Autor Wątek: pomoc z glosowaniem na GOTM  (Przeczytany 20747 razy)

Offline Vlad The Vampire

• Gaduła
  • Djentelmen
Odp: pomoc z glosowaniem na GOTM
« Odpowiedź #50 07 Sty, 2009, 18:15:16 »
Proponuję zignorować zakompleksione prostactwo, które się pokazało w temacie z gitara.pl i się nie przejmować. Tamto forum szczerze przyprawia mnie o mdłości. :) A tymczasem, korzystając z wolnej chwili, zaloguję się na org'u i oddam głos.

Aktualizacja posta: +1 głos. :)
« Ostatnia zmiana: 07 Sty, 2009, 18:22:49 wysłana przez Vlad The Vampire »

Offline utarefson

• Gaduła
    • http://landsbeyond.bandcamp.com/
« Odpowiedź #51 07 Sty, 2009, 18:23:49 »
Coraz bardziej zaczynam wątpić w pigmeja... Czuję, że nadchodzi taki moment w którym przestanie mnie to bawić.

Offline Vlad The Vampire

• Gaduła
  • Djentelmen
« Odpowiedź #52 07 Sty, 2009, 18:30:47 »
Coraz bardziej zaczynam wątpić w pigmeja... Czuję, że nadchodzi taki moment w którym przestanie mnie to bawić.
Mnie już przestało bawić. 8) Swoją drogą, takie moje małe spostrzeżenie: na forach muzycznych (niegitarowych, tylko traktujących o samej muzyce, nie o sprzęcie) zawsze panuje lepsza atmosfera niż na gitarowych.

Obaj z kolega Thornagiem właśnie bardzo bardzo dobrze zrozumieliśmy założenia tego "konkursu" - kogo stać na LACSa albo superwypaśnego kustoma ten wygrywa! Stać Cię na LACS, J-Customa czy jakieś lutnicze cacuszko za 3000$+ = wygrasz w przedbiegach z jakimiś tanimi Szekterami, LTD czy Ibkami z Korei... To troszkę tak, jakby w konkursie tuningu startowali w jednej kategori właściciele Golfów 3 i BMW E36 po tuningu budżetowym i goście z cacuszkami spod znaku AMG, Brabusa i innych tunerów których cenniki zaczynają się od 5 cyfr... Jeszcze bym rozumiał jakbyś zrobił tą gitarę sam, ale tak jest to tylko konkurs na to, kto ma bardziej wypchany portfel i w związku z tym może sobie pozwolić na bardziej wypaśną gitarkę niż konkurencja! W dobie kryzysu gospodarczego musze niestety zwrócić uwagę na wysocę niepoprawną niepolityczność takiego okropnego kapitalistycznego snobizmu :-P

Ale mimo to, że nie podobają mi się założenia tego konkursu to wieczorem założe konto na tej stronie i zagłosuje - a co tam, trzeba sobie pomagać! :-)

PS: Propozycja z typu "Skoro Cię stać...": Skoro Cię stać na TAAAKIE wiosło to może, w ramach zachęty oddałbyś (jeżeli wygrasz) te pickupy jednej wybranej osobie z  tego forum, która na Ciebie zagłosowała??? Albo jeżeli Ci się spodobają bardziej, to pickupy które wymontujesz z tego LACSa.
Przezabawna argumentacja. Skoro Nikt, ma więcej od autora tego post'a, to powinno się to Niktowi zabrać i dać autorowi posta, jako biedniejszemu. Pewnie... Nie tylko przetwornik, gitary i wzmacniacze też powinny zostać oddane ciemnemu ludowi pracującemu w ramach sprawiedliwości społecznej. I niech ktoś powie, że w Polsce nie ma już postkomuny... W tym zacytowanym poście widzimy mentalność typowego "robola". Co ciekawe, tamten człowiek argumentuje swą wypowiedź szeroko pojętą sprawiedliwością. W moim rozumieniu ze sprawiedliwością do czynienia mamy wtedy, gdy człowiek odbiera rzetelne wynagrodzenie za swą pracę, wykształcenie, wysokie kwalifikacje, a nie kiedy musimy z naszych podatków sponsorować każdego żula. Przecież tamten osobnik mógł też zarobić sobie na fajną gitarę i wziąć udział w konkursie. W czym problem? Oczywiście, prościej zionąć zawiścią. Irytujące...
« Ostatnia zmiana: 07 Sty, 2009, 21:14:16 wysłana przez Vlad The Vampire »

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
« Odpowiedź #53 07 Sty, 2009, 18:57:44 »
A dajcie kurwa spokój z pigmejem. Sam fakt że się wyzłośliwiają jest dość znaczący. Może my tu i mamy kółko wzajemnej adoracji, ale jednak wolę nasze oswojone trolle niż to co się tam dzieje.
A że fora gitarowe są takie jakie są to wynika z tego że gitarzyści są z reguły kolesiami z rozdętym ego i małym siusiakiem (z wyjątkiem nielicznych wyjątków ;)).
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
« Odpowiedź #54 07 Sty, 2009, 19:12:51 »
(z wyjątkiem nielicznych wyjątków ;))
No bo trzeba trzymać coś w majtach, żeby się tu zarejesterować ;)
Nikt masz jeszcze głos od 2 kumpli mych(edit ;)) :)
« Ostatnia zmiana: 07 Sty, 2009, 21:14:05 wysłana przez purple_h »
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline el-biczel

• Pr0
  • Zawsze chciałem neutrinem być...
« Odpowiedź #55 07 Sty, 2009, 21:09:31 »
O kurwa, przez ten cytat, az sie boje wchodzić na pigmeja i czytać ten temat, wczesniej mialem ochote, zobaczyc co sie tam dzieje... Kurwa... Jebani socjaliści! Każdemu po równo - każdemu taką samą gitarę - Defila, bo innych i tak nie będzie w sklepach. :/ Albo niech się na Kubę wyprowadzą, to zobaczą jak to działa.
« Ostatnia zmiana: 07 Sty, 2009, 21:13:39 wysłana przez el-biczel »

Offline Musza

• Pr0
« Odpowiedź #56 08 Sty, 2009, 13:06:01 »
Luks lajk ałe frend łon de konkur end dostanie nowe pickupy! Gratulacje, czekamy na recke i próbki ;)
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline Lisu

• Gaduła
    • Myspace
« Odpowiedź #57 08 Sty, 2009, 13:35:00 »
Graty xD

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
« Odpowiedź #58 08 Sty, 2009, 13:51:54 »
ej no jeszcze sie nie skonczylo glosowanie :P luzujta
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline m4ody

• Pr0
    • http://www.rotengeist.pl
« Odpowiedź #59 08 Sty, 2009, 13:56:44 »
...i jeden ode mnie
Leweoczkomisiarysia

Offline Musza

• Pr0
« Odpowiedź #60 08 Sty, 2009, 14:00:14 »
 :idea: rzeczywiście :P 

:scream: kończyć to!

Offline So99

• Gaduła
  • I am that I am
« Odpowiedź #61 08 Sty, 2009, 14:06:47 »
no na pigmeju milo jest.

takiego focha to dawno nie widzialem.

7strunowi koledzy to tez czad.

:D:D:D

ale - kurwa, tam zawsze byl JEBANY LEWACKI KLIMAT!

proponuje komus wbic tam z topikiem typu:

halo,

mam 15k na sprzet i doradzcie bo to pierwszy powazny zakup gitarowy.

enjoy the ride :)
jebac master volume.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
« Odpowiedź #62 08 Sty, 2009, 14:19:13 »
przeciez podobnie bylo ze zdaje sie Hamerem jak sie zarejestrowal i pytal o gite na poczatek , a do wyboru mial j-customa albo JEMa :)
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
« Odpowiedź #63 08 Sty, 2009, 14:33:51 »
przeciez podobnie bylo ze zdaje sie Hamerem jak sie zarejestrowal i pytal o gite na poczatek , a do wyboru mial j-customa albo JEMa :)
Dokladnie. A kto na niego pierwszy najechał?? Dokładnie ten sam, którey pierwzy na Ciebie najechał..
to jest po prostu zawiść..
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline m4ody

• Pr0
    • http://www.rotengeist.pl
« Odpowiedź #64 08 Sty, 2009, 14:38:07 »
to jakiś spektakl medialny  ;D  ;D  ;D
Leweoczkomisiarysia

Offline oz

• Pr0
« Odpowiedź #65 08 Sty, 2009, 15:24:22 »
Moj glos  poszedl, tylko ze usunelo post we wczesniejszym temacie. Nikt mozesz co wiecej o tym wiosle napisac.
Odnosnie konkurencji to jakies takie se sa te gitary, ten zielony kxk jeszcze moze byc, a to drugie to w ogole szkoda pisac.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
« Odpowiedź #66 08 Sty, 2009, 15:31:58 »
a co chcesz wiedziec??

Offline oz

• Pr0
« Odpowiedź #67 08 Sty, 2009, 15:40:56 »
a pare slow ogolnych

Offline el-biczel

• Pr0
« Odpowiedź #68 08 Sty, 2009, 16:45:52 »
głosowanie jest rozumiem do końca 8.01, ale wedle którego czasu??

Offline So99

• Gaduła
  • I am that I am
« Odpowiedź #69 08 Sty, 2009, 17:21:30 »
Dokladnie. A kto na niego pierwszy najechał?? Dokładnie ten sam, którey pierwzy na Ciebie najechał..
to jest po prostu zawiść..

wiecej,

to jest pigmej.

topik o exarze tez dobry.

przeciez a) powinni doplacac, no w najgorszym razie rozdawac talony na swoje wyroby.

b) chociaz nikt na tym nie gral - to przeciez wiadomo ze chujowe. w trybunie tak mowia!

japierdole.
jebac master volume.

Offline Musza

• Pr0
« Odpowiedź #70 08 Sty, 2009, 17:21:45 »
głosowanie jest rozumiem do końca 8.01, ale wedle którego czasu??

Hmmm u założyciela tematu jest teraz ok."02:00am, piątek 09, styczeń 2009"-Australia okolice Agnes Water,więc nie mam pomysłu według jakiego   

« Ostatnia zmiana: 08 Sty, 2009, 17:31:25 wysłana przez Musza »

Offline el-biczel

• Pr0
« Odpowiedź #71 08 Sty, 2009, 17:43:57 »
pewnie Greenwich ;)

Offline utarefson

• Gaduła
    • http://landsbeyond.bandcamp.com/
« Odpowiedź #72 08 Sty, 2009, 18:01:57 »
Ja tam dalej nie mogę wyjść z podziwu, że nikt (nie Nikt-user :P ) tam jeszcze nie poruszył kwestii tajemniczych linkbacków z Polski, licznej grupy świerzych użytkowników z Polski głosujących solidarnie na RG mimo oraz prowadzenia Cooleya mimo iż 80% postów w temacie ma w treści "Juggernaut" :D

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #73 08 Sty, 2009, 18:08:49 »
Ja tam dalej nie mogę wyjść z podziwu, że nikt (nie Nikt-user :P ) tam jeszcze nie poruszył kwestii tajemniczych linkbacków z Polski, licznej grupy świerzych użytkowników z Polski głosujących solidarnie na RG mimo oraz prowadzenia Cooleya mimo iż 80% postów w temacie ma w treści "Juggernaut" :D
Dokładnie to samo mi po głowie chodzi. Od siebie dodam, że pomimo moich 2 postów, na orgu jestem zarejestrowany od dość dawna.

Będzie dobrze.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
« Odpowiedź #74 08 Sty, 2009, 18:22:17 »
a  ja tego ze sie glosowanie nie skonczylo a juz mod prosil o wiecej fotek zeby je wkleic na liste LOL