Autor Wątek: Co Was w życiu najbardziej wkurwia, czyli kącik małego frustrata  (Przeczytany 1700525 razy)

Offline Drevniak

• Pr0
  • I'm the black kozioł of your przeznaczenie
ruchać stare baby a młodym lizać cyce i chuj ;)
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wolałbym młodym chujów nie lizać...

Posty połączone: 20 Gru, 2011, 16:57:58
W sumie wolałbym nikomu chujów nie lizać.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Drevniak

• Pr0
potraktuj to jako kropę na końcu zdania i masz problem z ust ;)
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline sylkis

• Pr0
MrJ, to dowodzi tylko temu, że ciągle jest gówniarzem, a nie "dorosłym facetem" i dosrywanie mu, że jest pizdą (niby nie zostało to powiedziane, ale tak to brzmiało), a powinien być Zosiek-samosiek, w cale mu nie pomoże (tym bardziej, że to pierdolenie). Każdy reaguje na swój sposób i chuj, wjebał się, trudno, zdarza się. Teraz tylko musi się wyrwać z ciągu i ogarnąć, co by dalej nie brnąć w kał. I w sumie my to tu se możemy gadać, od niego tylko zależy czy da radę, ale chyba lepiej by mu zaserwować konstruktywną krytykę, a nie "bo ja/ktoś/chujwieco to coś", bo "powinno być coś bo tak i chuj", m?
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline Drevniak

• Pr0
bo baby trzeba bić jak ich nie bijesz to je krzywdzisz, ja swojego kociaka napierdalam przez poduszkę, żeby siniaków nie było widać, tak profilaktycznie żeby nie wyjść z wprawy.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog

Offline Drevniak

• Pr0
no to dla tych co to przeżyli i takie tam muodzieńcze głupoty :D

ed:

no to teraz mamy zestaw do zadawania sobie cierpienia :D
« Ostatnia zmiana: 20 Gru, 2011, 17:23:33 wysłana przez Drevniak »

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Akurat Out of myself Riverside'u (mnie przynajmniej) wycisza bardzo.

Jebnij sobie lepiej jakimś deatcore'em albo techdeatchem, młócka mózgu pomaga na wiele rzeczy.
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Przypierdol młotkiem. I chuj.
synkopy to guwno

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Klasyka gatunku.

Glaamerrfaaaneeelll l...

. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
MrJ, to dowodzi tylko temu, że ciągle jest gówniarzem, a nie "dorosłym facetem" i dosrywanie mu, że jest pizdą (niby nie zostało to powiedziane, ale tak to brzmiało), a powinien być Zosiek-samosiek, w cale mu nie pomoże (tym bardziej, że to pierdolenie).
A skąd takie założenie? Mnie na przykład swojego czasu pomogło.

Owszem, jak ktoś już zdobywa się na odwagę żeby się uzewnętrznić to nie wypada mu fundować zjeby, ale smutna prawda jest taka, że tylko takie Zośki-samośki sobie radzą i nie robią czegoś głupiego kiedy nadchodzą poważniejsze problemy.

Zresztą spójrzmy na to z tej strony: Upokorzenie? Picie z powodu upokorzenia? Zapijanie jest bardziej upokarzające samo w sobie IMHO.

Offline sylkis

• Pr0
Nigdy nie byłem w tak hardkorowej sytuacji jak Bandit, ale jak też miałem swoje gorsze momenty (znaczy się zawalałem niewiele mniej, ale przez jedynie prokrastynowanie i należało tylko spiąć dupę, a nie przez chlanie jak u niego), to się czułem niesamowicie beznadziejny i zjebany, a takie gadanie mnie w tym umacniało, że jestem taki a taki, a powinienem być taki ta taki, co wzmagało jedynie poczucie bezsilności i beznadziei. Gdybym jeszcze pił do tego, to na 100% zaczęłoby się "piję, bo jestem przygnębiony, a jestem przygnębiony, bo piję".
Biorąc pod uwagę, że on nie jest "twardzielem" Zośkiem-samośkiem (przynajmniej jeszcze) i się wjebał w picie, to też dokładnie taki efekt by mu to przyniosło, o ile przejął by się waszymi tekstami - a ludziom w takiej sytuacji jeden tego typu tekst potrafi więcej zaszkodzić niż kilka stron konstruktywnych obok pomóc, przynajmniej tak uważam patrząc przez pryzmat siebie.

Wiadomo, że "świat jest brutalny" i "trzeba umieć sobie radzić" i inne takie sranie po ścianie, ale to w swoim czasie - na moment kiedy już się uspokoi i wyrwie z picia, a zacznie naprawiać co się zjebało, oraz uzbrajać na przyszłość.

Tylko też fakt, że przez neta to se możemy dywagować, ludziom w takiej chwili potrzeba kogoś w 4 oczy, aby parę rzeczy uświadomił i w odpowiednim momencie kopnął w dupę (nie za wcześnie, to ma mobilizować, a nie rozpierdalać do końca).
« Ostatnia zmiana: 20 Gru, 2011, 20:29:22 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Metanabol i na siłkę a nie chlać. A na lato branie będzie jak się patrzy...
Spoiler

Offline sylkis

• Pr0
Metanabol i na siłkę a nie chlać. A na lato branie będzie jak się patrzy...
Spoiler
I stejki wpierdalać, nie ma lipy! :D
(\__/)    This is Bunny.

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.

Chłopaki, takie bicepsy muszą być!

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Toż to same żylaki som.

Do roboty fizycznej i nie ma opjerdalanja sie. Jedyna siłka, za którą jeszcze płacą :D
synkopy to guwno

Offline sylkis

• Pr0
<wstaw-tu-praktycznie-dowolny-filmik-testovirona>
:D
(\__/)    This is Bunny.

bandit112

• Gość
Dzięki ;) Fakt, że takie pisanie na forum nie wiele daje, ale miło się czyta i szczerze mówiąc mnie trochę zmotywowało do wzięcia się w garść. Jednak lepsze rozwiązania się wymyśla na trzeźwo. ;) Co do tej suki to szkoda, że odjebała taką głupotę bo ja (jako stuprocentowy i zimny racjonalista) przeczuwałem na prawdę udany i długi związek analizując wszystkie drobiazgi w których się dogadujemy i takie tam... No i wygląd też niczego sobie ;) Ale już koniec tego pierdolenia, chuj jej w dupę, a jej nowy chłopaczek to ciota. Może ona takich lubi, jak tak to bardzo mi miło ;) Kasa mi się skończyła, nawet jakbym coś miał to i tak bym już nie pił bo no sensu nie widzę. Po prostu ostatnimi czasy chciałem się tylko najebać żeby się wyluzować bo mnie roznosiło totalnie. Szkołę się jakoś pewnie poprawi w drugim półroczu a kasę się zbierze... Może :)
« Ostatnia zmiana: 20 Gru, 2011, 21:04:03 wysłana przez bandit112 »

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
[odbiegając od ostatniego tematu]
Wkurwia mnie, że nawet ja sprzedam Boss'a GT-10 (pewnie będę się pierdolił jak z Schecterem) to dalej nie będzie mnie stać na małą lampkę+1x12, albo mało watowe combo na 1x12 takie, żeby spełniało moje oczekiwania (chociaż 2 kanały, pętla, przester sam albo z małą pomocą dopałki ciągnący modern hi-gain). Musiałbym wyłożyć przynajmniej jeszcze z 500zł a i tak nie wiem, czy bym się zmieścił. Teoretycznie Randall RG50 TC albo Blackstar HT-5 byłby ok, ale jakoś do Randalla przekonany nie jestem (brak sensownej próbki na YT, musiałbym ograć), a Blackstar'a musiałbym baaardzo tanio dorwać, żeby jeszcze na kolumienkę starczyło. Dodatkowo ten Boss pewnie nieźle by zabrzmiał, ale jakbym go podpiął pod jakąś sensowną końcówkę i kolumnę, a na to już zupełnie nie mam kasy...
[/odbiegając od tematu]

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Odbieganie od tematu zeby napisac na temat to czad :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline selfslave

• Gaduła
Różne przykre rzeczy się w życiu zdarzają i jeden się szybko ogarnie, drugiemu ktoś pomoże, a trzeci wszystko jeszcze bardziej spierdoli, więc złote rady zawsze są jak od Paulo Coelho. Ładnie brzmią, ale gówno znaczą. Nie ma żadnego schematu, że w danej sytuacji to trzeba zrobić tak, a potem tak. Każdy robi po swojemu, tak jak mu organizm podpowiada i nawet jak wychodzi na tym chujowo to może w dłuższej perspektywie okaże się, że było mu to potrzebne. A może będzie jeszcze gorzej.

Też kiedyś chlałem codziennie, aż mnie wyjebali z liceum i przestałem. To i tak było nic w ciągu zdarzeń "co się może w życiu spierdolić", ale po kilku gównianych latach wyszedłem na prostą i mam się bardzo dobrze.
Większość kolegów od chlania albo siedzi w zakładach karnych albo już wyszli albo będą siedzieć. Znajomi ze szpitala też się nie ogarnęli, chodzą od psychiatry do psychiatry i biorą uzależniające leki. Więc im widocznie przykre doświadczenia nie pomogły, albo potrzebują jeszcze więcej w życiu spierdolić, albo lepszej pomocy żeby w końcu zrozumieć. Niektórzy z nich nigdy się nie ogarną, niektórzy się zabiją.
Ale porady nic nie dają, bo każdy ma własne doświadczenia i błędy, które w życiu popełnia z tych osobistych doświadczeń wynikają.

To tak do ostatniego tematu ;]

A w głównym temacie to wkurwił mnie klient, który po tygodniu ciągłego zgłaszania poprawek, wrócił do wersji, którą zaproponowaliśmy na początku :| Trochę to nawet cieszy, bo w końcu załatwione i wróciliśmy do najlepszego rozwiązania, ale z drugiej strony - tydzień zmarnowany na bezsensowne kaprysy.
« Ostatnia zmiana: 21 Gru, 2011, 15:28:27 wysłana przez selfslave »

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Odbieganie od tematu zeby napisac na temat to czad :D

No w obecnej sytuacji mój post jest cholernym off-top'em :D

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Środa, po lekcjach, jutro wigilia klasowa, można przepierdolić cały dzień. Wszyscy z mojego pokoju już z internatu gdzieś wybyli, ja już się ubierałem, żeby wyskoczyć na Kraków opierdolić coś dobrego na ciepło, bo obiad w internecie nie był zachwycający i wtem przyszedł mój internetowy wychowawca mówiąc, że czeba posprzątać i chuj. I teraz zapierdalam sam ogarniając syf -.- jebam to, pozamiatam, jak dorwe mopa to moze umyje podłogę, ale syf personalny niech ogarniają sami. W każdym razie. Mógłbym już być dawno w Składzie, iść ojebać coś i potem ewentualnie skoczyć do Maćka ograć jego JCM 800 >_<

CHUJ BY TO.

Ide zapierdalać, byle odwalić to co muszę.

Offline oz

• Pr0
jak ja lubiłem wigilie klasowe, eh fajnie było w liceum

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Całkiem spoko jest, też nie narzekam, mimo, że mam raczej przygłupów w klasie ;) Sytuacje wlasnie zlagodzilo to ze ojciec mój będzie w galerii krakowskiej, to se skocze do niego i se opierdole coś lepszego niż kebab ;)