1) Wokal nierówno i dość słaby - on tak pisze, że "depcze po liniach" trochę, przez to ciężko mi robić mu chórki na wokalu jak gram na gitarze, bo bym musiał nierówno grać, nie idzie po prostu zgrać grania ze śpiewaniem
Chodzi o to, żeby w całości siedziało a nie żeby analizować każdy takt po takcie np. white stripes też tak ma
2) Pera dudni gorzej niż w moich nagrywkach - próbkowaliśmy gary, bo niestety nasz set się nie nadawał do zostawienia go na płycie.
3) Bas jest chyba ok oprócz tego że (moim zdaniem) przeprodukowany - miał taki być, dośc mam grzecznych basów
4) Rifaż jest ok
5) W momencie gdy wchodzi jakieś solo cały miks się jebie i zmienia w błotnistą maź z solówką na wierzchu - rozwiń, bo solo jest tylko w jednym utworze To Co Ważne
A same kompozycje jako takie jak oceniasz ?
Posty połączone: [time]14 Lip, 2019, 13:10:57[/time]
Jak się czyta takie komentarze to nasuwa się myśl. Rzuć to. Idź łowić ryby gdzieś nad stawem
To normalne - tak samo ja i wiele innych osób mamy krytyczne uwagi odnośnie nagrań i występów super gwiazd które lubimy, które mają trasy roczne po całym świecie i żyją z tego i jakoś nie sprawiło to, że Rammstein, Metallica, Corrosion of Conformity i Mastodon rzuciły granie bo Chomick się przyjebał