Autor Wątek: Nowości na 2016 (seryjniaki, prototypy itp)  (Przeczytany 100991 razy)

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
Nie wiem, jakoś mimo, że Gibsony lubię ogólnie, to jednak siódemki od nich nie porywają. Może dlatego, że traktują je mocno po macoszemu- korpus z wielu kawałków, nawet nie napiszą ilu, do tego podstrunnica ze smoły z mielonym papierem. Nie zachęca to.

Offline bonedeth

• Gaduła
Ciekawe dlaczego rezygnują ze swoich przystawek na rzecz Seymour'ów. Pewnie jakieś marketingowe zabiegi.

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
Ciekawe dlaczego rezygnują ze swoich przystawek na rzecz Seymour'ów. Pewnie jakieś marketingowe zabiegi.

Podejrzewam, że wyszło taniej, niż kupować formy do karkasów pod 7 strun. przy 600 gitarach na rok (produkcja gibsona to około 500 sztuk dziennie), zwyczajnie taniej było kupić hurtem seymoury.

Offline vastio

• Gaduła
ten sg wygląda jak zabawka

Offline Wolfhorsky

• Gaduła
Sprzedaję graty -> lukaj na forumową giełdę.

Offline Amal_68

• Pr0
  • You've heard of the golden rule, haven't you?

:headbang: :headbang: :headbang:

3:28
Pięknie słychać inspirację Budką Suflera.
Marek Raduli approves
Kompletna, jednoosobowa linia produkcyjna alkoholu wysokoprocentowego na czasy niepewne.
Sprzedaje graty !>>> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5646688<<!
*** http://ucio94.soup.io/ ***

Offline Wolfhorsky

• Gaduła

:headbang: :headbang: :headbang:

3:28
Pięknie słychać inspirację Budką Suflera.
Marek Raduli approves
Taaak. W Budce Suflera też słychać wpływy Strapping Young Lad  ;D ;)

Offline metronom12

• Nowy użytkownik
tylko  nie Budka suflera ... błagam o litość :D

Offline Przychlast

• Pr0

Będzie ban :)

Offline Mother Puncher

• Pr0
  • It is useless, to resist.

Będzie ban :)

Pluton egzekucyjny już zmierza.
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.

Offline Wolfhorsky

• Gaduła

Offline krzy1125

• Gaduła
Już na stanie:) http://guitarcenter.pl/catalog/gitary/gitary/gitary-elektryczne/ibanez-rgdix7mpb-sbb
( Obraz usunięty.)

Byłem po struny i z ciekawości wziąłem do łapy to wiosło, jako wielki fan połączenia jesionu i klonu obiecywałem sobie wiele po tym jak to wiosło zagra... niestety parę szybkich przebiegów po gryfie i mi się odechciało wszystkiego, wykończenie progów takie, że miałem autentycznie rysy na opuszkach palców, miałem wrażenie jakby wiosło było pokryte jeszcze pyłem po szlifowaniu drewna, klucze blokowane ale takie plastic is fantastic, ogólnie wiosło za circa 3800 a wykonanie takie, że aż mnie śmiech ogarnął, ten top to tak licho nałożony, naklejony chuj wi, całość jakby jeszcze czekała na ostatni szlif przed lakierem, dużo lepsze wrażenie zrobił na mnie RG7421 WNF, który tam macałem jakiś miesiąc czy dwa temu wystawiony za ok. 1800, odłożyłem po 2 minutach bez podpinania do pieca

Ogólnie rozczarowanie pełną gębą... a miało być tak pięknie :(

Offline bonedeth

• Gaduła
To trochę dziwne bo jakby było przyzwoite to na pewno wiele osób by po nie sięgnęło. Jak widać postawili tylko i wyłącznie na fotogeniczność  :facepalm:

Offline gillo4

• Nowy użytkownik
    • wynajem samochodów koszalin
Coś o samym brzmieniu możesz więcej powiedzieć? Do czego byś porównał? Jak się zachowuje w niższych rejestrach? Pytam o tego ze zdjęcia.

Ciężko mi się odnosić do Twego pytania bez ogrywania na moim zestawie. Wtedy miałbym jakiś lepszy odniesienia. Ale hmm...mają raczej średni output, przynajmniej takie mam wrażenie. Miałem w łapach kiedyś K7 i reagowała na granie bardzo podobnie, ale nie wiem, czy to Cię w jakikolwiek sposób usatysfakcjonuje. :(

Super gitara. Miełem przyjemnośc grac.

Offline Wolfhorsky

• Gaduła
Coś o samym brzmieniu możesz więcej powiedzieć? Do czego byś porównał? Jak się zachowuje w niższych rejestrach? Pytam o tego ze zdjęcia.

Ciężko mi się odnosić do Twego pytania bez ogrywania na moim zestawie. Wtedy miałbym jakiś lepszy odniesienia. Ale hmm...mają raczej średni output, przynajmniej takie mam wrażenie. Miałem w łapach kiedyś K7 i reagowała na granie bardzo podobnie, ale nie wiem, czy to Cię w jakikolwiek sposób usatysfakcjonuje. :(

Super gitara. Miełem przyjemnośc grac.
Super komentarz. Miełem przyjemność poczytać.
Kurna to bot czy co  ???  :o

Offline JankoM

• Nowy użytkownik
  • Dzień dobry świecie
    • bob fryzura
Gdzie znajdę nowości? W większych miastach?
bob fryzura czy bezpieczna jest siarka na włosy długie i z rozdwojonymi końcówkami?

Offline Aremenius

• Pr0
  • HUE
W Internecie

Wysłane z mojej lodówki

Offline Mother Puncher

• Pr0
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.

Offline Pronounce

• Pr0
Z deszczu pod rynnę ;)

Spoiler

Offline Mother Puncher

• Pr0
W Gibsonie nadal ma Bill Kelliher Explorera. Brent miał i pewnie też nadal ma "standardowego" Flying V Custom Silverburst

Offline Pronounce

• Pr0
Ano prawda, Billa miałem na myśli.

Offline wuj Bat

• Pr0
Mastadon lol
Paczki z głów!

Offline bonedeth

• Gaduła
Mastadon lol

W sumie po 2 ostatnich płytach bardziej zasługują na Mastadon niż Mastodon więc może jest to jeden wielki troll.

Offline wuj Bat

• Pr0
Mastadeny i Mammothy ty szanuj
Paczki z głów!

Offline Stachu

• Gaduła
  • Trv
mastrodindont.
Udane dile: metal, Dale Cooper, Donnie, AngelSTM, MadYarpen, marczaq, Musza, Orange (Polecam!)