Czemu pikapy odwrotnie?
Sam się nad tym głowie ponieważ normalnie poprostu to nie działa sama góra na singlu przy lekkim przesterze już pisk. 2h sprawdzałem elektronikę az wytarcie na przystawce mi podpowiedziało że poprzedni właściciel tak tego używał i wszystko chodzi super
Znawcy BKP może cos podpowiedzą coś dlaczego tak
Czemu zrezygnowałeś z tej drewnianej wstawki na główce? Czy jej w ogóle nigdy miało nie być?
I miałeś jakiś wzór, szablon pod to logo VGS, gdy je sprejowałeś? Bo przydałby mi się taki patent, jakbym pikapy na biało malował i chciał przywrócić logo SD na czarno
Dałem ciała z tą głowką mogłem tego zebrano nie zamalowywać.
Logo zrobiłem obrysowując zdjęcie w programie typu cad i wycinałem na laserze w foli na naklejki.
Myslałem też nad kalkomanią, naklejką na folii transportowej lub domowym sposobem sitodruku wiec masz troche do wyboru.
W twoim przypadku mozna jeszcze wygrawerować na laserze logo potem pomalowac co tam chcesz i do otworu tylko lakier wpuscic. Jak ktos ogarnia laser to moze tez na polakierowanym wygrawerowac delikatnie i powinno zostac sam kolor tworzywa ale łatwo to przypalić tym bardziej na białym moze byc widać wiec troche ryzyko.