Autor Wątek: Wrocław - help, kto pomoże i ogra LP?  (Przeczytany 1284 razy)

Offline Ghost_of_Cain

• Pr0
Wrocław - help, kto pomoże i ogra LP?
« 20 Mar, 2017, 00:04:29 »
Hej,

Bez gipsona jednak długo nie wytrzymam, a właśnie pojawił się taki, co to pasuje do kategorii "kup, będziesz miał" :))

Serdeczna prośba do ludzi z okolic Wrocławia - czy ktoś mógłby podjechać i wstępnie ocenić to wiosło:

https://www.facebook.com/groups/gitarowe.graty/permalink/1108891112554811/?sale_post_id=1108891112554811

- jeśli geometria gryfu byłaby w 100% ok, egzemplarz nie był głuchy jak pień, to wsiadę w auto i pojadę na grubsze oględziny. Ale ponieważ mam w obie strony 500 km i wisi nade mną widmo rat Allegro, byłoby super, gdyby ktoś pomógł wstępnie ocenić sytuację. Flaszka już się chłodzi :)

Offline tetrus

• Nowy użytkownik
    • Usługi hydrauliczne Wrocław
Chyba masz zbyt duże oczekiwania wobec forumowiczów.
« Ostatnia zmiana: 30 Maj, 2021, 11:08:51 wysłana przez nikt »

Offline aciek_l

• Pr0
Jakbym był z Wrocławia, to bym ograł. Potem Ci nakłamał, że jest lipa, a jak sprawa by przycichła, to bym wrzucił NGD. Już kilka dni ślinię się do tego ogłoszenia... ;)

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Ten gibol wygląda jak Gibson LP AFD :boner:
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Ghost_of_Cain

• Pr0
Jakbym był z Wrocławia, to bym ograł. Potem Ci nakłamał, że jest lipa, a jak sprawa by przycichła, to bym wrzucił NGD. Już kilka dni ślinię się do tego ogłoszenia... ;)

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

Panczo z GoP był uprzejmy sprawdzić wiosło - podobno nie ma zdrady, zjawiskowe, poprawne, warte swej ceny, jedynie wiring udziwniony, ale to ma sprzedający naprawić.

Niestety nie dostałem rat na allegro, a na zakup za gotówę nie mogę sobie pozwolić, więc bier, kto może... :/

Posty połączone: 18 Kwi, 2017, 12:00:13
Chyba masz zbyt duże oczekiwania wobec forumowiczów.

Miałem napisać "chyba wypierdalaj", ale się bohatersko powstrzymałem :D
« Ostatnia zmiana: 18 Kwi, 2017, 12:00:13 wysłana przez Ghost_of_Cain »