mieszkam w UK... ...nie siarzył na moim CV-75, a na Governorze było głębiej i jaśniej ale siarką tego bym nie nazwał... ...z reguły to mi Celection V30 siarzy, ale nie moje Eminence... ...na starcie lepiej brzmi niż ENGL z wszechobecnym depth czy presence. O ile w moim Englu używam presence dość wysoko to depth i tak mam wyłączony bo to nie moja muląco+dudnica bajka. Może ludziom brakować headroomu, przynajmniej tym co całe życie tłuką na 100W głowach, ale zauważyłem że rekompensuje to duża głęboka paka. Z moją 2x12 i w 1/3 otwartą brzmiało to zajebiście szeroko i przebijało się milion razy lepiej niż w przypadku Engla. Nie próbowałem z zamkniętą 2x12
Jedyny wstyd, że nie zapytałem o lampy mocy hihi

kurwa zapomniałem jak zacząłem pogrywać

ale chuj tam bo ziarna wzmaka to i tak nie zmieni, a ziarno ma zajebiste
Trudno mi ten wzmak przyrównać do czegokolwiek co posiadałem dotychczas, ale przebije się przez wszystko. Obecnie gram w stereo na spliterze LEHLE ENGL/AMT
Engle są spoko, ale po krótkim epizodzie z AMT na próbie garowy powiedział mi, żebym ENGL'a odstawił i grał tylko na AMT.
Kraken nie gra jak tranziak od AMT, ale ma do niego 100 razy bliżej i na odwrót niż do Engla