Słuchajcie.
Bo z tego co widzę w internecie to pojawił się w mBanku program partnerski. Za zaproszenie 6 osób do otworzenia konta dają aparat Fuji Fine Pix s1000fd, który na allegro ponad 500zł kosztuje. Tym ciekawsza ta oferta biorąc pod uwagę, że prowadzenie konta w mBanku jest darmowe, nie ma żadnych opłat i generalnie może sobie leżeć odłogiem i nie ma z tym żadnych problemów(czyt. opłat). Jedyna przeszkoda to taka, że na nowo otwartym koncie musi leżeć 300zł przez co najmniej 14 dni czyli generalnie to przeszkód nie ma.
Ja was nawet nie proszę, żeby mój numer podawać bo sobie poradzę(chyba) w kręgu moich ziomków z uzbieraniem sześciu, ale myślę, że info może się przydać innym.
Jeżeli ktoś ma jakieś pytania to można do mnie walić śmiało, a jeżeli uznacie, że Alfa Mito to samochód właśnie dla mnie i z całych sił będziecie namawiać swoich znajomych, żeby wszyscy założyli konta i wpisywali właśnie mój numer to się nie pogniewam.
Tak więc podsumowując jeżeli tylko ktoś tutaj ma ochotę na łatwy zarobek i posiada 6 znajomych to czyńcie!
Pomóżmy się materializować GASom
![;) ;)](http://forum.sevenstring.pl/Smileys/classic/wink.gif.pagespeed.ce.8Fgga7j_cy.gif)
I na koniec link do całej afery:
www.polecambank.pl