebniejsze rzeczy i wsiąść w najwcześniejszy samolot...

Spoiler

Offline ChopZeWsi

• Pr0
Niesamowicie wkurwia mnie afta (pleśniawka). Męczę się z tym już od tygodnia. Niesamowite że takie małe cholerstwo może przysporzyć takiego cierpienia. Boli jak jem, boli jak piję, nawet jak się śmieję, a mycie zębów to już czysty masochizm. Wczoraj moja pani się zapomniała i złapała mnie za buźkę, to myślałem że jej odruchowo jebnę. Kupiłem w aptece jakiś specyfik Aphtin, ale nie pomaga. Za godzinę idę do kumpla leczyć się alkoholem.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Niesamowicie wkurwia mnie afta (pleśniawka). Męczę się z tym już od tygodnia. Niesamowite że takie małe cholerstwo może przysporzyć takiego cierpienia. Boli jak jem, boli jak piję, nawet jak się śmieję, a mycie zębów to już czysty masochizm. Wczoraj moja pani się zapomniała i złapała mnie za buźkę, to myślałem że jej odruchowo jebnę. Kupiłem w aptece jakiś specyfik Aphtin, ale nie pomaga. Za godzinę idę do kumpla leczyć się alkoholem.

Jest sobie taki krem dla niemowląt na afty co zajebiście szybko działa (pytaj w aptece). Jedyna wada to nieprzyjemne uczucie przy smarowaniu dziąsła i odruchy zlizywania go językiem. Ale działa. Choc jak ja bylem u lekarza, bo mi się zrobiła na dziąśle afta, to powiedział że można leczyć kremem, ale można też być mężczyzną i poczekać, bo i tak samo przejdzie :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Pamiętam, że ja używałem jakichś takich kropel, które dawali mi w aptece, dwa dni i z bani. Ale z drugiej strony mi wszystko przechodzi szybciej niż normalnym ludziom (świnkę miałem jedno popołudnie jak byłem mały :D).
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Drevniak

• Pr0
  • I'm the black kozioł of your przeznaczenie
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline selfslave

• Gaduła
Mi pomagał Sachol. Żel dentystyczny. Aczkolwiek jedzie trochę alkoholem, więc może w tym jego siła ;]