Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Spieszę z wyjaśnieniem. Jak ja bym miał latać na chałtury z paką 412 to bym chyba pierdolca dostał. Helix rlz. Fajny gib. Nigdy nie lubiłem ogarne.
A ten białas ma więcej fotek?
Uderz w stół a chałturnicy się odezwą Nie no, żebym jebał chałtury to tez bym sobie tylko coś na podłogę kupił, najebanym ludziom obojętne czy grasz na Podzie czy na Friedmanie za 20 klocków. Ja czuję presję "sceny"
Presję sceny to ty poczujesz jak po tobie ma się wpierdolić jakiś Kamil Bednarek czy inny Podsiadło i mało Cie z tej sceny nie wyrzucą z tym twoim koromysłem
jak sobie pogram na JCM800 z paką 412 u kolegi to jakoś mi tak cieplej na serduszku
Chodzą słuchy, że Zomb wychodzi powoli z deprechy po sprzedaży Msekena Pliskena bo odkupił złotą lale po kilkuletniej przerwie. Jedną chyba z trzech sztuk w Polsce. Oczywiście wszystkie miał i jak jaki pojeb sprzedawał.
Tajest!
Cytat: Dick Retard w 29 Cze, 2019, 16:14:47Tajest! Dej mie. Molas mówił że kurwi. Kcem.
Cytat: Amal_68 w 29 Cze, 2019, 19:24:24Cytat: Dick Retard w 29 Cze, 2019, 16:14:47Tajest! Dej mie. Molas mówił że kurwi. Kcem.A Ty nie grałeś na niej? Wbijej na wioskie. Koniecznie z Helenitą. Pomacasz, pociamkasz, powiesz że chujowa.
Jak ta oranżadka się sprawuje w porównaniu do np. 1960 marshałka?
A teraz napisz forumowym krzykaczom ile za to dałeś to niejednemu brąz po nogach pocieknie
Zaczęty przez Darrak Wzmacniacze i kolumny